bugün

anlaşılması zor olan insan türüdür. kadınları hiç bir zaman çözülmemeştir.
ne olursa olsun hiç kimsenin hayvan gibi hareket etmesine neden değil fahişe gibi giyinmek.
gözle tecavüze laf bile edilemez lakin fiziksel anlamda tecavüz edenler hadım bile edilmeli.
taciz, hiç bir koşulda haklı görülmeyecek denli aşağılık bir eylemdir. ortada taciz edilesi bir manzara olmasa da, taciz sapıklığına sahip yaratık, mutlaka bir taciz nedeni bulur. kapalı hatunlar tacize uğramıyor mu?
o kadın ki, sokakların sözlüklerde yazan öküzlerle dolu olduğunu bilse çuval giyer gezer ama ne bilsin kadın.

afedersiniz ama libidonuzu sikeyim. çıplak gezelim demiyorum ama mini etekten tahrik olan erkeğin aklını sikeyim.

dip not: erkeğim mesajla üşüşmeyin.
sanane nasıl giyinirse giyinir. belkide bazı erkekleride kapalı kadınlar tahrik ediyor, ne yani şimdi onlara da giyiminden ötürü laf mı edeceğiz.
kadın bulunduğu semte gittiği ortama göre giyinmelidir. bunları yaparsa laf atan olmaz. tabi hödüklere denk gelmezse.
bozuk insan psikolojisinin geldiği son noktadır.
madem kuyruk sallamış adam da kuyruğu tutmuş. ağlaması çok saçma çok.
şimdi bebeğim olay şöyle: ''bu bayan şu şekil geyinir ,öteki bayan şu şekil. herkesin hakkı bidir.'' demiş ünlü düşünür. yani herkesin giydiği kendine. haa ama kaşarlık peşinde olmayanlarda yok mu? var tabikine. o öle giyindi diye mementolarını ellemek, popişolarını mıncırmak yakışır mı ? bence yakışmaz. kendimize sahip çıkalım.
giyinmesi kimseyi ilgilendirmediği için kimseye taciz hakkı da vermez. saçma salak nedenlerle de kimse tacizi haklı çıkaramaz.
fahişe gibi giyinmenin ve taciz edilmemenin onun hakkı olduğu gibi ağlamak da onun hakkıdır..
istediğini bulandır. ağlasın orospu.
Öyle giyinen oruspu oluyorsa bakan da imam olmuyordur dediğim olaydır. iradesine sahip olan adam çıplak kadına bile bakmaz fikrim.
(bkz: sevinç gözyaşları)
(bkz: tacizi meşru kılan kıyafetler)
kıyafetlerin insanları tahrik ettiği, hatta giyimine bakarak kadınların taciz edildiği doğruysa ki doğru , o zaman buna imkan verecek kiyafetleri giymek, çok cesaretli olduğunu ya da toplumun bu tip tacizci insanlarını umursamadığını gösterir. giydiğin cesur kiyafetinle erkeklerin cesaretlenmesi, cesaretini kırıyor ve ağlıyorsun, cesaretli insan ağlar mı.. sokayım cesaretine ve böyle cesaretlenene, bir daha giyme.
tacize giydirilecek hiç bir kılıf yoktur. her ne olursa olsun yanlıştır tabi ama güzel türkiyemizde de bir gerçek vardır ki erkeklerin ve hatta kadınların bir çoğu taciz edileni suçlamaya daha bir meyillilerdir. ya da neden ararlar tacize. psikolojisi normal olan sağlıklı bir insanın "fahişe gibi giyinmiş" kişiyi taciz edeceğine ben inanmıyorum kesinlikle. fakat hasta ruh gider onu da taciz eder kapalı bir bayanı da. sonra da kapalı giyinmemiş kadın bunu hak etmiş olur... acı bir gerçek var ki bu gibi suçlamalara maruz kalmamak için dikkat etmeli.
(bkz: dinci toplumun palavraları)
cinsel obje olarak görülmekten rahatsiz oldugu halde cinselligini ön plana çikaran kadina benzer.
(bkz: bu ne perhiz bu ne lahana turşusu)
kadin dedigin agir olmali. agir degilse de kendini agirdan satmali. tesettur babinda soylemiyorum. nihayetinde herkes ayni inançta degil...
ama ablacim, abartili acik giyindiginde basit oluyorsun çok basit. çok, çok hafif oluyorsun benden soylemesi!
yoksa herkesin gunahi kendi boynuna, beni baglamaz..
her erkeğin zevk anlayışı değişiktir. çıplaklıktan zevk almak ayrı bir manyaklıktır. ruh hastalığıdır. neden mi? insan çıplak doğar ve çıplak ölür. bu dünyada kapalı giyindi kurtuldu açık giyindi taciz edildi. bu olay sadece ve sadece hayvanlığın ve öküzlüğün göstergesidir.
"biz çükümüzü* açıp gezince teşhirci oluyoruz da bu karı milleti götünü memesini açınca ne bok oluyor? Birileri teşhirci demeyip göstererek anlatıyor işte ne mal olduğunu!" düşüncesini akıllara getiren durumdur.

Hiç bu soktuğumun yerinde karıya kıza yaranmak için kızlar haklı beyler moduna girmeyin mnıskim! ananın, kız kardeşinin götü memesi meydanda açık açık gezse öyle rahat rahat ben erkeğim diye gezecek misin ortalıkta!
tacizin her koşulda taciz olduğunu unutmuş kişi söylemi. tacizin bahanesi olmaz.
eğer gerçekten fahişe gibi giyinip tecavüze uğradıysa suçu kendisinde aramalıdır. şimdi bazı kadın yalakaları çıkıp bıdı bıdı edebilir ama birde şu açıdan düşünün.

ortalık bir yere bir deste para koyarsanız, bu parayı görenlerden bir kısmı alır sahibini arar, bir kısmı alır cebe atar, bir kısım kişide hırsız olmadığı halde bir şekilde nefsine yenik düşüp cebe atar.

Şimdi; sen olmadık bir yerde olmadık bir şekilde teşhircilik yaparsan; bir kısmı bakmaz bile, bir kısmı bakar laf atar, bir kısmı da dayanamaz tecavüz eder.

Peki soruyorum!!! bir deste parayı ortalıkta bırakan kişinin hiç mi suçu yok? sonuçta bizler insanız ve bir çok konuda nefsimize yenik düşmekteyiz...
fazla muhafazakar kesimin taktığı lafla ağlamasına gerek olmayan kadın.