bugün

tarkan' ın star ekranında sergilediği yılbaşı özel konseridir. repertuarın tsm olması ile de ayrı bir özel olmuştur. bravo.
kim ne derse desin, kişiliğiyle, sanatçılığıyla barış manço, cem karaca neslinden sonra türkiye ye gelen en büyük sanatçıdır.
geçmişini boşverin ahde veda albümü bile başlı başına bir olay, şaheserdir.
amma playback yakışmadı, hiç yakışmadı, sen demet akalın değilsin ki be babacım.
Playback yapılan konserdir. Youtube'dan da açıp izlenirdi ki bu.
Tarkan ın tsm sevdası bilinen birşey. Hatta hayali albüm yapmaktı ahde vefa yı yaptı. Her telden müziğe giden sesi gercek sanatçı oldugunu gosteriyor. Konser boyu nasıl oldu tv ye çıktı diye düşünürken 25 yıl önce ilk starda çıktığını ogrendim. Yoksa çıkmazdı malum.
600.000 tl aldıktan sonra playback yapmayaydı iyiydi.
nilufer konseri varken tarkan konserine bakılmayandır.

edit: ya ne olacaktı? azap zamanı...
Öncelikle ben tarkanın stüdyo kaydını dinlemek istesem zaten açar youtubedan dinlerim.onu geçtim bu adam seneler evvelinden daha toy zamanlarında yılbaşıdır bayramdır canlı tsm konserleri vermiş değil mi ki böyle bir işten bu sefer kaçınıp bizi playback rezaletine mahkum etmiş.velhasılı kelam işinin hakkını vermiş olsaydı kendisini ve ahde vefa albümündeki şarkılarını canlı dinlemek büyük keyif olacaktı.
90ların türk sanat müziği klipleri gibi. şarkılardan birinde sazda piyano yok şarkıdan piyano sesi geliyor.gerçi 90larda da vardı o. oluyor mu böyle senede bir ayda bir yapsanıza şunu.
o kim ki ?

mark eliyahu dinledim. güzeldi.

https://www.youtube.com/watch?v=V3yjxL8rh-Q
Herkes bunu paylasio sosyal mecradan lan izlemek istesek tv yi acardik di mi?