bugün

bulunmaz hint kumaşı

geçenlerde eski sevgilimle aynı ortamdayken kendisinin kullandığı lakin götünde patlayan tabir.

-kendisi ile sık sık aynı ortamda denk geliyoruz.çünkü benim 25 yıllık arkadaşım ile onun 15 yıllık arkadaşı evli.zaten bizi de onlar tanıştırmıştı.gel zaman git zaman 2-3 sefer birlikte olup sudan sebeplerle ayrıldık.

geçen hafta yine denk geldiğimiz bir sohbet ortamında şakayla karışık bana ''evlenecek erkek bir ev alacak,maaşı şöyle olacak'' gibi önermelerde bulundu.ben de kendisine '' sen neymişsin yaaa '' diyince '' oğlum senden 10 tane var benden bir tane yok. bulunmaz hint kumaşıyım'' dedi. kendisini şu sözlerle itin götüne soktum;

-senin annen ile baban boşanmış.baban seni 6 ayda bir bile aramıyor.kendi ailesini,düzenini kurmuş.kendi baban bile seni istemiyor benim ise arkamda dağ gibi ailem var. kim bulunmaz hint kumaşı ?

-ben yurtdışında yaşadım,farklı kültürler gördüm,kendi ayaklarımın üstünde durdum.farklı işlerde çalıştım.her kesimden insan ile tanıştım bunlar bana birşey kattı.sen ise 25 yaşında,annesinin yanında oturan,bir iş yerinde en fazla 4 ay çalışmış bir insansın. sen mi hint kumaşısın ben mi ?

-gözüm yok lakin annem ve babamdan bana bir ev kalacak,arabam var. allah uzun ömür versin babamın yıllardır bankada birikimi var.senin annenin bir kuru maaşı,kirada oturuyorsunuz. benmiyim hint kumaşı sen mi ?

-benim için bekaret önemli olmadı,olamaz da lakin bekaretini de kaybettin. dışarıdan bakan tutucu bir insana göre bulunmaz hint kumaşı sen misin ?