bugün

ibne insanların yakışıklı olması durumudur. kılsız gögüs, alınmış kaşlar, manikürlü tırnaklar, baby face, ince bel, popoyu arkaya çıkarma durumu yürürken sekme, ince bir ses tonu bakınız bunlar önemli. kadınlardan daha cilveliler. bakımlı, ve yakışıklılar.
aynada kendini biraz olsun beğenen erkekte ibnelik vardır zaten.
kibardır bu ibneler.
güzel hatunların çirkin erkekleri tercih etmesiyle dogru orantılıdır.
(bkz: ben ibneyim demenin alternatif yolları)
(bkz: seri eksi oy veren ibne)
gayliği benimsemiş oğlanların yakışıklı olma durumudur. arkadaş hepsimi yakışıklı olur bunların anlamıyorum yahu.
(bkz: paranın ve imanın kimde olduğu belli olmaz)

ayrıca

(bkz: güzele güzel demem güzel benim olmayınca)

bu ikincisi doğru anlaşılsın lütfen. höst diye bir şey var.
kadın dırdırına maruz kalmamasından ileri gelir.
kız ayarlamak isterken sizin önünüzü açan durumdur. onlar birbirlerine girer siz kızı* götürürsünüz.
Kızlardan sık sık duyulan, içinde bir yakınma barındıran cümle.
sanırım benden bahsediyor sözlük.

tanım: hemcinslerine ilgi duyan erkeğin yakışıklı olması durumu.
iyi bir durumdur. zira eşcinsel olmasalar biz çirkin erkek takımı artık ağaç kovuğuna talim ederdik.
call me maybe adlı şarkının klibinde de görülen
durumdur.
(bkz: rock hudson)
(bkz: keanu reeves)
(bkz: ayna kuramı)

anneyi terk edip baba ile kaynaşamama hali.
bir kıza göre gideri daha çok olsun ki tercih edilsin,dolayısıyla bakımlı olmak zorunda kalan erkektir.
Doğru olabilme ihtimali olsa da muhtemelen ulaşılmaz kişilerin kadınlara daha çekici gelmesi sebebiyledir.
insanın inanası gelmeyen gerçektir. bazen taksim -hacıosman metroda görünüyorlar gözüme el ele tutuşup cilveleşen iki cillop gibi adam..kahroluyorum..
cemil ipekçi düşünüldüğünde abes kaçan genelleme.
bazıları da çok çok tipsiz ama ya.
demek ki tip işi değil bu diyeceğim ama çoğu yakışıklı.
bazı travestilerin taş gibi olmasıyla eş değer olan durumdur.
gaylerde erkek tarafının yakışıklı olması kadın tarafının taş gibi olması insanı dumura uğratan vay anasını dedirten durumdur.
benim de gay kankam vardi baktikca icimi yakan. ah ulan ah