bugün
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi33
- judas'ın geri dönmesi9
- galatasaray23
- fenerbahçe8
- maço erkek vs alfa erkek10
- v a m p i r o v15
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü9
- uludağ sözlük 2025 hataları8
- mert hakan yandaş13
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- anın görüntüsü12
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
görsel
Demektir.
Demektir.
Tam işte şu anda teröriste arka çıkan, ülkemizde olan patlamaları umursamayanlardan bir farkın kalmadı.
Dün sende patladı onlar sevindi, bu gün onlarda patladı sen sevindin. Al birini vur ötekine.
Dün sende patladı onlar sevindi, bu gün onlarda patladı sen sevindin. Al birini vur ötekine.
Benim yaptığımdır. Hatta bir kampanya olarak kızarmış brüksel lahanası paylaşmalıyız.
görsel
görsel
Belçika' da her insan PKK' yı desteklemiyordu ve masum insanlar patlamada hayatını kaybetti. Dolayısıyla genelleme yapmak yanlış olur.
Vicdansızlık göstergesidir.
Vicdansızlık göstergesidir.
Sevinmekten ziyade sikimde olmayan demek daha doğru olur.
insanlıktan çıkmış olduğunuza delalettir.
akp'nin yürüttüğü politikalar yüzünden senin, benim ölümüme birilerinin sevinmesi gibi bir şey bu.
belçika hükumeti teröre arka çıkmış olabilir.
bomba ile ölen ya da yaralanan vatandaşın suçu ne?
ne salak adamlarsınız amına koyim. ömrümüz her olaya ilkokul seviyesinde açıklama getirmekle geçti.
belçika hükumeti teröre arka çıkmış olabilir.
bomba ile ölen ya da yaralanan vatandaşın suçu ne?
ne salak adamlarsınız amına koyim. ömrümüz her olaya ilkokul seviyesinde açıklama getirmekle geçti.
(bkz: #31831615)
bırakalım bu işleri, rusyadan güzel güzel kızlar ithal edelim.
insanın ölmesine hangi ülke hangi bölge hangi ırk sorularının cevabını aldıktan sonra üzülüp üzülmeyeceğine karar veren insancıklar. Ölmüş ulan. Birinin annesi, birinin babası, birinin çocuğu ölmüş. Sevinmedim ama üzülmedim ne? Oh iyi olmuş demek ne? Daha bir cümleyi doğru harflerle yazamayan insanlardan beklenen tek şey bu sanırım. Çok üzüldüm. Çok üzülün.
hiçbir politika,siyasi çıkar bir insanın canından kıymetli değildir,ki sivil insanlar ölüyor. o politikaları yapan devlet adamları, pkk'ye her türlü destek vermeye yine devam edecek yahut islamafobi,müslüman nefreti daha çok artacak. yani o insanlar bir hiç uğruna öldü. tıpkı bizim ülkemizde yaşanan malum patlamalarda merhum olan insanlar gibi.biraz empati yapın. kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın.
insanlık dışıdır.
hükümetler, politakalar değişir beyler. bugün pkk çadırı kurduran ülke 30 yıl sonra pkk ile savaşmaya asker gönderebilir.
ne yani türk hükümetlerinin politikaları nedeniyle 50 yıldır ölen, öldürülen insanlar bu ölümü hak etmiş mi oluyor?
hükümetin uluslararası politikası nedeniyle öldürülmem, bir bombalı saldırıda can vermem makul mü?
oyun değil beyler bu ölümler. ankara olunca canımız daha çok yanıyor elbet ama dünyanın neresinde bir masum, teröristlerce katledilse karalar bağlamak insanidir, insanlığın gereğidir. filler tepişirken ezilen çimler değil; çoluğu çocuğu, anası babası, hayalleri olan insanlar ölüyor. güneşi bir kez daha göremeyecek, bir kez daha öpüşemicek, tuttuğu takımın maçını izleyemecek bir masumun, ırkına bakmadan teröristlerce öldürülmesine sevinmek nasıl bir vebaldir anlamıyor musunuz? kalbiniz bu kadar kara olmamalı, yazık.
hükümetler, politakalar değişir beyler. bugün pkk çadırı kurduran ülke 30 yıl sonra pkk ile savaşmaya asker gönderebilir.
ne yani türk hükümetlerinin politikaları nedeniyle 50 yıldır ölen, öldürülen insanlar bu ölümü hak etmiş mi oluyor?
hükümetin uluslararası politikası nedeniyle öldürülmem, bir bombalı saldırıda can vermem makul mü?
oyun değil beyler bu ölümler. ankara olunca canımız daha çok yanıyor elbet ama dünyanın neresinde bir masum, teröristlerce katledilse karalar bağlamak insanidir, insanlığın gereğidir. filler tepişirken ezilen çimler değil; çoluğu çocuğu, anası babası, hayalleri olan insanlar ölüyor. güneşi bir kez daha göremeyecek, bir kez daha öpüşemicek, tuttuğu takımın maçını izleyemecek bir masumun, ırkına bakmadan teröristlerce öldürülmesine sevinmek nasıl bir vebaldir anlamıyor musunuz? kalbiniz bu kadar kara olmamalı, yazık.
Saflıktır. Adamlar orda patlatıyorlarkı " bak bizde de patlıyor, biz teröre destek versek hiç kendi ulkelerımızde patlattırırırmıyız " algısı uyandırsınlar. Bunun anlamı malesef terörü hedef alan ülkelerde daha çok olaylar çıkacağı manâsına geliyor. Dilerim yanılıyordurum.
iğrençsiniz ibneler.
belçikada yaşanan terör saldırısınından hoşnut olma eylemidir.
the guardian gazetesi ankara'da yaşanan patlamanın ardından okucularına sormuştu.
"paris oldunuz peki ya ankara olabilecek misiniz?"
okuyuculardan çeşitli cevaplar geldi
"paris bize daha yakın" "parisin kültürü bizimle aynı" "ankarayı hatırlarsak ermenileri de hatırlamamız lazım" vs.
birisi de demiş ki "yan komşumun başına birşey gelmesi, karşı binada oturan birinin başına bişey gelmesinden daha çok etkiler beni bu çok normal"
o zaman ben de cevap veriyim
patlamaya sevinmiyorum ama umrumda da değil.
tabi bir de pkk çadırı olayı var.
sen evinde hırsız besliyorsun, senin paranı çalınca ağlıyorsun. ironik.
the guardian gazetesi ankara'da yaşanan patlamanın ardından okucularına sormuştu.
"paris oldunuz peki ya ankara olabilecek misiniz?"
okuyuculardan çeşitli cevaplar geldi
"paris bize daha yakın" "parisin kültürü bizimle aynı" "ankarayı hatırlarsak ermenileri de hatırlamamız lazım" vs.
birisi de demiş ki "yan komşumun başına birşey gelmesi, karşı binada oturan birinin başına bişey gelmesinden daha çok etkiler beni bu çok normal"
o zaman ben de cevap veriyim
patlamaya sevinmiyorum ama umrumda da değil.
tabi bir de pkk çadırı olayı var.
sen evinde hırsız besliyorsun, senin paranı çalınca ağlıyorsun. ironik.
Terörün tüm dünyanın ortak sorunu olduğu algısını yaratması itibarıyla pek ala yapılabilecek eylemdir. Yakın zamanda çok çektik terörden ve kimin organize ettiği çok açık. Yani öyle biz yapmiyoruz, biz yapsak kendi ülkemizde bomba patlamazdı açıklamasına belçika'nın veya başka bir hükümetin ihtiyacı yok. Salabildiginiz korku fazla olsa o zaman olabilir. Peki biz terörden bu kadar dert yanarken kulak tıkamadılar mı yıllarca? Aksine bu eylemin bizim tarafımızdan yapılması veya bu konuda suçlanmak beni endişelendirir.
Olaylara böyle bakılmaz...
Belki de ölenlerden 1 tanesi bile kendi devletlerinin politikalarından memnun değildi...
Terör artık bir dünya sorunudur.Bombaların orda da patlamaya başlaması burda daha da çok patlayacağı anlamına gelir.
Belki de ölenlerden 1 tanesi bile kendi devletlerinin politikalarından memnun değildi...
Terör artık bir dünya sorunudur.Bombaların orda da patlamaya başlaması burda daha da çok patlayacağı anlamına gelir.
Masum insanların ölmesi elbette üzücüdür.
Fakat belçikanın açık seçik düşmana destek olması, çadırlar kurdurması da aklın mantığın alacağı şey değildir.
Ne çektiğimizi anlamaları için seviniyorum, evet.
Fakat belçikanın açık seçik düşmana destek olması, çadırlar kurdurması da aklın mantığın alacağı şey değildir.
Ne çektiğimizi anlamaları için seviniyorum, evet.
Mide bulandırıyormuşuz, hassie sende. Bak dünden bugüne 10 asker öldü. ne diye şehit düştü bu çocuklar? o belçikanın ve o kafirler gibi diğer ülkelerin. ben müslümanım diyipte pkk sempatizanı olan varmıdır bilmem. adamlar alelen hıristiyanlara hizmet eden bir örgüt. bu örgütü türkiyeyle daşşak geçer gibi desteklemek ve yardım dip vatandaşını öldürtmek nasıl bir medeniyet?
pkk ya yardım eden belkçika demek ki pkk nın kızılay saldırsına da sevindi,pkk ya yardım eden ve destekliyen herkes pkk nın elinde ki kanı,gül suyu diye millete yutturmaya çalışmasın ve kimseyle daşşak geçmesin.
evet ölenlere üzüldüm ama bu patlamada keşke pkk çadırına desteğe gidenler can verseymiş. sen nasıl pkk nın yaptığı katliamlara seviniyor ve destekliyorsan (ki patlamalarda sözde haklarını savunduğu kürtlerde ölüyor) bende belçikada olan bu patlamaya seviniyor ve dünyada orta asyayı ve afrikayı katliama verip avruanında rahat içinde yaşamasına tahammül edemiyeceğimi söylüyorum. çünkü dünyanın bu durumunda en büyük pay onların doymak bilmeyen sömürücü ruhları. darısı ingiltere nin ve almanyanın başına. hadi beni militarist ve faşist ilan et,umrumda değil. sen pkk destekçisi olunca barış güvercini oluyosan, bende faşist ve narin bir tavuz kuşuyum..
pkk ya yardım eden belkçika demek ki pkk nın kızılay saldırsına da sevindi,pkk ya yardım eden ve destekliyen herkes pkk nın elinde ki kanı,gül suyu diye millete yutturmaya çalışmasın ve kimseyle daşşak geçmesin.
evet ölenlere üzüldüm ama bu patlamada keşke pkk çadırına desteğe gidenler can verseymiş. sen nasıl pkk nın yaptığı katliamlara seviniyor ve destekliyorsan (ki patlamalarda sözde haklarını savunduğu kürtlerde ölüyor) bende belçikada olan bu patlamaya seviniyor ve dünyada orta asyayı ve afrikayı katliama verip avruanında rahat içinde yaşamasına tahammül edemiyeceğimi söylüyorum. çünkü dünyanın bu durumunda en büyük pay onların doymak bilmeyen sömürücü ruhları. darısı ingiltere nin ve almanyanın başına. hadi beni militarist ve faşist ilan et,umrumda değil. sen pkk destekçisi olunca barış güvercini oluyosan, bende faşist ve narin bir tavuz kuşuyum..
masum sivil halkın ölmesine üzüldüm lakin avrupanın bize sessiz kalmasının hatta ileri giderek pkk çadırına da sessiz kalmasının sonucu olarak düşünürsek avrupaya böyle bir ders demeyim de gülme komşuna gelir başına diyim.
Hükümet politikalarının ceremesini sade vatandaş çekiyor. Ölümün ciddiyetinin farkında değiliz. Keşke olmasaymis.
belçika pkk'lı orospu çocuklarını besleyen lanet bir avrupa ülkesidir; lakin bu masum insanların katledilmesine göz yumacağımız anlamına gelmez, gelmemelidir.
umarız belçika bu terör saldırılarından bir ders çıkartır, terörü işid- pkk gibi ayırmaya devam etmez.
bunların hepsinin kökünü kazımak gerektiğini anlar.
umarız belçika bu terör saldırılarından bir ders çıkartır, terörü işid- pkk gibi ayırmaya devam etmez.
bunların hepsinin kökünü kazımak gerektiğini anlar.
valla ne yalan söyleyeyim her bir kafir öldüğünde içimin yağları eriyor.
hele hele belçika dediğimiz pkk'nın yuvasıdır -ki bunu 15 senedir biliyorum ben yani. amına koyayım onların ben. gebersinler çokta sikimde. 1-fransa, 2-belçika, 3-ingiltere bunlar kadar götoğlanı yok. bunların milletleri kadar yavşak millette yok.
hele hele belçika dediğimiz pkk'nın yuvasıdır -ki bunu 15 senedir biliyorum ben yani. amına koyayım onların ben. gebersinler çokta sikimde. 1-fransa, 2-belçika, 3-ingiltere bunlar kadar götoğlanı yok. bunların milletleri kadar yavşak millette yok.
(bkz: don t feed the troll)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar