bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

ne umutlarla geldim lan buraya, lakin %80 inizin sıfatına sıçayim. (ilk defa küfür edicem artık sikerler!)

sözlük başlıkları oranları,

1-) (%50 kadın ne sever, erkekten beklentileriniz bla bla - siktirin gidin kızlarsoruyara takılın. en azından amaca daha fazla hizmet ediyor. sex umuduyla gelmişsiniz amk yerine, serbest düşüşte soyunmadığınız kaldı. sözlük değil; sanki mesir macunu şenlikleri...

2-) (%40) kürt şöyle, türk böyle. faşist söylemleri geçtim, şovenistliğe davetiye çıkaran söylemler mevcut. adam akıllı yorum sayısı, bir elin parmağını geçmez. yiyin birbirinizi ete para vermeyin. sikin birbirinizi göte para vermeyin. davranış biliminden, psikolojiden 2 gram bilgi edinmemiş denyoların, kendini kanıtlama çabası bu ne lan?!?!
cehaletinizi at sikse dibine erişemez!

geriye kalan %10 luk oran, bildiğin popüler kültür. facebook seni bu konuda fazlasıyla tatmin eder arkadaşım...

güncel uludağ sözlük durumunun özeti ------> Siki altın ele koymuşlar, yine amcık demiş.

p.s. şurda muhtemelen büyük kısmı kezban olan şahısların götünü kaldırmaya devam edin. sizin sayenizde, 10 gram organlarıyla, beyninize hükmediyorlar. adam akıllı 3-5 entry girdik diye, özelden "merhaba bayan" , "tanışalım mı? " formatında mesajlar alıyorum. erkeği, kadın sanmak da nedir anasını avradını sikeyim !!!! anlıyorum sizi ama, gerçekten... evde tek başınayken sürtünmeden yangın çıkarmaya korkuyorsunuz.!

dangalıklığınızın çapı o kadar büyük ki ölçmeye kalksam ömrüm biter.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar