bugün

msn i çevrimdışı kullanmak en baba yöntem.
telefonu da bugüne mahsus kapatır yurdum genci ki yarın sorulduğunda ''abi çok gürültülüydü bide telefonla mı uğraşıcam hatunlar varken kim takar telefonu '' desin.böylece bu sene de kotarılmış olup artık önündeki sene için şu düşünceye dalabilir :
''amnskym bu sene de iyi giydirdik ama seneye ne yapıp ne edip ya bi rusla ya yada başka bi şekilde bu yeni yıla ev dışında bi yerde giricem .''

dipnot : grip dolayısıyla evde kaldığım şu dakikalarda iş bu entry de bahsedilen olaylar sıradan bir mühendislik fakültesi öğrencisi yada asosyal gençlikliği konu alır. herkes üzerine almasın abi lütfen bide sizle uğraşmıyalım gece gece elbet duymuşunuzdur böle kolpa yalanları etrafınızda .
(bkz: mini çakal)
müziği son ses açarsın seni aradıkları zaman dışarıda olduğun izlenimini verirsin. hatta telefonu kapatırsın çekmiyor burada dersin.
şuan arkadaşklarla bi bardayım ve birden içimden sözlüğe girip bi şeyler yazmak geldi.
(bkz: okuyom ben yaa)
Facebook'ta "@nişantaşı", "@taksim" gibi paylaşımlarda bulunmak.
facebbokta hiç bişey paylaşmamak..
(bkz: telefon çaldığında tv nin sesini açmak)
Msnde nasıl çevrımdışı takılmak varsa facebook'ta da aynı eylemi gerçekleştirmek.
facebook ve msnde çevrimdışı olmak en kestirme yoludur.
* berkant naber lan ? olum hadi giyin taksim bizi bekler.
- karşiiimm malesef kuzenlerle ozan doğulu konserine gitcez zor olur o iş ya, siz takılın
*peki abi ama plan değişirse muhakkak ara haa , oke ?
- zor gibi ama bakalım .tamamdır

10 dk sonra kuzen arar :

* len hıyar napdın akşam gel bize çeeerdek çitliyek ?
-kuzen ben arkadaşlara söz verdim dakksime akıyoz..
* ulen bi senede evde kal bizle takıl beooolum
-abi yılda bi gecemiz var olsun o kadar..söz yarın haftaya da sendeyim
*bsg ya..

akabinde iç ses

iyi iyi günü kurtardık, sözlüğe gireyim de orda da yılbaşında dışarda olmaktan bıkmış bu senede evde takılucam mesajı verip buram buram marjinallik kokayım.

diyaloglarına da sahne olabilmesi muhtemeldir.
telefonlara cevap vermemek. ertesi gün sesten duymadım, çok içmiştim hatırlamıyorum gibisinden yalanlara başvurmak.
twitter'a "ny ışıl ışıl hoşgeldin 2011" gibi dümenden bir mesaj yazmak.
gizemli yazar modunda sözlükte, çevrimdışı görün modunda msn de takılın. karda yürüyün izinizi belli etmeyin.