bugün

çıkması muhtemel savaştır.
son bir yıldır komplo teorisyenleri bu savaşı dile getirmeye başladı. dün ıranlı bir yetkili açık açık sıra bize ve türkiye ye geldi dedi.
ortadoğuyu yeniden şekillendirmeye niyetli emperyal güçler türkiyeye savaş açarlar mı bilemem ama bizim içimizdeki vatan hainlerini temizledikten sonra amerika ile baş edebileceğimizi inanıyorum.
Soguk savaştan öte gecmez. Kimse açık açık karsisina almaya cesaret edemez. Abd terörü ateslendirir, turkiye dış siyasette ortadoguyu cesaretlendirip ayaklandirmaya girisir. Bundan öte gitmez.
Abd atom bombası atıp hepimizi yok etmezse bizden hiçbir şey elde edemez. Tarihimizden açıktır ki ne türkiye ırak ya da suriye'ye, ne de türkler; arap, süryani ya da kürt'e benzemez. Tek canımız var sonuçta onu da gavat abd'ye karşı savaşırken kaybederiz, sorun yok.

Ayrıca eninde sonunda çıkacak savaştır, bundan kaçış yok. Bu nesil savaş neslidir. 2019'da olmasa belki 2025'de belki 2030'da illaki bu savaş yaşanacak. O vakte kadar hazırlanmalıyız.
ismet'in bir sözü vardır:

"Yeni dünya düzeni kurulur; Türkiye'de bu düzende yerini alır."

Bu sözün hedefi abd idi. Bu söz söylendikten 10 yıl sonra kıbrısa çıkamazsınız dendiği halde çıkartma yaptık. Ambargo falan yedik orası ayrı ama sağolasın abd kendi silahımızı üretmemizi sağladı.

Gerçi şimdi bizde daha aşiret reisinin vanasını kapatamayan dünya lideri var ama karşı tarafda da atar yapan kuzey koreye bir bok yapamayan sarı peruklu ibne var.

Olacak olursa en fazla salaklar savaşı olacaktır.
abd hava üstünlüğüne bütün dünya üzerinde sahip olduğu için kimse abd´yle savaşmaya cesaret edemez. gelir havadan ankara´ yı bombalar, tek bi tane askerinin burnu kanamadan seni bitirir, uçakları kendi gözünle görürsün, radarda göremezsin.
Oturduğum yerde duramıyorum bi yüzden. Başlasa şu savaşta conilere gerçek düşman nasıl olur gösterelim. Öyle kaçan, yada sefil ordular ile savaşmak kolay iş. Ölümüzü bile idare edemezler.
Zaten çatışma halindeydik alttan almaktan başka bir şey yapmıyorduk abd önce rte ve avanesi eliyle direniş gösterebilecek ulusalcı kesimin belini kırdı rte ye sıra gelince rte uyanır gibi oldu sadece taa on sene önce metal fırtına kitapları hiç yoktan yazılmadı.
Hangi lisede okuyorsunuz ne cahil adamsınız.
Ucunda asyadan avrupaya giden gaz ve petrol hatları, kafkaslara komşu abd kuklası devletçikler ortaya çıkma ihtimali, boğazların kontrolü gibi meseleler varken putin, merkel vb. bu savaşa izin vermez. Ha diyelim ki savaş başladı, bu noktafan sonra iran rusya ve azerbaycanın dahil olmasıyla açılacak cepheler, abnin takınacağı tavra göre berlin münih vb alman şehrlerinde yaşanacak kaos, fransanın müslüman nüfusunun vereceği tepki ve abdde yaşanacak terör saldırıları çok şeye gebe olur.
Bu savaş eninde sonunda olacak, hatta belki bizim neslimiz de göreebilir, şu an hazır değiliz ama hazırlanmamız gerektiği de açık.
Bir an evvel güney amerkidaki maduro gibi abd karşıtı diktatörlere gizli veya açık destek verilmeli, abd karşıtı bu ülkelerde askeri üsler açılamalı, çin ile yakın ilişkiler kurulmalı.
Unutmayın abdnin savaşmaya çekindiği tek ülke rusyaydı, sanmayın ki burada savaş çıkartmaya korktular, küba üsleri nedeniyle savaşın abd topraklarına sıçramasından çekindiler. Böyle önlemler almazsak, hatta bencce uzun menzilli gerçekten mill füze sistemlerini bir an evvel hayata geçirmezsek abdnin savaşı güneydoğumuza getirmesi kaçınılmaz olacaktır.
işte o gün türk milletinin damarlarında akan attilanın, metenin, fatihin, kanunin, mustafa kemalin kanı bağımsızlık ülküsü uyanacak it sürüleri hayatlarında hayal edemedikleri bir karşılık görecektir. Öleceksek, biteceksek, tükeneceksek de kafkaslardan berline eski dünya altüst olacaktır.

Unutma Türk evledı sen bekleyen değil beklenensin, mazlumların gözleri yaşlı zalimlerin bacakları titrek beklediğisin. Atillanın, fatihin, kanunin, yavuzun, mustafa kemalin neslisin.

(bkz: ww ııı)

Ulusun! Korkma, nasıl böyle bir imanı boğar;
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.
(bkz: metal fırtına)
lan herkesin götünde iphone var kullandığı bilgisayarın işletim sistemi windows adamlar bir güncelleme çıkartsalar hepimiz burda bokumuzla oynarız. aletleri elinize verirler ülke durur ne savaşı ak.
akşam yediklerinden midesi bozulanların gördükleri rüyaları yarım yamalak anlatmalarıdır.
öncelikle savaş çıksa da şehit olsak diyen arkadaşları, hemen güney sınırımıza veya suriye'ye davet edebiliriz. orada savaşıp şehit olabilirler, suriyeli gençler bura da zevki sefa edip, bizim halkımızın ekmeğine , namusuna göz dikerlerken... engelleri yok gide bilirler...

esas konuya gelirsek, böyle bir savaş olamaz ama diyelim ki oldu, göğüs göğüse savaş diye birşey yine olmaz, füzeler ile amerika bizi haritadan silinecektir. ben o zaman baş kumandalarımızı cephede görmek isterim.
Entry girmeye değmeyecek sav.

Olmayacak hepimiz biliyoruz..
Ne amerika ne turkiye oyle bir savasa girmez. Turkiye bos bir ulke degil. Savas bizi mahveder. Ayrica amerikayla savastan bahsediyoruz!? Adamlar direk robotik silahlarla saldirir yok oluruz. Cok savas yanlisiysaniz turkiye hergun sehit veriyor yani bi savasin zaten icindeyiz kosun gidin, bu isler oyle askerligi tecil ettirmeye okulu uzatmaya yukses lisans yapmaya benzemez. Amerika ekonomik bir savas acar ki bu da berbat bence. Ulke olarak uretim yapmadigimiz icin dara duseriz. Irana yanastik ama ha iran ha rusya amk. Iranin bugunlere gelmesinin sebebi rusyanin destegidir bunu herkes biliyor zaten. Ee biz rusyayla bozustuk? Herkese kafa tuta tuta elde hicbi sey kalmadi. Sat sat sat. Kesinlikle hukumetin politikasini desteklemiyorum simdi biri cikar “ama reyis emperyalist guclere karsi duruyor!! Amarigayi turkiyeye sokturmuyorrr!!” Der. Ulan 20 yildir okyanus otesi diye selamladigi kisiyi hemen unuttunuz amk. Daha nasil amerikayi icimize sokabilirdi? Son 2-3 yilda hemen buldumcuk oldunuz valla helal olsun. Ozet ile evet amerikaya biz de iran gibi kafa tutmak istiyoruz fakat dedigim gibi iran rusyanin kankasi. Coktan oturttu her seyi aldigi destekle. Ya biz? Ne musluman ulkelerle aramiz iyi ne turk ulkelerle aramiz iyi sonra bi de savas diyorlar amk. He savas.
Savaş çıksada gitsek şehit olsak diyenler türkiye zaten savaşta gündemi takip etmeyen bordoklavyeler sizi gidin güneydoğuya günlük gülistanlık zaten oralar .
sözlüğe bakılırsa savaş çıkarsa amerika 'dan yana olacak olan piçler var:
türkler kürtleri yanına alırsa yani hakettikleri değeri verirlerse ülkeyi hep beraber koruyabilir.tipki kurtuluş savaşında olduğu gibi.
öyle bir savaş çıkmayacaktır, abd direk savaşmaz lakin beşinci kol faaliyetlerini sürdürür bizleri birbirine düşürür...

hadi oldu da savaş oldu, burada bizi küçümseyenler dikkatli okusunlar; 2003'te ırak'ın bitkin bir ordusu abd'ye düzenli nizamda 20 gün dayandı. evet hatırlatırım, ırak'ın düzenli birlikleri 20 gün dayandı. ardından saddam hüseyin baktı ki nizami harpta abd birliklerini mağlup edemeyecek zira saddam'ın ordusu 4 büyük savaşa girmiş bir ordudur bunu da hesaba katın 20 günün sonunda bağdatı verdi ve gayri nizami harp pozisyonuna geçerek direnişi başlattı. hal böyle iken 4 büyük savaşa girmiş, bütün füze savunma sistemleri çökertilmiş ırak ordusu 20 gün dayanıyor iken nato'nun en güçlü kara ordusu olan türk ordusu abd'ye dayanamayacak öyle mi? fetö pislikleri temizleniyor, eski avrasyacı işin ehli subaylar tekrar görevlerine geri dönüyor, kaldı ki abd'li conilerin kara savaşında nasıl sıçtıklarını vietnamda, kore'de, ırak'ta gördük... dünya üzerinde gerilla savaşı yapabilen iki ordudan biri olan türk ordusunu küçük gören küçük fikirli insanlara diyecek söz bulamıyorum.

binaenaleyh, böyle bir savaş çıkmaz abd işi kalleşçe, namertçe halletmek ister bu vesile ile türk milleti dikkatli olmalıdır.
bunu diyenlerin çoğu twitter'dan bedelli askerlik hastagi kasar. evet.