bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı14
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları13
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14
izmir'in kurtuluşunun 90'ıncı yılı.
bütün izmirlilerin kutlayacağı gün.
tüm izmirlilerin kurtuluş günün 90.yılı kutlu olsun. izmir'i isteyen ve yunanistan'a vermek isteyen "it"lerde gündoğdu meydanı'ndan gerekli cevap havai fişek gösterisiyle verilecektir.
görsel
görsel
görsel
(bkz: o bayrak göndere çekilecek dedik/#16823183)
(bkz: başbakanlık izmir de türk bayrağını yasakladı/#16809205)
(bkz: başbakanlık izmir de türk bayrağını yasakladı)
http://www.youtube.com/watch?v=cpq6hOggIig
tüm izmirlilerin kurtuluş günün 90.yılı kutlu olsun. izmir'i isteyen ve yunanistan'a vermek isteyen "it"lerde gündoğdu meydanı'ndan gerekli cevap havai fişek gösterisiyle verilecektir.
görsel
görsel
görsel
(bkz: o bayrak göndere çekilecek dedik/#16823183)
(bkz: başbakanlık izmir de türk bayrağını yasakladı/#16809205)
(bkz: başbakanlık izmir de türk bayrağını yasakladı)
http://www.youtube.com/watch?v=cpq6hOggIig
ısrarla bir şeyleri kendi leyhine değiştirmeye çalışan zihniyetin tarihten asla silemeyeceği zafer günü.
izmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun tam tamına 90.(doksanıncı) yıldönümüdür.
90. yılında da 100. yılında da bayrağımızı göndere çekeceğimiz gündür.
90. yılında da 100. yılında da bayrağımızı göndere çekeceğimiz gündür.
izmirimizin kurtuluş günüdür, bayramımızdır. Ayrıca adı güzel üniversiteme ismini veren tarihtir.
23 nisan yerine fethullah'in doğum gününü kutlayanlar,
30 ağustos'ta kulaklari ağriyanlar,
29 ekim'de yurtdişina çikanlar,
10 kasim'i doğum günü yapanlar...
9 eylül'de de türk bayrağini yasaklamaya çaliştilar...
ama bu sefer yemedi.
demek ki, deveden büyük fil varMIŞ...
30 ağustos'ta kulaklari ağriyanlar,
29 ekim'de yurtdişina çikanlar,
10 kasim'i doğum günü yapanlar...
9 eylül'de de türk bayrağini yasaklamaya çaliştilar...
ama bu sefer yemedi.
demek ki, deveden büyük fil varMIŞ...
en '9 Eylül' dersin iki kelime
Ben degişen yazgı anlarım
Özgürlük anlarım,bağımsızlık.
Sen 'izmir' dersin iki heceyle
Ben sevinçten ağlarım.
Bugün 9 Eylül
Tam sırasıdır canlandırmanın hatıraları.
Sen '9 Eylül' dersin iki kelime
Ben onurlu bir halk anlarım
Rüzgarın çevirdiği sayfa anlarım.
Sen 'izmir' dersin iki hece
Ben saygıyla ayağa kalkarım.
Ben degişen yazgı anlarım
Özgürlük anlarım,bağımsızlık.
Sen 'izmir' dersin iki heceyle
Ben sevinçten ağlarım.
Bugün 9 Eylül
Tam sırasıdır canlandırmanın hatıraları.
Sen '9 Eylül' dersin iki kelime
Ben onurlu bir halk anlarım
Rüzgarın çevirdiği sayfa anlarım.
Sen 'izmir' dersin iki hece
Ben saygıyla ayağa kalkarım.
izmir : Sadece mahalli kurtuluşun değil, tüm Anadolu'nun kurtuluşudur.. Kutlamayan kutlamasın! Tüm izmirlilerin ve Türkiye'nin bayramı kutlu ve mutlu olsun. Gündoğdu yine izmirlileri bekler...
canım izmirimin kurtuluş günüdür.
bugün 9 Eylül izmir'in Kurtuluşunun 90. yıl dönümü!!!
bugün 90. yılını kutluyorsa işgalden kurtuluşunun izmir bunu ata'sına borçludur ve asla unutmaz bu şehrin sakinleri. her balkon bayraklarla süslendi yine, akşam da fener alayımızı yapar türk hava kuvvetlerinin bizi onurlandıran gösterilerini izleriz. elbette "izmir'in dağlarında çiçekler açar" diye haykırmadan olmaz.
bugün 90. yılını kutluyorsa işgalden kurtuluşunun izmir bunu ata'sına borçludur ve asla unutmaz bu şehrin sakinleri. her balkon bayraklarla süslendi yine, akşam da fener alayımızı yapar türk hava kuvvetlerinin bizi onurlandıran gösterilerini izleriz. elbette "izmir'in dağlarında çiçekler açar" diye haykırmadan olmaz.
En özel günümüzdür. Az önce annem aradı, biz de astık bayraklarımızı diyor. Not: ailem antalyada yaşıyor.
yunanlılara yüzmeyi öğrettiğimiz gündür.
23. doğum günüm. eskiden severdim doğumgünlerini ama artık pek te birşey ifade etmiyor. ne de olsa yaşlanıyoruz.
(bkz: size yüzmeyi biz öğrettik)
sol frame'de sıklıkla görmeyi düşündüğüm fakat görmediğim başlıktır.
Gavur izmir'in gavurları memeleketten dökmesinin üzerinden 90 yıl geçtiğini ve izmir'in doğumgününü bize hatırlatır.
üzerinden çokca zaman geçmesine rağmen 9 eylül'ün anlamının hiç kaybolmaması dileğiyle..
Gavur izmir'in gavurları memeleketten dökmesinin üzerinden 90 yıl geçtiğini ve izmir'in doğumgününü bize hatırlatır.
üzerinden çokca zaman geçmesine rağmen 9 eylül'ün anlamının hiç kaybolmaması dileğiyle..
orada olmak isterdim şimdi.
kutlu olsun!
edit: madem orada değilim, ben de ankarada bayrak asacağım.
kutlu olsun!
edit: madem orada değilim, ben de ankarada bayrak asacağım.
güzel izmir'in kurtuluşudur. kutlu olsun.
http://www.unibozkurt.com/images/ekle/aizmir.jpg
şehri şu halden bugüne getirdik. üstelik devlet baksın, devlet yapsın diyerek değil...
seksenlerin sonuna kadar şehirdeki kamu binalarının ezici çoğunluğu 100 - 150 yıl öncesinde yapılmış binalardı. izmir'in en köklü okulları ya eski hastaneler ya da eski köşklerdi. havgazı ve elektrik şebekelerinden su ve kanalizasyona kadar gene 80'lere kadar bakım onarım dışında tek bir yatırım yapılmadı.
inönü chp'si sağmal inek gibi gördü yatırım yapmadı, menderes iktidarı sadece vergi topladı bir de kamu arazilerini sattı merkez bankası binası ile bir kaç karakol dışında çivi çakmadı o da izmirli'nin ihtiyacı değildi. demirel kordon'a sıra sıra apartmanların dikilmesini sağladı şehrin silüetini piç etti. ikinci gelişinde kordonu toptan yokediyordu direndik yapamadı. özal oy alamadığı için uzun süre adeta kin güttü planlı yatırımlarımızı dahi engelledi... akp ise malıum... en son 4 sene önce barajlardaki içme sularını denize verecek kadar gözleri döndü...
izmir hep kuşatılmış olarak yaşadı. kentin düşünce iklimi, özgürlükçülüğü ve muhalif duruşu kara kafalı bozkır siyasetçilerinin en nefret ettiği yer olmasına neden oldu çok uzun yıllardır. eziliyoruz büzülüyopruz diye salya sümük ağlayan dallamalardan çok daha fazla kötülük gördük biz egemenlerden ama yıkıldıktan sonra bile ayağa kalktık hem de defalarca...
bizi akp ve temsil ettiği kürtçü arapçı karanlık sever kitle de yıkamaz. gerekirse kapımızı kaparız toptan kurarız bir ege cumhuriyeti. sabrımızı sınamasınlar.
şehri şu halden bugüne getirdik. üstelik devlet baksın, devlet yapsın diyerek değil...
seksenlerin sonuna kadar şehirdeki kamu binalarının ezici çoğunluğu 100 - 150 yıl öncesinde yapılmış binalardı. izmir'in en köklü okulları ya eski hastaneler ya da eski köşklerdi. havgazı ve elektrik şebekelerinden su ve kanalizasyona kadar gene 80'lere kadar bakım onarım dışında tek bir yatırım yapılmadı.
inönü chp'si sağmal inek gibi gördü yatırım yapmadı, menderes iktidarı sadece vergi topladı bir de kamu arazilerini sattı merkez bankası binası ile bir kaç karakol dışında çivi çakmadı o da izmirli'nin ihtiyacı değildi. demirel kordon'a sıra sıra apartmanların dikilmesini sağladı şehrin silüetini piç etti. ikinci gelişinde kordonu toptan yokediyordu direndik yapamadı. özal oy alamadığı için uzun süre adeta kin güttü planlı yatırımlarımızı dahi engelledi... akp ise malıum... en son 4 sene önce barajlardaki içme sularını denize verecek kadar gözleri döndü...
izmir hep kuşatılmış olarak yaşadı. kentin düşünce iklimi, özgürlükçülüğü ve muhalif duruşu kara kafalı bozkır siyasetçilerinin en nefret ettiği yer olmasına neden oldu çok uzun yıllardır. eziliyoruz büzülüyopruz diye salya sümük ağlayan dallamalardan çok daha fazla kötülük gördük biz egemenlerden ama yıkıldıktan sonra bile ayağa kalktık hem de defalarca...
bizi akp ve temsil ettiği kürtçü arapçı karanlık sever kitle de yıkamaz. gerekirse kapımızı kaparız toptan kurarız bir ege cumhuriyeti. sabrımızı sınamasınlar.
güncel Önemli Başlıklar