bugün
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız24
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm18
- bugünde merso alamadan uyumak8
- teravihte sarımsak deryası kokan insan8
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest10
- victor osimhen9
- küresel ıkınma15
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı10
- psikolojisi bozuk yazarlar41
- anın görüntüsü13
- v a m p i r o v12
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü11
- şu anda dinlediğiniz şarkı13
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- fenerbahçe15
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler15
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan23
- mert hakan yandaş18
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları12
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi38
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
Faşist bir uygulama değil bir teşhirdir... yolda trafik sıkışıklığı nedeniyle trafikte kalan ve içinde ailelerin olduğu araçların üzerinden tank geçirme emrini verenlerin yargılanması ve kendilerine savunma hakkı verilmesi bile onlara verilmiş bir lütuftur...
aslında çıplak olmaları gerekir...
aslında çıplak olmaları gerekir...
Tek tip kıyafet yargılama esnasında tüm toplum ve yargılayan yönünden o kişilerin farklılaştırılması ve halihazırda suçlu olarak görülmelerini sağlar ve masumiyet karinesine aykırıdır.
Uygulama hukuken doğru değil.
Uygulama hukuken doğru değil.
insan haklarına aykırı uygulamadır.
Aihm en az birkac milyon usd ceza kesicek gibi görünuyor bu isin sonunda işin enterasinı şu asker fetocü tulum giyoyor da sivil fetöcü neden takım elbise giyiyor.Cevap asler düşmanlığı bildiniz işte bu islamcılara son 100 yıldır hep kaybettiriyor baştan kendi askerlerini ötekilestirmeleri savaş zamanı sivil yönetim (islamcılar) insiyatifi yitirmesine sebep oluyor.
dikkat edin hüküm giymiş insanlar değil, henüz yargı aşamasında, suçlu olup olmadıkları belli olmayan insanlara bu kıyafetleri giydirecekler. nerden baksan insan haklarına aykırı ve bunu seni adım adım izleyen, suçlamak için fırsat arayan batılı devletler varken yapıyorsun. rte' nin malzeme çıkarmakta üstüne yok.
bir yerlerden hatırlıyorum bunu galiba. aa dur şu muydu ki:
görsel
fetöcüler zerri sikimde olmamakla beraber bu kıyafet olayı olursa eğer, fetöcü olmayan aksine solcu kesim ağırlıkta olan insanlara da bu kıyafetler giydirilecek bunu biliyorum. ve asıl fetöcü olan, eskiden fetullahı överken şimdi ona sövenler, güle oynaya dolaşacak. siz yeni türkiye dersiniz ben adaletsizlik.
görsel
fetöcüler zerri sikimde olmamakla beraber bu kıyafet olayı olursa eğer, fetöcü olmayan aksine solcu kesim ağırlıkta olan insanlara da bu kıyafetler giydirilecek bunu biliyorum. ve asıl fetöcü olan, eskiden fetullahı överken şimdi ona sövenler, güle oynaya dolaşacak. siz yeni türkiye dersiniz ben adaletsizlik.
Ah yavrum yurdum tatlı su hümanistleri toplanmış. Neymiş suçu daha kesinleşmemiş henüz yargılama aşamasındaymış insan haklarına aykırıımış.
O amk pilotunun suçu sabit değil mi şimdi? Meclisi bombalayan insanların üzerine kurşun yağdıran çevik kuvvet binasını bombalayıp onlarca insanı öldüren pilot bozuntularının suçu sabit değil mi şimdi?
Onlar taşak geçer gibi hero tşörtleriyle gezecekler bunlara tek tip yapalım deyince insan haklarına aykırı olacak.
Sizin ben insanlığınızı sikeyim. Başka sözüm yok.
O amk pilotunun suçu sabit değil mi şimdi? Meclisi bombalayan insanların üzerine kurşun yağdıran çevik kuvvet binasını bombalayıp onlarca insanı öldüren pilot bozuntularının suçu sabit değil mi şimdi?
Onlar taşak geçer gibi hero tşörtleriyle gezecekler bunlara tek tip yapalım deyince insan haklarına aykırı olacak.
Sizin ben insanlığınızı sikeyim. Başka sözüm yok.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar