bugün
- anın görüntüsü13
- rakının berbat bir içki olması37
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (32)
O muthiş Turkce'si ile nasıl bir kurt oldugunu hala anlayamadıgım bir garip insan.
Tamamıyla ucuza mal olabilecek, bir degişiklik olsun diye kız arkadas ikna edilecek durum, kısacası tersolugun erim gecirmiş hali.
Sigarayı bırakmış biri olarak söylüyorum zararlıda olsa kesinlikle birakilmamalidir. Kontrollü olarak içilmeye devam edilmelidir. Zira sigarasiz hayat inanın hiç birşeye benzemiyor.
Her donemin geçici olduğu kesin. Yani bu hükumetinde devri biter, asker gene soz sahibi olur yalnız su bir gercekki halk destegi olmadan bırakın asker darbe yapmayı Dolmabahçe'de nöbet bile tutamaz.
Türkiye gibi bir ülkede herkesin sevgisini kazanmış, Emre belezoglu gibi bir adamla bile hoş sohbet muhabbet kurabilmeyi başarabilmiş yegane yabancı teknik direktordur.
Osmanoğulları hakimiyetine girmeleri.
Çoğunluğuna ülkücülerin katıldığı, fakat yaşadıkları memleket işgal altında iken hocalıyı neden bu kadar mesele yaptıklarını anlayamadığım, insanlar topluluğunun biraraya gelmesi ile oluşan adına miting denen eylem çeşidinin isimlenmiş hali.
yolda önünde yürüyen kişinin arkasından yürünmemesi gereken durumdur.
Adını yazıp megolamanlık yapmaktansa, silip dışarıya bakarak gözlem yapmayı tercih eden insandır.
borcunuz olmasın yeter. Zira borclu olarak evlendiğinizde kendinizi karınızla değil alacaklı ile evlenmiş gibi hissedersiniz. bu durumda normal olarak her alacaklının karşı cinsten olmayacağına göre mutsuzluğa yol acar.
Havuz ihalesi yapılırken trabzon sporu büyükler arasında saymayan, diğer iki büyüğe karşı cıkarak trabzonun daha fazla gelir elde etmesini sağlamış, sıralamaya göre kazanc sistemini uygulatarak hak edenin kazanmasını sağlamıştır. Adam gibi adamlık sıfatını Türk futbolu içerisine yerleştirip medyaya yalakalık yapan baskan görüntüsünden uzak kalmıştır. Sevilmesede umursamamış, kimseye eğilip bükülmemiş bırakın futbola birşeyler katmayı örnek bir insan profili sergilemiştir.
mümkün değildir. Cünkü orospunun karsılığı menfaat karsılığında cinsel birliktelik yaşayan kişiye toplum içerisinde verilen isimdir. Tabii bu kadın için bide erkek için olanı var, oda kadının cinsellik dışındaki turlu turlu huylarını tasıyana denir. dedikoduculuk, meraklılık, kıskanclık, v. b. Yani bedava caktıran ancak zevkine düşkün capkın bir bayan olur.
Dolar, euro, sterlin, tl, şilin, dinar, riyal, yen, eskiden daha coktu ama maalesef abden sonra azaldı.
Yıllardır galatasaray'ı evire cevire yenen, fakat 3 temmuz'la birlikte galatasarayıda bunca zaman satın aldığı ortaya cıkan, hatta bu sene satın almayınca yenildiği ortaya cıkan, zengin, koskoooca galatasarayı satın alıp galatasaraya satılmışlar damgası yedirecek kadar büyük kulüptür. not: (pc ekranına bakıp aptallaşma gercek bunlar).
Kesinlikle bu söze inanmayın, zira evlensenizde hatta bir değil, iki değil üç değil dört kerede evlenseniz züğürt gene züğürttür.
Halk ekmekten ekmek almaya utanan insandır. Halbuki neler kacırdığının farkında değildir. Mesela altın ekmek denen bir hadise var, ve bana göre son yılların en büyük icadı cok ucuz ve doyurucu herkesin bilgisine.
benim merak ettigim hrant icin neden ermeni olacagiz, rahmetli Turk kimligi ile yasamiyomuydu ee Turkiye sevdalisiydi diyolar hem biz ermeniyiz diyolar, adamin kemikleri sizliyodur. Birde bu ulkedesadece ermeniler oldurulmuyorki mumcu'lar, ucok'lar, emec'ler Turktu o zaman neden Turkuz diye bagirmadilar.
Bu kadar sadakatten, durustlukten, guvenden falan bahseden insan varsa tanistigi ilk hatunu yataga atmak isteyenler yada zengin bir herif bulup kendimi yamasam diyenler kimler bak gece gece dert oldu simdi.
Mevcut dini ilimlastirmalari,hocalarini papa gibi gorup ruhbanlastirmalari,gicik bi yuz ifadeleri ve en acisi bu kadar okuyan insanlarin maalesef hala koyun gibi gudulmye ihtiyac duymasi.