bugün

kızla gidilebilecek kafe

erkeklerin dünyasında her kafeye kızla gidilmez, her kafede kızla oturulmaz hacım. Belli başlı kriterleri vardır kızla gidilecek kafe'nin.

+ ortam kahvehane gibi olmayacak. Abazanı az, çift olarak geleni çok olacak. Kapıda damsız girilmez yazmayacak ama mümkünse girilmeyecek. Sen konusurken herkes işinde gücünde olacak, mümkünse sağı solu kesen adam minimum olacak.

+ duvarlar önemli bak! Duvarlarda duvar kağıdı olursa daha makbule geçer. Modern görünüm iyidir. Cins cins tablolar olursa da iyi gider, zararı yok. Sanatın ve sanatçının dostuyuz, bu mezulara da uzak değiliz hesabı, ver alttan yıldızlı bakınızı... Hele bir de Nostaljik öğeler olan kafe ise tamam! Kızı oraya götürdüm mü, ben buraların yerlisiyim imajı verdin hacım, tebrikler. Artık takıldığın ortamla ilgili salt bilgi uyandı kızda.

+ menü; en birinci mesele zaten. Hepsi gubidik, ismi bilinmeyen şeyler olursa sıçarsın, olmaz. Birazını bildiğin, birazını da hayatında ilk defa duyduğun şeyler olmalı menüde. Hiç duymadığın şeylerden isminin içinde bildiğin şeylere yakın olanından ısmarlanır, her zaman içiyormuş rolünü de yutturduysan 1-0. Devam...

+ ortam çalışanları ile muhabbet derecesi. önemli konulardan. Kızla gitmeden önce mümkünse kafeye arkadaşlarından birkaç sapla gidilir. Siparişini alan garsonun adı sorulur. 3-5 hal hatır, sonra çıkarken bahşiş de bırak az biraz para varsa. Sonra kızla gidince oooo ahmetciğim muhabbeti yap, oraların yerlisiymiş ayağına yat, daha da kalkma. öyle kal. Hoop!

şimdi bu kadar anlattın, hani la kız da gidek yrram dediğini duyar gibi oluyorum sayın genj. şunu unutmamak lazım, umut sarıkaya'nın da belirttiği üzre kızla gidilecek kafeler zebil gibidir, gidilir, öğrenilir, kızla gidilebileceğine kesin kanaat getirilir. Ama gel gör ki gidilecek kız bulunmaz... Seneler geçer bakarsın yanında hala aynı saplar, kafada hala aynı planlar...

Hani olur da gidersen ben söylemiş oldum. O kadar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar