bugün

Spotify üzerinden takip ettiğim birisine şarkı gönderdiğim zaman beğenip beğenmediğini anlayabilmek için attığım şarkıyı listesine eklemiş mi diye kontrol ediyorum. Normal bir davranış mı bilemiycemm..
teyzemin saksisina isemistim. 9 yasindayken.
Eski sevgililerimin hediyelerini letgo’da satmaya bayılıyorum *
Nasıl bir hafiflik anlatamam... Parasıyla da bir çocuk sevindiriyorum. Sen sağ ben selamet!
çok yanlış yollara girdim

yazar cizer34 tarafından başlık açıldı

kendime bir çeki düzen vermeliyim tamam her zaman âhlaklı değildim de bu kadar sapkin da değildim bu kadar azgın da değildim bu kadar cesur da değildim kendimi çok bozdum dönüşü olmayan yollara giriyorum hatta girdim köşeye sıkıştım çaresiz ve insan bir kez ahlaksızlığı tadınca zevki tadınca zevki sefhası yüzünden bu yoldan vaz geçemiyor.
Sanki elim, kolum, ağzım bağlanmış ve koca bir ekranın önüne oturtulmuş gibi hissediyorum. Ne kendim değiştirebiliyorum seyretmekten bıktığım şeyleri, ne de bir başkası gelip değiştiriyor. Yapabildiğim tek şey; gökten kemik yağma olasılığının daha yüksek olduğunu bile bile, elektriklerin gitmesi için dua etmek.
Nasıl olduğunu anlayamadığım kadar kısa bir sürede içinde kendimi ona aşık olmuşken buldum. Ya olmayacak biliyorum, tavırlarını görüyorum başka engeller de var ama kopamıyorum da ya ilk tanıştığımız andan itibaren iletişimimizin çok farklı olduğunu ikimiz de hissettik ama işte lafla peynir gemisi yürümüyor insan hak ettiği ilgiyi görmek istiyor. Belki tek ben aşığım bilmiyorum. Aslında dürüst olayım biliyorum öyle de yediremiyorum. inanıyorum ki ilerleyen günlerde mantığım devreye girebilsin ve gerekeni yapayım.ne ağlak bir şey oldum ben sözlük ya kendimi tanıyamıyorum
ilk defa müge anlı izliyorum şu an.

Çok heyecanlıyım. *
24 saattir ayakta olmama 5 saat var ve kendimi yorgun hissettiğim için corona tribine giriyorum. Osursam corona'ya bağlıyorum aq sikecem aşınızı bulun şunu artık.
Geçen gün bi dayı ile karşıdan karşıya geçerken bi motor korna çalıp selam verdi ben de arkadaş sanıp selam verdim meğer dayıya selam vermişler arkadaki kız gülmüştü utanç bir itiraf bu sözlük.
Böyle şeyler egomu tatmin etmezdi normalde ama ufak da olsa beğenilme duygusu hoşuma gitti.
Deli gibi sex yapmak istiyorum. içimdeki bastırılmışlığa artık dur diyemiyorum.
mesafeler kısaldıkça daha çok uzaklaşırsın.
Bazen canım sıkılınca açıyorum bir Cüneyt Arkın filmi bitirdikten sonra o senaryoyu kendim oynuyorum. Deli miyim nedir.*
Ablam beni bence hiç sevmiyor.

Kendime itirafımdır.
gözümü para ve güç bürüdü.
ne insanlığım, ne ahlakım, ne ailem, ne arkadaşlarım bu 2 şeyden zerre önemli değil.
ve böylesi çok daha iyi hissettiriyor.
Sabahları günaydın mesajı atacak birilerini bekliyorum sözlük haberin olsun. Ayarla bir şeyler.
He şeyi unutmaya başladım ben bazen unuttuğumu bile unutuyorum.
2 haftadır diyetteyim. Her gece aç uyuyorum. Tşkrler.
bende seyit onbaşı siniri var.
Çok tuhaf sözlük.
insanlar çok tuhaf. Bütün dünya hastalıkla uğraşıyo günde onlarca insan ölüyor ama benim çevremde, ki başka insanlar da vardır, hala bu hastalığa inanmayan yok diyen insanlar var.
Tanıdığım şu an 4 kişi yoğun bakımda belki 10dan fazla tanıdığım kişi de ya hastanede yada evde karantinada. Ama yapacağı nişana gitmek istemediğim için koronayı bahane ediyo(!) diyip küsen tanıdıklarım da var.
Çok tuhaf, ben mi çok pimpirikliyim insanlar çok mu rahat bilmiyorum.
Yoruldum yazarak 50 fav alan cocoon benim karımdı. Hikaye uzun.
uzun zamandır iletişim halinde olmadığım numaraları sildim. aradan 3 gün geçmeden milletin mesaj atası tuttu. fi tarihinde konuştuğum insanlar mesaj atmaya başladı. keşke engelleyip silseydim.
Bir papaz bulursam itiraf edeceğim de,..
iyi de ben Hristiyan değilim..
acik unuttugum camin ruzgarin etkisiyle sert bir sekilde kapanmasi nedeniyle guzel uykumdan uyandim ve uyuyamiyorum.
Çok sert seks yapıyorum.