düşün ki o bunu okuyor

yüzünü bağrıma basarak asırlar geçirebilirim. öylece durarak. hiç kıpırdamadan. sesimi bile çıkarmadan. sırf yine gülümse diye neler yapabilirim. seninle kendi yüceliğimi paylaşabilirim. hiç çekinmem, senden sakınmam bunu. seninle koskoca bir hayatı başka hiçbir alternatif düşünmeden paylaşabilirim. her gün seni aynı aşkla kapıda karşılayabilirim. yemin ediyorum seni her gün, istisnasız her gün aynı aşkla sevebilirim. her an seni şuanki gibi özleyebilirim. o müthiş ellerini bütün kışlar boyunca ben ısıtabilirim. bütün bir hayatı, planladığım her şeyi, bütün prensiplerimi, kariyer hedeflerimi, zirve zırvalarımı gözlerimi kırpmadan silip atabilirim. gözlerine hiç sıkılmadan asırlarca bakabilirim. seninle saatlerce yürüyebilirim. yaz kış fark etmez. saatlerce. hiç konuşmadan. bunu yalnızca tesadüfen bir kere yaşadık; başını yere doğru eğip gülümsediğini gördüm, o gülüş için asırlarımı feda edebilirim. o kısacık saçlarını sevebilirim. sakallarını. dudaklarını. çok uzun yıllar boyunca, belki bin yıl, seni beklemiş gibiyim. kalbim başka bir kalbe dönüştü. aklım başka bir akıl. gözlerim başka başka gözler. gördüğüm en güzel, en eşsiz, en değerli şeysin. en doğal. en çekingen. sana milyonlarca satır, milyonlarca kitap, milyonlarca mırıltı adayabilirim. sesin için bile, belki de tek bir kirpiğin için, birçok şeyi feda edebilirim.