bugün

ulkuculerin kotu yorumlarini gordum olum siz insanmisiniz yaa cocuk oldu cocuk firat cakiogluna ben sizin yaptiginiz yorumlari yapamadim insan disi varliklar.lan cocuk diyoruz cocuk yurtdaslarim benim ulkucu kardeslerim.insan diyorum cocuk cocuk. kendinize gelin ben turkum turk olmaktan gurur duyuyorum ama ulkuculerin bu tutumlarina da karsiyim kurtlerin yerinde ingilizler felan olsa tapardiniz dimi tipleri sesleri dis gorunuslerini sevmiyorsunuz siz nasil muslumansiniz ulan pyd falan hikaye hepsini amerika yonetiyo ama hepiniz birer avrupa hayranisiniz dimi? degelri irkdaslarim yurtdaslarim yapmayin etmeyin ne bu onyargilar bi indani sirf kurt diye oldurmek ne yaa bu onun tercihi degil belki de. Allah yaratiyor Allah!
ayrica olen tum cocuklar devrimci ulkucu bu vatanin evladidir ve hepsini sahiplenirim.
Allah rahmet eylesin.
arkada gozu yasli ana baba ve bir halk birakan vatan evladidir.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Devletle hükümeti bir sanan yobazlara dert olmuş vatan evladıdır ali ismail korkmaz ve ali ismail korkmaz yanında, devletide, dedemizi de tanımıyoruz. Atsızcı yobazlar iftiracılar. Akapeden daha çok tiksinilesi miyşiniz peh! Küççük beyinlilere dert oluyor yazık, emel annemizin biricik oğlu!
Devlet miş miş ne devleti lan? Bir genci dövüp, sonra da görüntüleri silen katil sürüleri mi? Hangi devlet, kimin devleti? Vali de çıkıp arkadaşları öldürmüştür denilen devlet mi? iftiracı reziller, hepiniz faşist küçcük beyinlilersiniz! Devletini de al git lan!
diğerleri gibi boşa öldü..
hala 19 yaşında.

fenerbahçe taraftarı unutmadı.
Bok gibi bir gece benim için. Derdim yok ama ansızın efkarlandım, teoman'dan 17 denk geldi, aklıma sen geldin. Öğle vakti olsa bunları yazacak cesareti bulamam kendimde, öyle korkağım. külkedisi gibiyim amk, geceleri başka biri oluyorum yattığım yerde, o yüzden şimdi yazıyorum bunları.

Bu ülkeden süleyman demirel diye bir adam geçti, uğur mumcu'nun söylediğine göre bankalardan toplam 84 milyon lira para hortumlamış bu adam, insanlar katledilirken "bana sağcılar öldürüyor dedirtemezsiniz" dedi, bırak ceza almayı ölümüne üzülenler oldu.

Bu ülkeden kenan evren diye bir orospu çocuğu geçti, sağdan bir soldan bir öldürün dedi, asmayalım da besleyelim mi dedi, yaptığı işkenceleri hepimiz biliyoruz, 82 anayasası denen yarak gibi metinle bu toplumda yarattığı çöküntüye değinmiyorum bile, 97 sene yaşadı şerefsiz, gücü yetse kazık çıkacaktı dünyaya.Ceza? Hak getire.

Hal böyleyken sana o boyunu posunu siktiğimin şerefsizi yargılanacak diyemiyorum. Arap mitolojisine de diğer saçmalıklara da inanmıyorum, dolayısıyla bir öteki taraf yargılaması da mümkün değil.

Suya sabuna dokunmadan, o şerefsizin düzeninden kendini sakınarak yaşayabilirdin, ama sen böyle yapmadın, işte tam da bu yüzden sana teşekkür etmek istiyorum.

Kardeşim biliyorsun, burası bizim değil bizi öldürmek isteyenlerin ülkesi. AAh benim sevgili kardeşim ah, keşke bu ortadoğu bataklığında solup gitmeseydin erkenden.
yok yoluna ölmüş ana baba çocuğu. masum.
sen eskisehir de ben tophane de. sen öldün ben ölmedim. ben kaçtım sen kacamadin. iyi uyu güzel insan iyi uyu.
Fırat Çakıroğlu'nu, Buse Sarıyağ'ı, Ahmet Altunoğlu'nu, Cengiz Akyıldız'ı nasıl unutmuyorsak unutmayacağımız isimdir.
Aklı evveller PKKlıların terörü üzerinden gerginlik çıkarıp Ali ismail gibi Türk evlatlarının AKP polisi tarafından döve döve öldürülmesini haklı göstermeye çalışıyorlar. Hayır arkadaş bu oyuna gelinmeyecek. Gencecik bir "Ali"ye PKKlıya hükümetten emir almıyor diye el kaldırmayan, birçoğu torpille işe girdi diye PKKlıyı görse kaçacak polisler el kaldıramaz.

