bugün
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi14
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan18
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız13
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
sonuna dek katıldığımdır. yok çarşaf giyin, oranızı buranızı kapatın, mini etek giymeyin, ay geyikli tayt giymeyin, yok efenim, file çorap giyme şişmansın.
tamam feminizm kasmayı sevmem de, işine bakın orospu çocukları. tonla troll başlık dolmuş zaten, sinirim tepeme çıktı amına koyayım.
her kızın kullanması gereken cümledir. varsın kezbanca olsun.
tamam feminizm kasmayı sevmem de, işine bakın orospu çocukları. tonla troll başlık dolmuş zaten, sinirim tepeme çıktı amına koyayım.
her kızın kullanması gereken cümledir. varsın kezbanca olsun.
ne kadar güzel bi cümle.
ben bir bireyim, bu beden benim, onun hakkında karar mercii sadece benim. verdiğim kararlar hakkında üçüncü kişilere ve hatta devlete bok yemek düşer manasına geliyor.
süper.
ben bir bireyim, bu beden benim, onun hakkında karar mercii sadece benim. verdiğim kararlar hakkında üçüncü kişilere ve hatta devlete bok yemek düşer manasına geliyor.
süper.
Erkek olduğum halde her kızın böyle demesi gerektiğini düşünürüm. Ulan zaten yıllarca hep biz kendi isteğimiz doğrultusunda giydirmişiz kadınları, yok şurası görünmesin, yok kolunu kapat, yok meme ucu belli olacak, yok bilmem ne, yok sadece gözlerin görünmeli, yok ananı a.. Pardon ama öyle. Sırf kendini tutamıyorsun abazasın ve iki kadın bacağı görünce azıtacaksın diye niye bütün kadınları yaz ayında bile kat kat giydiriyorsun.
Kadınların da bilinçlenip kendi haklarını ve özgürlüklerini savunmaları gerekir ama maalesef bu da pek mümkün değildir Ortadoğu'da. Doğduklarından beri ikinci sınıf insan muamelesi görürler. Bir eşya gibi, bir mal gibi alınıp satılırlar. Doğal olarak erkeklerden korkarlar çünkü en ufak bir durumda abileri veya kuzenleri yada ağababaları tarafından dövülür veya linç edilirler. O yüzden ezilmeye ve bastırılmaya mahkum kalan kadınlar maalesef ki erkekler ne dese yapmak zorunda kalıyor. Ve sırf penisini kontrol edemeyen iradesiz pezevenkler yüzünden.
Kadınların da bilinçlenip kendi haklarını ve özgürlüklerini savunmaları gerekir ama maalesef bu da pek mümkün değildir Ortadoğu'da. Doğduklarından beri ikinci sınıf insan muamelesi görürler. Bir eşya gibi, bir mal gibi alınıp satılırlar. Doğal olarak erkeklerden korkarlar çünkü en ufak bir durumda abileri veya kuzenleri yada ağababaları tarafından dövülür veya linç edilirler. O yüzden ezilmeye ve bastırılmaya mahkum kalan kadınlar maalesef ki erkekler ne dese yapmak zorunda kalıyor. Ve sırf penisini kontrol edemeyen iradesiz pezevenkler yüzünden.
böyle demelerine bir sözüm yok lakin bizim ne dememize de karışamaz bu kızlarımız. giyinişin fazla açıksa sana giyme demem. ama " vay kaşar " derim. buna karışamazsın.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar