bugün

diğer din mensuplarını saldıracaklar diye cevaplanabilecek sorudur. siz ateistlere duan edin lan. ateistler olmasa din savaşlarının önünü alamazdınız. dua edin dua. ihtiyacımız var.
iftiranın da böylesi dedirten başlık.
cihat yapıyoruz caizdir allah adına yapıyoruz gibi alengirli laflarla elbet saldıracak kan akıtacak kelle alacak birileri bulunur onlara denilesidir.
tek kelimeyle müminler; doğru yolda olan insanları kendi gibi KÖLE haline getirmeye çalışıyor.
inananlar olmasaydı ateistler kime saldıracaktı? sorunsalı ile benzerlikler gösterir. gerçi inanan demeyelim lan çoğu ergen ateist bir tek müslümanlarla muhatap.*
aslında başlığın tam tersi daha makbul olandır. atesitler mümin insanların inançları ile ilgili tez'ler yorumlar. hem ateizm sonradan üretilen bir kavram olsa gerek.
Tabiki sosyal insanlara.
bir alt model pislik bulunur elbet.
Genelleme yapılmış yanlış önermedir. Düşman gözü ile değil birbirini anlaması gözüyle bakmalı insan birbirine. Müslümana kendi dinini anlatmak farz kılınmış, bırak anlatsın. Sonra görüşlerini dile getir niçin bu yolu seçtiğini falan filan vs. Saldırana saldır saldırmayana b*k atmaya gerek yok dostlar kanımca.

Not: ateist görüşlüyüm.
Çok merak ediyorum harbiden. Alkolikler olmasa imamlar boşa para alırdı mesela. Yada ateistler olmasa müslumanlar kime saldiracak Kimi öldürecek acaba.
müslümanlar olmasa bu ergenler kime karşı çıkacak.
başlığında meymenet olmayan inci sözlük entrysi tadında gereksizdir.
(bkz: mod olsam ilk kimi silerdim)
Birbirlerini öperler herhalde kendi aralarında kim daha dindar tartışmaları yaparlar. Aslına bakarsanız din de biraz şov bence.
müminler değil, "radikal dinciler kime saldıracak" diye sorulması daha uygun olacak soru. onlar, tüm radikal akımlar gibi varlıklarını sürdürmek için her daim bir düşmana ihtiyaç duyarlar, ortada düşman yoksa bile yaratırlar.