bugün
- beklenen büyük istanbul depremi9
- kuresel sözlük kadınlarına kadınlık dersi versin9
- evli kadını hamile bırakmak13
- kızların önünde köpek olan erkek14
- sözlükte yazmak boş iş midir sorunsalı8
- larisalisa gerçekten öldü mü9
- arkadaşlar kız gelecek acil nasıl olmuştum11
- geniş omuzlu uzun boylu kumral erkek8
- bit pazarında bulduğum şifreli flash bellek8
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar10
- sevilen dizinin adını unutmak11
- en delikanlı olduğunuz an8
- bir kızın sizi sevmediğini nasıl anlarsınız18
- erdoğan'dan sonraki cumhurbaşkanı21
- türklerin korkaklaşması11
geçenlerde gençlerin sözlüklerde yazmasının eziklik olduğunu yazan bir yazı okudum. 50 yaş bandına geldiğimizde ağrılarımız ve hastalıklarımız olduğunda sözlükte dolanacakmışız.
sanki her genç sağlıklı. kronik hastalıkları olanlar var. birçok problem ile boğuşan var ve bu her zaman var olacak. problemsiz tatlı hayat olmuyor, olamaz.
sosyal medya ile gerçek hayat sanki beraber yürütülmüyor diye bir kanı var. bence gayet iyi bir şekilde yürütülür. zaman yönetimini halledemeyen hayatında birçok sorunla karşılaşıyor. bu bir gerçek.
bilemiyorum, fikirleriniz neler sizin?
sanki her genç sağlıklı. kronik hastalıkları olanlar var. birçok problem ile boğuşan var ve bu her zaman var olacak. problemsiz tatlı hayat olmuyor, olamaz.
sosyal medya ile gerçek hayat sanki beraber yürütülmüyor diye bir kanı var. bence gayet iyi bir şekilde yürütülür. zaman yönetimini halledemeyen hayatında birçok sorunla karşılaşıyor. bu bir gerçek.
bilemiyorum, fikirleriniz neler sizin?
Aslında değildir. Bilgi birikimlerini veya yaşadığınız bir olayı buraya yazarak beyin jimnastiği yapıyorsunuz. Hem rahatlıyor hem de mutlu oluyorsunuz. Hep geyik olunca biraz sıkıntı ama.
onu diyene bok yemek düşer.
sözlükte yazmak benim için keyifli bir hobi.
sözlükte yazmak benim için keyifli bir hobi.
(bkz: daha beter len)
boş işle uğraşmak da bir ihtiyaç sonuçta. en üst düzeyde entelektüel tatmin sağlıyor.
bence değildir. geçmişte yaşadığım olayları daha iyi hatırlayabiliyorum buraya yazarak. günlük gibi bir şey de oluyor benim için. bilgi paylaşmak da güzel oluyor. dilbilgisi konusunda kendimi geliştirebiliyorum.
Sık sık yazmak, tüm gününü sözlükte geçirmek belki bir nebze boş insan işi olabilir ama genel tanımda ise; boş insan işi olduğunu düşünmüyorum.
Sözlükte yazmak boş is değildir. Fakkat Sözlüğü, hayatın merkezine alıp kendini dünyadan soyutlamak kadar ağır işsiz olmamalı insan.
Sözlüğe ara verdiğim sürede. Siz nick altlarında kavga ederken, saçma sapan konular üzerinde kafa patlatırken. Ben Kriptodan binlerce dolar kazandım.
Keşke daha az girebilsem şu Sözlüğe ama bağımlı olmuşuz bırakamıyoruz maalesef..
Sözlüğe ara verdiğim sürede. Siz nick altlarında kavga ederken, saçma sapan konular üzerinde kafa patlatırken. Ben Kriptodan binlerce dolar kazandım.
Keşke daha az girebilsem şu Sözlüğe ama bağımlı olmuşuz bırakamıyoruz maalesef..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar