bugün

ne işe yaradığını çözemediğim sitedir.
Oha bu be lan dedirten site. Bi bok anlamadım vallahi.
işin ilginç tarafı kuran'da aynı dille yazılmış ve parça parça üretilmiştir. Bugün sümerde parça parça üretim yaptığı bir site. bizi allah esirgesin yeni bir dinden. Ki gayet uygun bir dille ve içerikle yazılmış.
muhtemelen çeşitli kişisel bozukluklarına sahip,başarılı olmuş ama hafif kafası kırık bir adamın akrabalardan kazık yedikten sonra ailesine özel açtığı bir site.bu kadar abartılmasını anlamış değilim,adamı muhtemelen daha da delirtmiştir.
322. başlığın beni etkilediği site. cidden diyorki türkiyedeki şirketler sizin onayınız olmadan da hesabınızdan para çekiyor fakat abd'de böyle bişi yok diyor.
Amacını anlayana para ödülü verilmesi gereken site. Bu ne ya?
ses kayıtlarının olduğu site.

şu dikkatimi çekti:
"eğer allah yoksa, allah'ın olmaması allah'tır."

capslerle ses kayıtlarıyla sizi kendisine çekiyor.
bu sümer çok süper...

bir web sitesidir bu,

kablolarla bilgisyarlar bağlanır bilgisayar ile,

işte aynı yerde buluşuyorsak bundandır.
*
https://www.flickr.com/photos/voido/7167371176/

sitenin kurucusu budur.

mala bağladım.
Bu işin sonu viral olacak diye tahmin ettiğim oluşum.
http://1112211.com/00/513.mp4 bu videodada anlaşıldığı üzere ağır psikolojik sorunları olan kişilik, ailesinden uzakta türkiyede babasında kalma bir evde yaşamakta ailesi neden buna müsade ediyor onu çözemedim ama videoda ki polisin bıraktığı kağıttan bahsederken ben deli değilim öyle bir şey oldu vurgusu yapmaya çalışıyor ki bu onun akıl sağlığı açısından sıkıntıları olduğunu gösteriyor. bu siteyi kim yaydıysa bu arkadaşı içinden çıkılmaz bir hale sokmuş durumda... izlendiğini takip edildiğini biliyor kendi iç dünyası bunu nasıl kabul eder nasıl tepki verir acilen pskilojik destek sağlanmalı...

sümer zaten aşağıdaki kısımlarda anlatmış olayları anne ve babasıyla kavga edip gelmiş türkiyeye sürekli deli damgası yemiş birisi...
http://1112211.com/00/220.jpg
http://1112211.com/00/221.jpg
http://1112211.com/00/222.jpg

hala daha efsane peşinde koşanlar var bırakın çocuğu kendi haline bu iş bir prodi olsa kendini teşir etmez di...
ne kadar gerizekalı insanlarsınız hepiniz şimdide bu adama mı taktınız? sayfasına 2 dakika bir göz attım ipe sapa gelmez günlük gibi birşey adam biraz sıkıntılı hayatınızda hiç mi deli görmediniz.
muhteşem bir site. Sümer'in felsefesini anlamak çok zor
arkadaşlar bu kesinlikle profesyonel bir hacker.
ve sandığınız gibi delide değil bilakis fazlasıyla zeki.
proxy kullanmadan siteye girmeyiniz.
popüler bir site. gün boyu takip edilesi.
millet olarak özel hayata karşı ne kadar ilgili olduğumuzu ortaya koymuş sümer kolçak eseri.
dur bakalım altından çıkacak bi çapanova.
sorunlu bir kişiliğin, yada fazlasıyla akıllı olan ve deli numarasına yatan bir çakalın günlük tarzı olan sitesidir.

çok ilginç bir video vardı tostun içine hiç bir şey koymadan bastırıyor. vallahi ben korktum o videoda. eline eldivende takmış titizlik hastası olması muhtemel. lakin şöyle bir şey var adam ip adresimizi kaydediyor. bu bir gerçek. işte sıkıntı olan kısım adam niye ip adreslerimizi kaydediyor? amaç ne? gerçi sitenin zaten amacı yok ama ip adresimizi kaydedip napıyor ben anlamıyorum.
Netin yeni fenomeni ‘1112211’
http://www.milliyet.com.t...-1112211--gundem-1908502/
515'inci kaydında olay anlaşılıyor.

http://1112211.com/2?a=515

buyrunuz.

türkçesinin bozukluğu da zaten amerika'da geçirdiği zamandan ötürü büyük ihtimalle. şizofreni falan değildir heralde. kendinden üçüncü şahış olarak bahsetmesini de birinci tekil şahış bilmemesine bağlıyorum. ben'li cümle kuramıyor yani sanırsam. çünkü hiçbir kaydında rastlamadım, hatırlamıyorum. sitenin amacı da hayatını, sorunlarını, yaptıklarını ettiklerini amerika'daki annesine anlatabilmek büyük ihtimalle. bu yüzden sitenin işleyişi bu kadar basit.
bu sabri de amcası olacak.
http://1112211.com/2?a=424
kaldığı ev de işte büyük ihtimalle dedesinin. küçükbakkalköy diye bir yerde ev. orası da ataşehir'de. sabri'yi de o evde kalmasından rahatsız oluyormuş gibi görüyor. sabri'ye sövmeme neden olmuştur. aralarındaki tartışma bu yüzden. kendisini karakola verdiğinden falan şüpheleniyor. asker kaçağı da kendisi.
favori yiyeceği menemen. ama arada irmik helvası, tost, pırasalı domatesli salçalı yemek gibi atraksiyonlara da dalmıyor değil.
ama hayali süt ve şeker ile yaşamak.

fbi ile ilgili kayıtları da var. niye kayıt diyorum bilmiyorum. neyse, fbi'ın kameraları falan gözetlediğinden falan bahsediyor. bildiğin person of interest tadında. başı amerikayla bu yüzden derde girmiştir belki. bazı kayıtlarında köle, kiralık katil gibi sembollerle bir şeyler anlatmış, anlamadım.

benim gözlemlerim bu kadar. ama iyi bir insan sümer, gayet normal senin benim gibi.
sümer kolçak'ın evrene sunduğu hediyelerden yalnızca biridir.
xzbit virali.
twitter hesabını da paylaşmıştır bugün. taa eskilere geçmişlere gittim adam sürekli tanrıyla ilgili yazılar yazıyor falan sürekli bi istanbul muhabbeti var. merrill edge diye bi banka var sanırsam ona da hayli sinirli. çok acayipli lan heyecanla takip ediyoruz.

bu twitter adresi: https://twitter.com/Sumer__Kolcak
tuhaf arkadaşın kimliği: (img:#661682)
tuhaf arkadaşın pasaportu: (img:#661686)
tuhaf arkadaşın yeşil kartı: (img:#661687)
tuhaf arkadaşın california'daki sürücü lisansı: (img:#661687)
yazıları yazan kişinin şizofren olduğunu düşündüğüm blogumsu site.

sümer kolçak isimli arkadaş muhtemelen ailesiyle amerika'da yaşıyordu. bilgisayar kurdu olan sümer, kuvvetle muhtemel ki bilgisayar üzerine de bir bölümde okuyordu. youtube'un yeni yeni popüler olduğu 2006-2007 yıllarında motiono.com isimli video sitesini kuruyor.( http://web.archive.org/we...8/http://www.motiono.com/ ) site kısa zamanda popüler oluyor. ancak sümer'in başı fbi ve cia'eyle derde giriyor.(ya vergi konusunda, ya da youtube'dan doğrudan video çektiği için. bunun üzerine ailesi sümer'i türkiye'ye gönderiyor ve sümer'de psikolojik sorunlar baş gösteriyor.

tam da bu sıralarda bu siteyi kuruyor sümer. şizofren damgası yediği için çevresindekiler hayali yaşadıkları gibi gerçek yaşadıklarına da inanmamaya başlıyor. işte bu site sümer için yaşadıklarını kanıtlama alanı bir bakıma. fotoğraflarla ve videolarla yaşadıklarının arşivini oluşturuyor.

şu videoyuyu dikkatle izlerseniz son paragrafta anlattığım teoriyi sizde sindireceksiniz: http://vimeo.com/99635271
ayet 581 ile dikkatleri üzerine çekmiştir.
modern kutsal kitap.