bugün

başıboş köpek sorunu

Hayvanları sevmeyen ittaparların umrunda olmayan sorun.

--spoiler--
madem ak parti memleketi mahvetti falan sen düzelt chp. ne güzel iş lan milleti kandırıp oy alıp koltuğa oturup icraat yapmayıp suçu ak partiye atmak.
--spoiler--
Ben CHP'li değilim. CHP'li belediye başkanı, sokak köpeklerini metrolarda, otobüslerde, vapurlarda gezdiren bir adam. Yasayı çıkartan akp, bayıla bayıla uygulayan CHP. Başıboş köpek sorununu asla çözmezler çünkü bunlar çözümün değil sorunun parçaları.

--spoiler--
ülkenin en büyük beka problemi içinde barınan 20 milyon neidüğü meçhulken onları değil köpekleri konuşturabilmek akp'nin en büyük başarılarından biri.
--spoiler--
Arkadaşım ben en başından beri zafer partiliyim zafer partisine oy veriyorum. sığınmacılar konusunu da sürekli gündeme getiren birisiyim sen hangi partiye oy veriyorsun da böyle konuşuyorsun? Sığınmacılar sorunu varken başka sorunları da yok mu bu ülkenin?

--spoiler--
hayvan düşmanları gerçekten milli güvenlik sorunu halini almaya başladı.
--spoiler--
Gerçek millî güvenlik sorunu ülkede 10 milyon başıboş sokak köpeğinin insanlara ve diğer hayvanlara saldırdığını ve toplum sağlığı ve canı için büyük bir tehlike oluşturduğu halde bu sorunun devamlılığını sağlayanlar ve çözümüne engel olanlardır. Ayrıca ülkedeki 15 milyon sığınmacı ve kaçağın Türkiye'de kalmasını isteyenlerdir. (Bunu da diyeyim de gönlün olsun) Birinin canını riske attığımı nereden çıkarttığını anlamadım. burada insanları avlayan başıboş sokak köpeği sorununun çözülmesini talep edenler değil sokak köpekleridir.