bugün

diğer evlenmek isteyen erkeklerin hayatlarını kararttığından haberi olmayan maldır. evet maldır. ulan otursana oğlum yerine, karın sonra gidip günler de anlatıyor o ona o ona derken bu sefer hepsi aynı olup ev işi yapmıyor dingil.*
Bana bunu disi versiyonu bile dese kesin kalpten giderim. Ya olur mu sen bırak derim heyecan yaparım.ay yazarken bile bir hoş oldum. Kıyamam ya yıkatmam hayatta.
"çekil ulan elinin çamuruyla!" diye ağzına tokadı yer.

Devir değişti azizim.
ölümü gör ben yıkayacağım diyeceğim erkektir.vallahi kıyamam.ya senin ağzını yüzünü yerim oğlum.
romantik erkek tanımına uyan erkektir.
Kötü örnek. Hemcinslerince iyi karşılanmayacağı muhtemeldir.
sertifikalı maldır, böyle böyle diye diye bir bakmış; evin bulaşıkçısı olmuş.
eşine/sevgilisine yardımcı olan, adam gibi adamdır.

birileri vurduruyor falan demiş, ulan su içtiğin bardağı alıp yerine koymazsın ama bulaşık yıkayan erkeğe laf atarsın. eline bez alan erkeğin değil, dilinden vurdurmak düşmeyen yavşağın erkekliğinden şüphe ederim!
Babamdır. Annemin beli ağrıyor diye her hafta evi baştan sona temizlediğini, camları sildiğini ve çamaşır astığını bilirim. Yemekleri de bazen o yapardı. Ara sıra hamur açıp pazar kahvaltısı için sıkma veya börek de hazırlardı.
Zamanında 800 gayme sayıp makine aldık, hâlâ daha benden bekleniyor ya, isyan ediyorum arkadaş!

"Sen yorulma aşkım"

Diyalog tam olarak böyle değil tabi. Ama yer yer giriyor bulaşıklar bana.
Bu arada konu değmişken, bulasik makine deterjan reklamlarının ta amk! O tabakları çanakları pis pis koyup cillop gibi çıkartıyorsunuz ya, yalanlarınıza sokuyum! Makine yakmadan önce bi de biz yıkıyoruz anasınısatiim!
Neyse doluyum, boşaldım.
(bkz: hayallerde yaşıyor bazı nineler)
Erkektir bir planı vardır kesin. Boş yere yıkamaz bi erkek bulaşıkları. Akşama işi düşer bisey olur kesin vardır birşeyler.