bugün

22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçı

sparta prag takımının zayıf rakibine acımadığı maçtır. kartoncu kardeşimi 0 0 7 kardeşimi göremedim başlıkta onlar herhalde fenerbahçenin x maçını bekliyorlar gene entry girmek için *

geçen gün gene bir entry girdim buraya. avrupada biz ( fenerbahçe ) oynarken yunan takımlarını bile destekleyen arkadaşların ne hikmetse konu gs nin avrupa maçları olunca bir anda "ırmağının akışına ölürüm türkiyemmmm" türküsünü söyleyesi geliyor. bir anda " ama ülke puanı çoh önemli" mevzusuna getiriyorlar konuyu. peki biz avrupada kazanınca biz veya beşiktaş ülke puanı değilde çokomel mi getiriyoruz ülkeye arkadaş ? yunanla yunan fransızla fransız ingilizle ingiliz oluyorsunuz aklınıza gs maçlarında mı geliyor milliyetçilik..

ne demiştik maçtan önce ? gs lobi gücünü kullansın prag kalesine okan kocuğu, sol bekine kazımcanı, orta sahasına da taylan ile emre kılıçı transfer ettirsin deplasmanda da 4 atar turu geçer aksi halde prag 4 atar demiştik. gene haklı çıktık.. türk hakemler olmayınca karşı takıma ajan gibi sokulmuş eski gs li futbolcular olmayınca takke düştü kel göründü. şampiyonlar ligi şampiyonluğu parolası ile yola çıkıp ş.ligini sktr et uefa kupasında bile mart ayını görememek de neresinden bakarsan bak komik işte.