Ali'nin dövüldüğü görüntüleri, yere yığılışını zorla toparlanışında, annesinin üzüntüsünde bir şeylerin farkına varmayanın PKK terörüyle alakalı gerçeklerin farkına varmasının da imkanı yoktur. Aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsundur.
ulan şimdi kalktım direkt aklıma geldin be ali.

nedendir bilmem ama gözlerim doldu.

https://www.youtube.com/watch?v=fPmSWV55WU0

sana gelsin bu şarkı aslanım.

rahat uyu.
bu ülkede polisin neler yapabileceğinin kanıtıdır.

düşünün bu teşkilatın içinde pusu kuran, , planlayarak adam öldüren insanlar var. ölümü sonrası karartılan deliller, uzayan ve sonuçlanmayan davası da her şeyin kanıtı.

devlet adam öldürüyor.
çiçek toplamak için sokağa çıkmayan herkes polis tarafından kafası tekmelenerek öldürülmeyi hak ediyormuş amk ülkesinde.

eyvallah, bunu da öğrenmiş olduk.

ölüye saygısı olmayan adamlardan diriye saygı bekliyoruz işte.
O çocuk dövülerek öldürüldü. Dövülerek.

(bkz: dövülerek)
Orda ne işi vardı dedirtir.
Yiğitlik midir bir tutam ışığı
Kör bıçakla güneşten koparıp karanlığa kurban etmek ?
Ne saçmalıyorsun?

Edit : Az önüme eksile huur ...
Oydu buydu şuydu. Onu yaptı bunu yaptı. Yeter artık bırakın. Türkçü yobazlar şu zavallıya sövmeyi bıraksın, komünist yobazlar da akbaba gibi çocuk üstünden reklam yapmayı bıraksın.

Öldü amına koyim. Yeter bari cesedini rahat bırakın.
allahsiz komunistlerin sayiklayacak malzemeleri olmuslardir guya vatan severler . peh onca sehit verirken neden hic bi tepki yok bu kadar acizler .
21. yy siyasi olaylarından dövülerek öldürülen bir üniversite öğrencisidir. Dövenlerin polis olduğu iddia edilir fakat hiç bir hükümet polisini asla kötülemez.

Ölünün arkasından konuşulmaz lafı aklına geliyor insanın.
kaan böyle demiş bu adama daha ne diyelim.

Yunus Emre Caddesi’nde bir sanayi sokağında
Gözü dönmüş kahpe döller pusu kurmuş karanlığa
Katli vacip görülmüş sebep özgür olmasında
Alev almış bir ateş bu şimdi Taksim Meydanı’nda yanar .
bakın yukarıda benim yakın zamanda girdiğim entarim var bu 1

2. olarak ben o video kaydını elim titreyerek göz yaşlarıyla izledim.

3. Berkin elvan, bu çocuk için ben başıma gaz tüpü gelme pahasına karşı çıktım. Neden? Öldü diye

4. Ethem sarısülük.

Bir iletişim öğrencisi olarak ailesine rahmetlinin isminin verildiği ve biyografisinin olduğu kitabı armağan ederken sarfettiğim söz şu olmuştur: "Yalnız kalmayacaksınız" bu kitabın arasında gezi belgeselimizde vardı.

Ama ne yazık ki lanet olası bu ülkede bir zırtapoz bana tutupta onu yaptılar ektiler biçtiler diyemez. Polise taş at, o sana gül versin. Yoh amına. Ulan benim arkadaşlarımın çeyreği polis. yarısı marjinal ( kendi çapında ) gerisi kafasını yaşıyor.

Bok mu var, gelip bu başlığı canlandırıyorsun?

Berkin ekmek almadı, ethem gül atmıyordu en ön safta ama ali ismail? Ya rab ! Almayın şu çocuğun adını o pis ağzınıza. Sadece biraz destek çıkmak istedi. Ben eminim taş bile atmaz o. Ayrık kaldı, tek başına. Allah rahmet eylesin.

Bu ülke bölünecek çok yakın zamanda ve ben kendimi yırtıp yabancı ülkede kalıcam.

ben istemiyorum
Kürt türk kardeş değildir.
5 kürt 5000 kürdün bokunu örtemez.

Polis oyuncak değildir, o silah atari silahı değil. Polis bizim korumamızdır. Canını ortaya koyan adamdır. Siz nasıl da sallıyorsunuz yargılarınızı.

Atatürk diyorlar, atatürkü savunan herkes yüz karası olmaya başladı. Atam affet...

Dedesinin kaydı felan da bulunmamaktadır. Detayı al geç.

herneyse gel gelelim, namus diyorlar.

Be yobaz, trende oturamıyoruz yanına, el tutuşamıyoruz.
Allahtan soğuttunuz. Rabbim affetsin.

Keşke fikirleriniz arkasında okuduğunuz kitap değilde kişiliğiniz olsa.

Ben ölüme sevinemem !

Sevindiğim tek ölüm hız yapanlardır. Hepsi gebersin. Daha bugün kamyoncu uyumuş ordu' da kamera kayıt altına almış.

hastanede ölmüş. Geber.

Ha bu arada askerlik aklıma geldi.

Ölenler fakir değil, cahil insanlardır..

Üniversite ile adam olunmuyor ama sanayiden de adam çıkmıyor be gülüm.
Bu son entrym olabilir.
Ban yersem eğer bir daha girmeyeceğim. Ben bu kadar pislik bir kitle görmedim. Sapığı, kişiliksizlerin yaptığı trollükler. Neymiş kız kardeşin şeyi. Yok reglim bitti. Banane lan ! banane ! Utanıyorum sizden.