bugün

40 kusur yasındayım. 3 ulkede yasadım. 10 ev degistirdim. 20 sevgili, 30 is degistirdim. 2 lisede, 4 universitede okudum. 3 farklı yazlık gordum. yuzlerce, binlerce, belki onbinlerce insan tanıdım simdiye kadar.
bir kisiyi bulamazsınız ki "gulmekicin yaratılmıs bana surada kasten kotuluk yaptı" desin. hayatım boyunca bugune kadar hic kasten kotuluk yapmadım. -melekli gulucuk-
Alarmdan iki dakika önce uyanırım sonra gurur krizi geçiririm.
Zekam...

Evet
Müzik zevkim.
herkesten nefret etmem.
Hafızam iyidir.
istersem karşımdakini güzel ikna ederim ama son zamanlarda mental olarak dipte olduğum için kimseyle uğramıyorum. Tamam he he deyip geçiyorum.
güzel kararlar vermek, gerçekçi olmak, tdk'ya katkı sağlamak, bir şeyi istedim mi başarmak.
herkese " götümün kenarı " der gibi bakarım !..
Kendimle komple gurur duyuyorum.
ohooo say say bitmez.
50 sayfa entry mi yazalim simdi. birinci siraya usengecligi koydum, evet.
Sır saklamak.

Ağzı sıkı olmak.

Yalan söylememek.

Hatta her doğru ve her gerçeği her yerde ve herkese söylememek.
malum partiye 1 kez bile oy vermedim ve ülkenin bu hale gelmesine hiçbir katkım yok.
Tabağım bitmeden masan kalkmıyorum.
Hiç kötü alışkanlığım yok, dedikodu da sevmem.
kendimle gurur duyacak kadar alçaltmam kendimi.
Hayır diyebiliyorum. Konfor alanımdan çok rahat çıkarım. Bir insan canımı sıkıyorsa ket vurabilirim ve insanlarla çok mesafeli biriyim.
Psikopatları ve cinayetleri araştıra araştıra sakin kalıp güçlü görünme becerisini arttırmak.
birinin bana verdiği sırrı o istemedikçe asla kimseyle paylaşmam. olması gereken o ama malesef günümüz şartlarında sırlarımızı başkalarından duyabiliyoruz.
ufak şeylerle mutlu olabilme gibi bir özelliğim var ki. Hiçbir zaman gözüm yükseklerde olmadı.

Para pul, makam ve çıkar uğruna kendi özbenliğimden asla taviz vermedim. Huzuru, başka yerlerde değil de, kendi iç dünyamda bulacak kadar oturmuş bir kişiliğe sahibim. Teşekkür ediyorum..
Hayatım boyunca hiç malum partiye oy vermemiş olmak olabilir herhalde kesinlikle şüphesiz.. Bir de GTA serisinde hiç hile kullanmamak sjsj..
Kendi paramı kazanmak olabilir. Hele de bu zor zamanlarda. Valla ekönömik özgürlük çok süper bir şey.
cesur olmak.
adam gibi adam olmam.
hem planlı olmak hem de hayatı akışına bırakabilmek.