bugün

şu kriz ortamında bunu yapacak insan yoktur kanımca malum kovulunca belli bi para alıcaksın tazminat olarak bu parada sen yeni bir iş buluncaya kadar masraflarını karşılıcak hadi yaptın bi salaklık dedin '' yook kardeş ben istifa ediyorum'' varmı paran neyle karşılıcan masrafları sormazlarmı bunu sana? kurtul şu klişe sözlerden kendine gel çağa ayak uydur.. kovuldun dedinmi git herifi öp.. gurur karın doyurmuyor bu devirde...
siz beni kovmuyorsunuz ben infilak ediyorum! (bkz: canlı bomba)
patronun daha da çok işine gelen durumdur. kendisi istifa ederse tazminat ödemez...
kovulacağını anlayan gururlu kişi sözüdür...
gurur meselesidir efenim.
kişi gururuna yediremez kovulmayı.
birde biçok filmin repliğidir bu.
(bkz: recep ivedik 2)
kendi kendini avutmaya çalışan cesuryürek söylemi.

evde açlıktan geberiyor, gelmiş artistlik taslıyor ibnetor.
yarın gerçekleştirmeyi düşünüyorumdur.
edit: gerçekleştirdim bırakmıyorlar ama kararım kesin.
üste çıkma çabasıdır.
keşke türkiye'ye gelen* yabancı hocalar da böyle kovmadan istifa etselerde; milyonlarca euro parayı çöpe atmasak.
nayır!sen beni kovamazsın ulen! ben istifa ediyorum tarzı yeşilçam varı bir olaydır.kovulan her canlının verdiği gruru elden bırakmama olayıdır.
beşiktaşlıların türkiye kupasının elllerinden alınacağını farkedince, kupayı iade etmelerini anımsatan söylemdir.
ihbar tazminatımı istemiyorum. *
+ sayın 'x' işinize son verilmiştir.
- siz beni kovamazsınız lan, ben istifa ediyorum!11!!1!
+ tamam şimdi siktirin gidin.
- peki, iğrençsiniz ibneler. :(
(bkz: yaşar usta)
bunu yapan gurulu ama salaktir. kovulunca tazminat hakki dogabilir, istifa edince bir nane olmaz. ensesi kalin patrona ve dolayisiyla ensesi kalin patron'un metresine hakkini gururla yedirmeye ne gerek var?
bu aralar fenerin yapmaya çalıştığı hede.