bugün

şampiyonluk için yanak okşatmak

gardaş uefa mali kriterler hariç ülkelerin iç işlerine karışamaz. kendi düzenlediği turnuvalar haricinde uefa ülkelerin şampiyonlarını tayin edemez şampiyonlukları kabul etmiyoruz aslında o takım değil bu takım şampiyondur diyemez. misal juventusu küme düşüren uefa değil italya futbol federasyonudur. yıllar sonra juventus federasyona milyonlarca euroluk dava açtı.

https://www.milliyet.com....nlugu-al-juventus-2036930

uefayı deli mi skti ki bu taşın altına elini soksun ülkelerin iç işlerine karışsın ? kanunen o ülkede yasama var yürütme var yargı var. uefa soruşturma yapamayacağı bir olaya girer mi sence ?? ya karışır bir hüküm verirde sonrasında haksız çıkarsa ne olacak peki.. uefa en fazla kendi organizasyonuma almıyorum diyebilir ötesine hakkı yok. bizde de olay tam bu şekilde oldu zaten balık hafızası mı var sizde anlamıyorum..

uefanın herhangi bir resmi sitesinde şu ligin şu seneki şampiyonu şudur ibaresi var mı ? eğer varsa ve ben görmemişsem bu benim kusurumdur kabul ederim yeter ki linkini koy buraya. uefa tavsiye verir soruşturma yapma gibi bir hakkı yoktur. 2011 senesinde zamanın federasyon başkanına tavsiye verdi soruşturma varken fenerbahçeyi organizasyonlarıma almam dedi. federasyonda hiçbir takım gitmeyeceğine trabzonsporun ismini yazdı. hayır yaşın yetmiyor bunları hatırlamaya diyecem ama bildiğim kadarı ile yetiyorda sen de yaşadın bugünleri bizimle beraber canlı şahidisin yani..

iyice deli gibi yaptın kendini kardeşim saçmalaya saçmalaya.. uefadan tescilliymiş şampiyonlukları bizimkileri de posta güvercinlerini sevenler derneği tescil etti zaten *