bugün

doğal olarak etkilenirler*.
bir de şöyle düşünelim, büyük pipi kadınları gerçekten etkiler mi? bunun cevabını izlediğimiz belgesellerden biliyor olmamız gerekiyor.

*dipnot: etkileniriz yazacaktım ama subjektif algılanabilir.
kişiden kişiye cevabı değişecek sorudur.
şu var ki kadını etkiler boyun ağrısı dikkat çekme sıkıntısı.
bakmak için evet, koklamak için hayır.

(bkz: meme altı kokusu)
kesinlikle hayır.

küçük meme candır.
Kisiden kisiye degisir. Ama ergenlik donemimde, hastasi oldugum butun mahalledeki teyzelerin buyuk memelere sahip olmasi eglenceli bir donem gecirmeme sebep olmustir diyebilirim.

Ozellikle arzu abla vardi. Efsaneydi. Evde kaldigi icin baya ilgimi cekmisti o zamanlar.
Memenin her türlüsü erkeği etkiler. Aksini iddaa eden ılıktır.
beni bile etkiler.
galiba gayim.
Düşününki herhangi bir kadının bi tarafta büyük göğüslüsü bi tarafta küçük göğüslüsü bulunuyor. Ve erkeğe hangisini istersin deniyor. istisnasız hepsi büyük göğüslü olan tarafı seçer.

Dikkat ! Büyük göğüs dedik inek memesi değil

(bkz: acı gerçekler)

Kimse tahta göğüslü kadın istemez.
evet etkiler.
Tabiki de etkiler. Kendimden biliyorum canım.
dekolte giyen her kadın hemen cevabını bulabilir.
arasında kıllar yoksa evet olarak cevap verilecek sorudur.
-büleeent
+efendim saadet?
-bi gelsene bi şi deniycem
+geldim?
-hoop
+soodöt noopuyoson.. boğoloyorom..
*hanımefendi naptınız ya boğdunuz adamı!
-hmmm...
çok büyük olanları kötü durur. etkilemez. şahsen bence küçük göğüslü kızlar çok daha güzel oluyor.
Büyük göğüs demiyelim her erkeğin ayrı bir göğüs bedenine zaafı vardır 90 bedene hiçbiri hayır demez ama 80 beden ister.
büyük meme etkilemez olgun karakterli kız etkiler.
etkilemez diyen ya yavşakça hava yapıyor yada küçük memeli kezbandır.
büyük değil ama büyük ve kalkık meme etkiler.
önemili olan büyüklüğü değiş işlev... şaka lan şaka büyüklüğü...
Çok büyük olmaması şartı ile etkilemek değil, öldürebilir. Bi kız da en beğendiğim uzuv memedir.
etkiler. en azından beni etkiliyor.
Ağzına bilem sıçar.
beni cok etkilemiyor. ideal boyut olsun yeter. memesiz kizi da begenmiyorum. orta olsun. amk sanki ricky martinim de soyle boyle olsun diyorum.

nefes alsin yeter.
dik değilse hiç bir anlamı yok.
Erkekler sevgilide büyük meme sever eşinde sevmez çünkü eşinin doğurma ihtimali vardır ve memelerinin sarkması doğaldır onun için eşte büyük meme istemez. Bir de büyük meme derken bazı memeler vardır dolgundur bazı memeler büyüktür , büyük meme sutyenden çıktığı an malak gibi yayılır öyle memeler güzel değil .