bugün
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı13
- 6 mart 2025 galatasaray hiç kimse maçı8
- pandela11
- türksüz türkiye hayali10
- aşk meşk işlerinin sonlanması16
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması21
- sahurdayız uludağ sözlük27
- gelmiş geçmiş en büyük komutan9
- ormanda kaybolan kadın10
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması13
- galatasaray8
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav16
- arapları sevme nedenleri9
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı8
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- iyi geceler9
- erkeklerin aslında sadık olmadığı gerçeği16
- hayatın anlamını bulan insan11
- erkeklerin depresyona girmemesi11
- babadan öğrenilen şeyler18
- bi tespitinizi paylaşın11
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- türklerin aptal olduğu gerçeği8
- prezervatif önerileri11
- sansyoklan nikli yazar18
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- anın görüntüsü15
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- iftar after parti13
- abır geri döndü10
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi9
- yazarların dedelerinin mesleği17
- hani akp liler selo yu sevmezdi21
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek8
- ahmet beyin beyaz bareti8
- sözlüğün en eli güzel kızı32
- iş arkadaşları11
- kafe açma fikri11
- çalıyor ama çalışıyor denilen iktidar hangisidir15
- teörörist demirtaşın karısıyla sikiş izni32
- 2 yıllıktan 4 yıllık okula nasıl geçiş bu49
- iftar çadırı10
- galatasaray lisesi21
- bir yangında karını mı ananı mı kurtarırsınız8
- yanlışlıkla 4 tencere kavurma yemek orucu bozar mı8
- programcı yazarlara uygun oyunlar öner17
- yay burcu erkeği13
- acunun hikmeti adaletten kaçırması8
- akp'nin yeni chp olması10
Soner Bozaslan isimli vatandaşın ilginç başarısı!
görsel
https://tr.sputniknews.co...epsi-hayatta-olan-seyler/
--spoiler--
Misal bir iş yerine girdiğimde ortamı beğenmiyorum. Beğenmediğimde de 2 gün çalışıyorum, geri çıkıyorum. Bazen 1 gün çalışıyorum, çıkıyorum. En uzun 1 hafta sürüyor. 1 hafta çalışıyorum, çıkıyorum. Tarzım değil. Kemal Sunal'ın filmleri hakkında komedi, şaka filan derler ama Kemal Sunal'ın filmlerinin hepsi hayatta olan şeyler. Kemal abimizin de dediği gibi iş dediğimiz zaman işe sürekli girer, çıkarım. Niye girip, çıkarım çünkü onlar beni çıkartıyor.
Aklıma yatmayan işleri sürekli değiştiriyorum. Şu ana kadar 5 yıl içerisinde 120 tane iş değiştirdim. Bu yıl içerisinde şu ana kadar 20 tane iş değiştirdim. 6 yılda 150 tane iş değiştirdim. Eczacılık sektöründe çok çalıştım. Halı sektöründe çok çalıştım. Büyük firmalarla ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Gününde maaş yatırılıyor, gününde veriliyor. Ancak normal basit işlerde çok hakkımızı yiyorlar. Ben de bu yüzden dolayı sürekli değiştiriyorum. Bir iş yerine gidersin namusunla, şerefinle çalışırsın şerefli çalışan insanın hiçbir yerde ekmeği olmuyor. Bu zamanda yalaka olacaksın. O da bizim kitabımızda yok. Biz namusumuzla, şerefimizle para kazanan insanlarız. Hırsızlık yapmayan insanlarız. Bunu da her gittiğim iş yerinde görüyorum, bu türlü hareketlere de dayanamıyorum.
--spoiler--
görsel
https://tr.sputniknews.co...epsi-hayatta-olan-seyler/
--spoiler--
Misal bir iş yerine girdiğimde ortamı beğenmiyorum. Beğenmediğimde de 2 gün çalışıyorum, geri çıkıyorum. Bazen 1 gün çalışıyorum, çıkıyorum. En uzun 1 hafta sürüyor. 1 hafta çalışıyorum, çıkıyorum. Tarzım değil. Kemal Sunal'ın filmleri hakkında komedi, şaka filan derler ama Kemal Sunal'ın filmlerinin hepsi hayatta olan şeyler. Kemal abimizin de dediği gibi iş dediğimiz zaman işe sürekli girer, çıkarım. Niye girip, çıkarım çünkü onlar beni çıkartıyor.
Aklıma yatmayan işleri sürekli değiştiriyorum. Şu ana kadar 5 yıl içerisinde 120 tane iş değiştirdim. Bu yıl içerisinde şu ana kadar 20 tane iş değiştirdim. 6 yılda 150 tane iş değiştirdim. Eczacılık sektöründe çok çalıştım. Halı sektöründe çok çalıştım. Büyük firmalarla ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Gününde maaş yatırılıyor, gününde veriliyor. Ancak normal basit işlerde çok hakkımızı yiyorlar. Ben de bu yüzden dolayı sürekli değiştiriyorum. Bir iş yerine gidersin namusunla, şerefinle çalışırsın şerefli çalışan insanın hiçbir yerde ekmeği olmuyor. Bu zamanda yalaka olacaksın. O da bizim kitabımızda yok. Biz namusumuzla, şerefimizle para kazanan insanlarız. Hırsızlık yapmayan insanlarız. Bunu da her gittiğim iş yerinde görüyorum, bu türlü hareketlere de dayanamıyorum.
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar