bugün

tam anlamıyla fiyasko bir sınav ve fiyasko puanlardır. konuştuğum insanların geneli bu görüşte.
zaten geç açıklandı, bir de üstüne bu puan depresyona girme nedeni. sözel bölüm sayılsaldan daha zor gelmişti. sonuçta da sözel bölümden zıçmışım afedersiniz. paylaşmak istedim sözlük.ağlamaklıyım.
açıklanmıştır, sonunda.
en az 83-85 puan beklerken 70 almak nedir? bu nasıl bir puandır? şaka mı bu? yazıklar olsun ösym kurumuna ve bu fiyasko yaratan sınavların bu şekilde olmasına neden olan herkese.
ales nedir abi ya!

insanları mağdur etme sınavından başka bir şey değildir. okullarda mülakat varken ekstra devlete para kazandırmanın adı, ales olmuş. lanet gelsin hepsine.

2011 yılı şaibeli alesinin sonuçları açıklanmıştır. kitapçıklar da eksik çıkmıştı zaten ne hikmetse, hepsi matbaanın suçudur değil mi. kesin ygs olayının arkasında da bunlar var. ösym zaten müslüman adamlar onlar bize geçirmez! müslümanlar ne de olsa ha!
fazla önemsemediğim ve sonucunda sözel 78 aldığım sınav.
sözelden 75 aldığım diğer sınava giren osym mağdurlarına göre puanımın iyimi kötümü olduğunu anlayamadığım sınav.
sınavdan önce bir soru bile görmeden girdiğim bir sınav olması nedeniyle sonuçlarını pek de önemsemiyordum. arkamda durmadan kendi kendine konuşan kadına rağmen sözelden 83 almışım yaptığım matematikler doğruymuş hep ona şaşırdım. bir işime yarar mı bilmiyorum.
kpss'ye prova olsun diye girdikten sonra sozelden 88 almam sonucu yanlislikla hedeflerimi degistirmis sinav.
sayısalda 95.5 puan çakıp türkiye 661. si olduğum sınavdır. sıra üds'de...