bugün
- victor osimhen8
- psikolojisi bozuk yazarlar41
- anın görüntüsü13
- v a m p i r o v12
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı9
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm9
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü11
- şu anda dinlediğiniz şarkı13
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest9
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- fenerbahçe15
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler15
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan25
- mert hakan yandaş18
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları12
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi38
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları20
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik10
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
Ev evdir. Yatırımdır değildir bilemem ama işsiz kalırsan evin yoksa sokakta kalırsın ama evin varsa en azından evin vardır içinde oturursun.
Ruhu fakir milletin aç kalma korkusu.
Mesela Bi alman şu köşeden Bi ev Bi dükkan Bi arsa kapatalım diye düşünmez neden çünkü ülkesine ve kendine güveniyor ama bizim gibi 3.dünya Bi çomarland da yırtık ayakkabı ile gezer ama 5.ev için para toplarlar.
Mesela Bi alman şu köşeden Bi ev Bi dükkan Bi arsa kapatalım diye düşünmez neden çünkü ülkesine ve kendine güveniyor ama bizim gibi 3.dünya Bi çomarland da yırtık ayakkabı ile gezer ama 5.ev için para toplarlar.
Bir Evsiz söylemi. Mart ayında 420bin olan evler şuan 720 bin olmuş.
Devlet'e söyle sosyal konut yapsın. Sen istanbul'da bedava ev ararsan nah bulursun.
biz de sevdicekle gayrimenkule yatırıyoruz. yatırım bakımından karlı değil, biraz para işlerinden anlamayanlar için güvenli bir liman gibidir. hiç değilse paranı korur.
1 depreme bakar insanları sömüren kancık ev sahiplerinin evleri.
Pandemi de vatandaşına arka çıkamayan aksine iban dağıtan devletten beklenmeyecek bir bakış açısı.
Eviniz yoksa ev alın derim. yoksa balondu almam falan derken ömür boyu kira parası ödeyeceksiniz sadece siz değil çocuklarınız da ödeyecek.
Doğrudur ev yatırım aracı değildir. Ama bu ülkede enflasyon ortamında malesef böyle olmuyor. 510 bine 2 sene önce aldığım ev şu an 1.8 milyon. O zaman 75 bin dolardı şimdi 130 bin dolar civarında. Ülkeye mülteci doldurdular. Arz talep dengesinin mına koydular. Doları fırlattılar yeni ev yapılmıyor. Böyle durumda ev yatırım aracı oluyor işte. Normal şartlar altında oturduğun ev harici ev almak mantıksızdır. Ama işte ülkenin durumu bu. islamda bile ilk ev ve binek zekattan sayılmaz ihtiyaçtır.
kimsede milli bir bakış açısı olmadığı için herkes kendi cebine giren paraya bakıp kâr ettim zannediyor. evi olanlar olmayanı fakir diye aşağılıyor. bu bencil düşünceleri aşamazsak milletimizi asla yüceltemeyeceğiz. benim babadan kalma evim var ancak başka ev almama fikrini destekliyorum. almak istesem de alamam ama milyonlarım olsa bile almam. bir sürü para betona yatırılmaz. çünkü ev bir yatırım aracı değildir.
hiç kimsenin şahsi olarak bir şehirde maksimum ikiden fazla ev sahibi olmaması gerekir. ben insanların öldükten sonra bile mezarlıkta yer kaplamasına karşıyım. yaşarken de bunun bir sınırı olmak zorunda.
zenginler bütün dünyayı kaplasın fakirlere yatacak yer kalmasın oh. bu adaletsizlik farklı adaletsizlikleri doğurur. sonsuza kadar gitmez. şunu unutmamak gerekir ki zenginler dünyanın her yerinde bir avuç insan. horozun domalıp tavuğun gömmesi bir isyana bakar.
hiç kimsenin şahsi olarak bir şehirde maksimum ikiden fazla ev sahibi olmaması gerekir. ben insanların öldükten sonra bile mezarlıkta yer kaplamasına karşıyım. yaşarken de bunun bir sınırı olmak zorunda.
zenginler bütün dünyayı kaplasın fakirlere yatacak yer kalmasın oh. bu adaletsizlik farklı adaletsizlikleri doğurur. sonsuza kadar gitmez. şunu unutmamak gerekir ki zenginler dünyanın her yerinde bir avuç insan. horozun domalıp tavuğun gömmesi bir isyana bakar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar