bugün

bütün ülkeyi üzmüştür.

görsel
video görüntüleri çıkmıştır.

http://spor.haber7.com/fe...-bombaladi-tarihi-rezalet
yüreklere su serpmiştir.
bir fenerbahçeli olarak üzüldüğüm eylemdir. maçı kazanmışsın daha neyin kavgasını yapıyorsunuz. bahsettiğimiz adam rakip takımın bir yöneticisi yani misafir. ayıp değil mi bu yapılanlar. burada bu olaya sevinen kim hangi takımdan olursa olsun. yarın aynı şey sizin takımınıza da yapılacak. sonra buralarda ağlayacaksınız. bugün bu yaşananlara sevinirseniz yarın bu yaşananlara üzüleceksiniz.
yönetici imajı ile değil de tribün amigosu şeklinde salona girmeye çalışan mahmut Uslu'nun hak ettiğini bulması olayıdır. ali Koç'a ne bir laf ne de bir fiske oldu maçta. çünkü adam yönetici gibi geldi yönetici gibi gitti.
10 yıldır caferağada ışıl alben'in galtasaraylı kadın basketbolcuların yemediği küfür kalmadı.

şükrü saraçoğlundaki derbilerde 90 dakika küfür yiyoruz.

mahmut uslu denen adam da çıkmış hala ortamı geriyor. amigo gibi o salona gelir kabadayılık yaparsan yumruğu yersin kardeşim.

uslu uslu oturursun artık.
mahmut usluya yapılan hareket çirkindir, mahmut uslu daha çirkindir.
mahmut uslu iticidir, gs taraftarı daha iticidir; fb-gs maçları hangi dalda olursa olsun dünyada en itici olma yolunda gitmektedir.
mahmut uslu, türk sporunun medar-ı iftiharıdır. zaman zaman yanlışları olmuyor mu, oluyor. amenna; herkesin oluyor. benim de, senin de.

ama şöyle dönüp baktığımda, fenerbahçe-beşiktaş kardeşliğne büyük önem veren bu kişinin, neden galatasaraylılarla anlaşamadığını bir de galatasaraylılar düşünsün. dönsün baksınlar kendilerine ya. yıllardır ortamı geren galatasaraylılar biz iki temiz kulübün kardeşliğinden dersler çıkarsın.

biz çarşı ruhu ve orantısız zeka olarak, 3 temmuzdan beri zulüm gören fenerbahçemizin yanındayız. çünkü vicdan bunu gerektirir.

bakın size bir şey diyeyim mi; balkona bir çarşı bir de fener bayrağı astım; aziz yıldırım posterini de arabama koydum.

çünkü bu vatan sahipsiz değildir.
rezilliğin varabileceği son noktadır. mahmut uslu'ya uzanan eller kırılmalıdır.
ancak '' galatasaray holiganlarının '' sevinebileceği olay . dünyada '' galatasaray holiganı '' tanımından daha büyük bir küfür olamayacağı için küfür falan etmiyorum .