bugün
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı68
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız16
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi15
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
resident evil 4'te leon scott kennedy'nin kurtardığı, abd başkanının kızı. "leon help me" diye bağırırdı.
resident evil 4 bünyesindeki, amerikan başkanının sarışın ve kepçe kulaklı, bir o kadar da tiki kızı.
o yüksek biyerdeyken "donu ne renk la acaba?" diye bakmaya çalışınca eteğini kapatır, 'gel' dersin gelir, 'bekle' dersin bekler, severiz kendisini herşeye rağmen.
o yüksek biyerdeyken "donu ne renk la acaba?" diye bakmaya çalışınca eteğini kapatır, 'gel' dersin gelir, 'bekle' dersin bekler, severiz kendisini herşeye rağmen.
manken. dünyanın en güzel büyük beden mankeni. hatta dünyanın en güzel mankeni. yok yok dünyanın en güzel kadını. aşık oldum bence.
(bkz: http://corpulent.wordpres...men-i-love-ashley-graham/)
(bkz: http://corpulent.wordpres...men-i-love-ashley-graham/)
resident evil 4'de bağırarak kafa siken hatun.
ancak sözümüzü dinler harfiyen, orası iyidir.
saklan dersiniz, hop atlar çöp kutusunun içine çatışma bitene kadar bekler. bekle dersiniz. aynen orda durur, adım atmaz. beni takip et dersiniz, hemen koşa koşa gelir.
kendisinin ölmemesi ya da kaçırılmaması gerekmektedir.
iyi şekilde korumazsanız düşmanlar bunu patates çuvalı gibi sırtlayıp götürürler. zamanında durduramazsanız mission failed olur.
yakınında düşman varken ya da kaçırılırken gayet tiz bir tonda "heeeeeeelp!.. leon!.... help me leon!... heeeeelp!" diye sonsuz döngü şeklinde bağırır. kulak zarlarına tecavüz eder.
kendisini kaçıran düşmanı bacağından vurup ashley'i düşürmesini sağlamak gerekir.
yannız benim yaptığım mallığı yapıp düşmanı vurucam diye koskoca magnum mermisiyle baam diye kafasından vurmayınız, yazık oluyor.
ancak sözümüzü dinler harfiyen, orası iyidir.
saklan dersiniz, hop atlar çöp kutusunun içine çatışma bitene kadar bekler. bekle dersiniz. aynen orda durur, adım atmaz. beni takip et dersiniz, hemen koşa koşa gelir.
kendisinin ölmemesi ya da kaçırılmaması gerekmektedir.
iyi şekilde korumazsanız düşmanlar bunu patates çuvalı gibi sırtlayıp götürürler. zamanında durduramazsanız mission failed olur.
yakınında düşman varken ya da kaçırılırken gayet tiz bir tonda "heeeeeeelp!.. leon!.... help me leon!... heeeeelp!" diye sonsuz döngü şeklinde bağırır. kulak zarlarına tecavüz eder.
kendisini kaçıran düşmanı bacağından vurup ashley'i düşürmesini sağlamak gerekir.
yannız benim yaptığım mallığı yapıp düşmanı vurucam diye koskoca magnum mermisiyle baam diye kafasından vurmayınız, yazık oluyor.
hükümet gibi kadın.
Hükümet gibi kadın sözü bunun için söylenmiş olabilir.
Yenge de maşallah süt ineği gibiymiş. Bizim çiftlikte görmek isterdim kendisini doğrusu.
balık etli güzellerdendir.
yüzü manyak güzel ingiliz hatunu .
'At, avrat, silah' taki hem at hem avrat. Ikisi bir arada. Silah olmasada olur amk. Füze gibin.
her erkek, ölene kadar "hökümet gibi bir kadın" arayışı veya hayali içindedir.
(bkz: salon salomanje)
3 çocuk anasıdır .
gadın didiğin böyle olur, böyle olur, böyle oluuurr" sözündeki kadın, bu kadındır.
hükümet düşer bu kadın düşmez, breh breh yürüdüğü zaman zelzele olur, gerçek bir afet. tek f ile.
hükümet düşer bu kadın düşmez, breh breh yürüdüğü zaman zelzele olur, gerçek bir afet. tek f ile.
hökümet gibi kadın.
(bkz: Resident Evil 4 te ki Orospu)
Başıma bir şey gelmeyecekse ben beğenmedim. Hele o abiyeli hali sünnet annesi gibi.
Resident Evil 4 te ki daha iyi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar