bugün
- nargile kafede takılan kızlar8
- mangal yakmak11
- fenerbahçe'ye verilen penaltı12
- özgür özel11
- 20'li yaşlara dönmek ister miydin19
- 6 nisan 2025 fenerbahçe trabzonspor maçı24
- sözlüğe yeni gelen boşanmış abla11
- jose mourinho12
- mangal yakan erkek çekiciligi8
- lor peyniri seven insanlar14
- anın görüntüsü28
- adanada rupi geçiyor mu24
- sözlük yazarlarının yoğurduğu köfteler8
- sözlüğün en tokatlanası yazarı16
- okan buruk'un mourinho yu tahrik etmesi9
- sözlüğe yön veren yazarlar10
- eş seçiminde en önemli faktörler14
- instagram'dan bütün akrabaları engellemek11
- 23 sene okudum bu ülkeye hizmet ettim mutsuzum12
- 40 yaşında evlenmemiş erkek8
- son yapilan yemek8
- kahve bozulur mu10
- yazarlarin bugunku mutluluk sebebi8
- 5 nisan uludağ sözlük istanbul zirvesi28
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- aksiyon filmi önerileri10
- menuet le akşam yemeğine çıkmak21
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler15
- byd han8
- terazi burcu10
- ikizler burcu erkeği9
- uludağ sözlük ihtiyar heyeti13
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl32
- arkadaşlar çay demledim8
- on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız23
- bik bik ile sözlük zirvesi yapmak12
- kız arkadaşımla yazdıklarınızı yorumluyoruz15
- takip ettiğim yazarlar9
- sözlükte hangi zirveye katılacağını şaşırmak9
- ne kadar ibnesiniz testi9
- arkadaşlar ben aşık oldum17
- hayattaki en büyük pişmanlığınız9
- ahtapot yemek9
- 0 0 717
- kızların ilk adımı erkeklerden beklemesi9
- gocuyu dövmek isteyen 20 kişi buluruz18
- hukukun uygulanmıyor olması herkes için sorundur9
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları18
- trt8
- gül suyu11
görsel
Fantastik canavarlar, dumbledore'un sırları filmine bilet isterken cinemaximum kasiyerinin yanlış bileti vermesiyle izlediğim rezalet ötesi bilim kurgu ve çoklu evren filmi. Üstelik yanlış film olduğu ve benim de bundan haberim olmadığı için 3d gözlük de haliyle almadım, film de 3d olduğu için alt yazılar perşembe pazarına dönmüş haldeydi. Buna rağmen filmin ilk yarısında hikayeyi az çok anlamış ve reklam arasına girmesiyle birlikte filmi terk etmiş bulunmaktayım. Filmi başında terk edecektim ama 45 lira verdiğim için en azından paranın bir kısmı çöpe gitsin istedim diye reklam arasına kadar dayanabildim. Bu filmi kim niye izler anlamıyorum, görsel efektleri berbat, senaryosu fena değil ama para verip de izleyeceğim bir film değil. O yüzden dolayı 2. Yarıyı izlemeden çıktım zaten. Netflix'te karşıma çıkarsa belki izleyebilirim.
Edit; filmi o kadar beğenmedim ki fotoğrafı paylaşmama rağmen adını yanlış yazmışım, daha düzeltemiyorum da hadi bakalım.
Fantastik canavarlar, dumbledore'un sırları filmine bilet isterken cinemaximum kasiyerinin yanlış bileti vermesiyle izlediğim rezalet ötesi bilim kurgu ve çoklu evren filmi. Üstelik yanlış film olduğu ve benim de bundan haberim olmadığı için 3d gözlük de haliyle almadım, film de 3d olduğu için alt yazılar perşembe pazarına dönmüş haldeydi. Buna rağmen filmin ilk yarısında hikayeyi az çok anlamış ve reklam arasına girmesiyle birlikte filmi terk etmiş bulunmaktayım. Filmi başında terk edecektim ama 45 lira verdiğim için en azından paranın bir kısmı çöpe gitsin istedim diye reklam arasına kadar dayanabildim. Bu filmi kim niye izler anlamıyorum, görsel efektleri berbat, senaryosu fena değil ama para verip de izleyeceğim bir film değil. O yüzden dolayı 2. Yarıyı izlemeden çıktım zaten. Netflix'te karşıma çıkarsa belki izleyebilirim.
Edit; filmi o kadar beğenmedim ki fotoğrafı paylaşmama rağmen adını yanlış yazmışım, daha düzeltemiyorum da hadi bakalım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar