bugün

Chat siteleri sohbet siteleri olup mirc yoluyla sohbetin sağlandığı yerlerdir. ilk mirc Khaled Mardam Bey tarafından yapılmıştır. Günümüzde twitter, facebook gibi sosyal ağların popülerliğinden dolayı önemini kaybetmiştir. Buna rağmen hala cok sayıda kullanıcısı olan yerlerde vardır. Bazı yerlerde yetkiler belli bir miktar ücret karşılığında verilmektedir. Aşırı derecede bağımlılık yapar
(bkz: omegle)
(bkz: chatroulette)
yerlerini cihat siteleri alacaktır yakında.
Chat Siteleri, Kullanıcıların boş vakitlerini değerlendirme, yanlızlıklarını gidermek, arkadaşa, konuşmaya olan ihtiyaclarını karşılamak için
arama motorları üzerinde , sohbet, chat, chat odaları, chat sitesi gibi kelime ve gruplarını aratması sonucu listelenen siteleri o anki ruh hali yada
aradığı kriterlere en uygununu seçerek giriş yaptığı site olarak tanımlanabilir.
Chat Siteleri Kullanıcılara kullandıkları cihazlara göre ayrı tasarlanmış mobil chat siteleri girişi, web sohbet odaları girişi, java sohbet odası girişi (eschat flaxchat gibi.),
kendi tasaraladıkları en eski ve en yaygın sohbet programı olarak bilicen Mirc Script programını siteleri üzerinde ücretsiz ve şifresiz şekilde yayınlayarak kullanıcıların
Konuşabilecekleri, muhabbet edebilecekleri, yanlızlık ve ilgisizlikten kurtulabilcekleri, ortamlara erişim sağlayarak yeni tecrübe ve deneyimler yaşamalarını sağlamaktadırlar.
örnek: http://www.sohbetodalari.life
(bkz: Sohbet kalitesinin gün geçtikçe azalması)
yıllar yıllar evvel, henüz ergen bir bebeyken milleti trolediğim sitelerdir.

milletin abazanlığı ile dalga geçerdim. hatta bir keresinde bir amcaya cam açtırmıştım. o da tabi benden bekliyordu camı. fakat ben ona bu görüntünün sen olduğuna inanmıyorum demiştim. nasıl yani demişti o da. sen dedim kesin program kullanıyorsun, bu görüntüleri programla buraya yansıttın. aslında bunlar sen değilsin, bana sen olduğunu kanıtlaman lazım demiştim. o da tamam söyle ne yapayım demişti.
bende ayağını masaya koy, çorabını bilgisayarın üstüne koy, masaya çık gibi şeyler yaptırmıştım. adamcağız hepsini yapmıştı. ulan şu seks duygusu harbiden erkeği mala çeviriyor arkadaş. şimdi düşünüyorumda, az piç değilmişim eskiden.
yüksek derecede risk ve yalana dolana açık sitelerdi. sen tuğba ile yazıştığını sanırsın, ama karşıdaki cemalettin çıkardı.
mirc halaa bir numara.