bugün

Koskoca cumhurbaskanisin sen ya, temsil makamindasin, köylü mehmet aga gibi konusup meyin primini yapiyorsun, kime yaranmaya calisiyorsun?

Hic komik olmayan espri.
Güldürmüş espridir. Anlamak için zeka gerekir solcular anlayamaz. Evet.
adamı eleştirmeyin hitap ettiği kitleye göre espri yapıyor.
Ok ok. Gerizekalilarin oldugu yerde boyle bir espriyi cumhurbaskaninin yapmasi normal karsilanabiliyor. O halde sustum. Boyle cumhurbaskani tam size gore, tencere kapak misali.
gülerken yanlışlıkla sandalyeden düşüp, tekrar kalkarken de kafamı masanın sivri yerine vurmama sebep olan espridir.

ilahi sayın reisi cumhur.

sen sözlükte yazar olacaktın ki,

seninle birlikte sözlüğü kırıp geçirirdik.
görsel
lanet olsun ya ahahaaha. grey sanmış. pis griler sizi ahahaha.
(bkz: bir takım şakalar komiklikler)

esprinin düzeyini falan tartışmak anlamsız...

ama bu adamların ülke yönetmesi...

işte o çok komik.
white sea'ye bizim köyde "akdeniz" deriz diyen birisi beni şaşırtmamıştır. van minüt tayyip'in hangi üniversiteyi bitiridiği tartışılıyor, ben liseyi de bitirdiğine inanmıyorum. muhtarlar olmasa bunu kim zikleyecek çok merak ediyorum.
(bkz: yapacağın espriyi)
adam başlıbaşına kötü bir şaka zaten. niye şaşırıyoruz ki?
(bkz: çok üst düzey bir espri)
manası çok derin.
(bkz: danışman lobisi)
kafamın içinde "mi mi mi mizah show" seslerinin yankılanmasına sebep olan espridir.
http://i.hizliresim.com/zrBL3R.jpg
(bkz: malûmatfuruşluk).
(bkz: Klang çağrışım).
(bkz: Regresif düşünme).

Kişi, lisanıyla insandır.

(bkz: boş işlerin düşsel derinliği).
Akepeliler buna gülüyor bir de üfff adam nası koydu lafi var ya çok büyük adam bu falan diyolar, sesini cikaramiyosun..
(bkz: salak yemin ediyorum geri zekalı bu çocuk)
Biz bu şakaları ilkokulda bile yapmıyorduk dedirten türkiyenin başındaki insan söylemi.
über espri. bu espriyi babam yapsa tüm ilişkimi keserim amk.
hani diyor ya arkadaş "nereden nereye" diye iç çekerek. vallahi nereden nereye. ulan eski siyasiler bir espri yapardı millet gülmekten kırılırdı bunun esprisine gülen ancak göt korkusundan güler.
(bkz: rte ingilizcesi)
greenpeace'den karşı espri gelir: senin adın da arapça temiz demek olan tayyip ama pissin sen.
görsel