bugün

içinde en fazla 5-10 farklı oyun bulunduran aynı oyunların farklı isimler ile diğer sayfalarda bulunduğu kasettir.
yıllardı bu 999999999 oyunlu kasetteki oyunları tek tek oynuycam diye bilgisayar alamadım kendime. bin küsür yaşına geldim ama daha yeni yeni atari modundan bilgisayar moduna geçiş yaptım.

özet: her oyun aynı değil aslında. valla.
ilk 10 tanesi farklı , geri kalanları ise birbirinin kopyası olan oyunlardan oluşan atari kasedidir.
vay be 99999999 adet oyun var oyna oyna bitmez nidalarıyla alıp eve götürülen kasettir. sonrası ise malum, hayal kırıklığı. ama çocukluğumuzun unutulamayacak bir başka güzelliğidir bu kasetler.
Cocukken bizi kazikladiklari rakamsal hiledir.
300 games in düşük modelidir.oyunlar bir süre sonra tekrarlamaya başlar.
o dönemde çocukluğunu geçirmiş erkeklerin % 87'sinde görünen erken boşalma probleminin temelinde yatan kasettir. büyük travma lan. psikolog çocukluğa inse çıkamaz aq.
zeki bir insan olmama rağmen çocukken o bol 9'lu tongaya düşerek, aldanıp almıştım. ama bu beni atariden soğutmaya yetti. artık akıllı ve javalı cep telefonlarında, cep bilgisayarlarında bile var gerekli olan cihazınızınız işletim sistemine uygun nes emülatörünü kurup daha sonrasında herhangi rom sitesinden nes oyun indirmek örneğin başlıkta geçen kasedin nes romu.
her bir milyoncuya gittiğimde birer tane arakladığım kasetlerdir. aterim olmadığı halde.
maksimum 6-7 oyun ve o oyunun en fazla 30-40 değişik versiyonu olmasına rağmen 9999999 in 1 diye milleti kandıran atari oyunu.
çocukluk hayallerinin yıkılmaya başladığı yer olarak bilinir.
nerede o kaset nerede assassin creed serisi, ama en az onun kadar heyecanlandırmıştı bir zamanlar, evet.
ilk büyük hayal kırıklıklarındandır.
Oyunlarin yuzde yuzu birbirine benzerdir.
arada bu kasetlerin içini açıp kolonyalı bezle tozları siler tekrar kapatırdık.
Kapağındaki resimde bulunan oyunların içinde olmadığı standart ateri ounlarının kasetidir. Yinede gönlümüzde ayrı bir yeri vardır.
aynı oyunun farklı bolumleri cereyan eden kasettir.

javelin throw
high jump vs.

(bkz: atarideki olimpiyat oyunu)
bir devrin geldiği en sn noktadır. sonrasında yeni bir devir başlamıştır.
icat edenin asılması gereken sahtekarlıktır. milyonlarca çocuğun adalete olan güvenini yerle bir etmiş ihanet belgesidir.
ilk aldığında çok sevinir insan. Hergün farklı oyun oynamak düşüncesindedir. Fakat gerçekler öyle değildir. Ama mutluluğuna ket vurmaz. Oyunları bitirmek için uğraşırda uğraşır. Güzel çocukluk yıllar. PS'den daha iyiydi. Saftı.
şerefsizliğin kalıp bulmuş halidir bu kasetler. çocuk aklımız ile kandırılmışlığın ifadesidir. bi maryo, bi tank bitti gitti. al sana 9999999999999999999999999999 oyun.
(bkz: atariyi seven 9999999 kişi arıyoruz)
farklı renkler ve farklı resimlerle basılıp sanki çok farklı oyunlarmış gibi satılan kasetlerdi.
Hayal kırıklığına sebebiyet veren kasettir.
mario'yu sevdiren street fighter'ı öğreten snake'i can yoldaşı yapmış abi kasettir. Captain Tsubasa oyunları da vardır bazılarında. hiçbirşey anlamayız japonca yazılardan fakat yinede oynamaya çalışırız Captain Tsubasa'yı.

(bkz: mario vs street fighter vs snake vs Captain Tsubasa)