bugün

kızların tipe bakmadığı gerçeği

Gayet de tipe, boya posa bakarlar neden bakmasınlar amk? Parası bol, tanınmış çirkinleri örnek vererek boşuna duygusal mastürbasyon yapmayın lan komik oluyorsunuz.

Bir kere başlıktaki durum evrime, doğanın yasalarına aykırı. Erkekde, kadında hatta vahşi hayvanlar dahi karşı cinsin fiziksel görünümünü değerlendirir çünkü bu gelecek nesle nasıl genler aktarılacağı konusunda önemli bilgiler verir. Erkek tavus kuşu sizce neden bu görünüme ulaşacak şekilde evrimleşti ve doğadaki diğer canlılar?

Elbette ki insan karmaşık bir canlıdır ve karşı cinsi bir çok farklı parametre içinde değerlendirir. Erkeğin kendisine sağlayacağı maddi imkan, özellikle 23 yaşını geçmiş kadınlar için dış görünümden çok daha önemlidir.

Şöyle bir örnek vereyim. Eskiden izmir Kordon'da takılırken o dönem üniversite okuyan kuzenimle karşılaşmıştım. Yanındaki sevgilim dediği eleman garanti +190 izbandut gibi adamdı, benim kuzen yanında çocuğu gibi kalıyordu baya şaşırmıştım. Neyse aradan yıllar geçti bizimki evlendi ama düğünde ne göreyim, max 170cm kafa kel, eczacı bir adamla evlenmiş.

Ne anlatmak istediğimi anladınız galiba.