bugün

Üşümüş olan erkektir. Yanında kız arkadaşı varsa bi tane de onun için ister iyice sıvar. beyler siz siz olun böyle hareketler içinde bulunmayın.
ılıktır. gerçekten en azından ben böyle düşünüyorum.
Vurduruyor da olabilir.
soğuktan götü donan ama erkekliğe bok sürdürmeyeceğim diye hasta olan erkekten daha akıllı olandır.
yolludur.
Kendi şalı ile yetinemeyen erkektir.
homofobiklere dert olmuş durum. rahat olun gençler. bir şaldan dolayı cinsel yöneliminiz değişecekce, bence bir yönelimde bulunmayın, aseksüel filan olun
eskiden eczaneden prezervatif almaya çekinirdik, şimdi garsondan şal istemeye çekiniyoruz.
Cevabı "şal yok hanımefendi." olarak alacaktır.
garsonun ılık "gül çayı" ikramıyla gevşeyecek insandır. götünü siktirme aşkıyla yanıp tutuşuyor olabilir bu yüzden şalın altına gizlenip sosyal eleştirilerden kaçıyordur aslında soğuktan değil.
üşüyordur.

soğuğa erkeklik sökmez yavrum.
sevdiceği için istiyordur, ya da benim gibi içi fesatsa sevgiliye yakınlaşmak için istiyordur. sevgili ile aynı şala girmek.
normal; anormal bir aktivitede bulunmamış bir mahlukattır. üşümüştür adam yahu!
çok net söylüyorum. erkek değildir.
meyillidir. bi de ufoyu da kendine çevirttir bari, erkekliğin yüz karası!
kesinlikle komiktir..
cinsiyet falan ona karismam..
ince giyinmiştir. belki de hastadır.
bunun böyle pembe simli dökümlüsü yok mu diye soruyorsa...
gereksiz takıntıları olmayan erkektir efenim, sevin onu.
Üşümüş olabilir çok ezmemek lazım denilmesi gereken erkektir. Ama şal istemek ne amk şal yerine her şeyi iste ama şal isteme abi.
Sırf erkek diye götümü donsun dediğim insan modeli.
Erkek adam garsondan şal istemez. Közlenmiş biber, soğan söğüş, boş pide ister.
(bkz: şal kadın ekipmanıdır). görsel
titriyordur. "ayy ne fena esiyo böyle, denizden denizden ayol" diyor da olabilir.
ılıktır.

üşümüş olsa bile kız arkadaşıyla gittiyse kafeye isteyemez. donarak ölür.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar