bugün

kendini bi bok sanmakla meşgul olduğu için, artık neredeyse tüm bilim çevrelerince kabul edilmiş olan 21 cmlik penisin ihtişamını ve azametini o şişkin egolarına bir türlü kabul ettiremeyen bamyadır.

olum kabul et artık kızlar hasta lan bunlara, böyle "boyu değil işlevi önemlidir" gibi züğürt tesellileriyle ya da "penis dediğin john holmesinki gibi olmalı" tarzı uçuk kaçık şeylere sığınacağına git bi çaresini ara ameliyat gibi bişeyler yaptır.
götüne göre yarak arayan kişi tespiti.
emin olun o kadar da abartılacak bir durum değil. ergenlik döneminde çok zorlandım herkes merak edip bakmak istiyodu utanıp sıkılıyodum. şu an 23 cm bana çok normal geliyo. 16-17 cm olmasını isterdim.
he büyük amk da sanki amdan ama atlıyon. açıp gösteriyon mu kızlara bak bende ne var diye? anca ele gelir elin bayram eder. atlarda da kol gibi yarrak var ama bamyalar sırtlarına biniyor. bunları yazdık diye de adımızı bamyaya çıkarmayın amk. penis boyuyla övünen zihniyetlerin varlığı beni kızdırıyor. allah bilir başlığı açan da bamyadır he. nereden bileceğiz oglum seninki 21 cm. git bir göster amcanlara bakalım.