bugün
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi22
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler16
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- evlenmek istemeyen erkek23
- 2025 aile yılı11
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı29
- yeni çözüm süreci11
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması26
- beklenen büyük istanbul depremi16
- akp nin yaptıklarını chp yapsaydı12
- akp'li kıvraklığı13
- aktrollerin her başlığa yetişememesi13
- hull city14
- akp ve mhp'nin demlenmesi8
- kırmızı kart diye bağırmak8
- sabah ezanı11
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması22
- feridun düzağaç ın ulu sözlük yazarına açtığı dava9
- akp rezillikleri15
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası12
- anın görüntüsü11
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi36
- evrim17
- apoya beyefendi diyen mhp'li vekil28
- kamos15
- osmanlı torunuyuz diyenlerin ortak özellikleri16
- gece banyo yapmak vs sabah banyo yapmak15
- ülkeyi isviçre yapmak9
- mhp'nin öcalan'ı kullanıp atması34
- pandela silik olsun kampanyası18
- 12 ocak 2025 erdoğan'dan müjde açıklaması11
- abd yanıyor23
- bir tuşla herkesi çırılçıplak soyabilen teknoloji11
- akraba evliliği12
- aragorn'un sauron ile çözüm süreci yapması9
- abd'ye ulaşmak zor ama işgal etmek kolay8
- kaptan memo yu kudurtan eko8
- trendyol da satış yapmak14
- fakirler bu saatlerde ne yapıyor sorunsalı10
- en uyuz olunan yeni nesil isimleri14
- ekrem imamoğlu'nun şam ziyaretinin reddedilmesi15
- 30 yaşından sonra aşk meşk işlerinin bitmesi9
- pkk terörünün bitiyor olması20
- abdullah öcalan'ın mhp den aday olması12
- bugün yaşayan herkes kıyma püresine dönüşecek8
- kitap okuyunca külon artar mı10
- kızılcık şerbeti10
yüreklere su serpmiştir.
bir fenerbahçeli olarak üzüldüğüm eylemdir. maçı kazanmışsın daha neyin kavgasını yapıyorsunuz. bahsettiğimiz adam rakip takımın bir yöneticisi yani misafir. ayıp değil mi bu yapılanlar. burada bu olaya sevinen kim hangi takımdan olursa olsun. yarın aynı şey sizin takımınıza da yapılacak. sonra buralarda ağlayacaksınız. bugün bu yaşananlara sevinirseniz yarın bu yaşananlara üzüleceksiniz.
yönetici imajı ile değil de tribün amigosu şeklinde salona girmeye çalışan mahmut Uslu'nun hak ettiğini bulması olayıdır. ali Koç'a ne bir laf ne de bir fiske oldu maçta. çünkü adam yönetici gibi geldi yönetici gibi gitti.
10 yıldır caferağada ışıl alben'in galtasaraylı kadın basketbolcuların yemediği küfür kalmadı.
şükrü saraçoğlundaki derbilerde 90 dakika küfür yiyoruz.
mahmut uslu denen adam da çıkmış hala ortamı geriyor. amigo gibi o salona gelir kabadayılık yaparsan yumruğu yersin kardeşim.
uslu uslu oturursun artık.
şükrü saraçoğlundaki derbilerde 90 dakika küfür yiyoruz.
mahmut uslu denen adam da çıkmış hala ortamı geriyor. amigo gibi o salona gelir kabadayılık yaparsan yumruğu yersin kardeşim.
uslu uslu oturursun artık.
mahmut usluya yapılan hareket çirkindir, mahmut uslu daha çirkindir.
mahmut uslu iticidir, gs taraftarı daha iticidir; fb-gs maçları hangi dalda olursa olsun dünyada en itici olma yolunda gitmektedir.
mahmut uslu, türk sporunun medar-ı iftiharıdır. zaman zaman yanlışları olmuyor mu, oluyor. amenna; herkesin oluyor. benim de, senin de.
ama şöyle dönüp baktığımda, fenerbahçe-beşiktaş kardeşliğne büyük önem veren bu kişinin, neden galatasaraylılarla anlaşamadığını bir de galatasaraylılar düşünsün. dönsün baksınlar kendilerine ya. yıllardır ortamı geren galatasaraylılar biz iki temiz kulübün kardeşliğinden dersler çıkarsın.
biz çarşı ruhu ve orantısız zeka olarak, 3 temmuzdan beri zulüm gören fenerbahçemizin yanındayız. çünkü vicdan bunu gerektirir.
bakın size bir şey diyeyim mi; balkona bir çarşı bir de fener bayrağı astım; aziz yıldırım posterini de arabama koydum.
çünkü bu vatan sahipsiz değildir.
ama şöyle dönüp baktığımda, fenerbahçe-beşiktaş kardeşliğne büyük önem veren bu kişinin, neden galatasaraylılarla anlaşamadığını bir de galatasaraylılar düşünsün. dönsün baksınlar kendilerine ya. yıllardır ortamı geren galatasaraylılar biz iki temiz kulübün kardeşliğinden dersler çıkarsın.
biz çarşı ruhu ve orantısız zeka olarak, 3 temmuzdan beri zulüm gören fenerbahçemizin yanındayız. çünkü vicdan bunu gerektirir.
bakın size bir şey diyeyim mi; balkona bir çarşı bir de fener bayrağı astım; aziz yıldırım posterini de arabama koydum.
çünkü bu vatan sahipsiz değildir.
rezilliğin varabileceği son noktadır. mahmut uslu'ya uzanan eller kırılmalıdır.
ancak '' galatasaray holiganlarının '' sevinebileceği olay . dünyada '' galatasaray holiganı '' tanımından daha büyük bir küfür olamayacağı için küfür falan etmiyorum .
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar