bugün

ba ba ba ba basliga gel, ya kimi opucektin gavat, sevgiligini tabi, insanin bir anda mutlu olmasini saglayan eylem, eylem de ne lan, siyasal orgut propogandasi gibi, basbaya romantik bir aktivite, aslinda aktivite de degil, basbaya sevgilinin dudaklarina yapismak, iste oyle bir sey.
(bkz: kulağımdan öp beni)*
aranızdaki elektriklenmeyi çok rahat hissedebilirsiniz. işin içine sapıklık girmeden yapılırsa iki tarafıda mutlu eder.
'yanaktan yemek' gibi bir olayı vardır ki, hiç bitmesindir.
simdi bir ev dusunun 3 tane tehlikeli ulkeden vatandas toplamislar biraraya koymuslar , bu adamlarda soz vermisler bu eve kiz arkadas olarak adlandirilan varlik girmeyecek ha fuck buddy girer basimizin ustunde yeri var, o ayri. sanki bu konuda sozlesilmemis gibi tak 3 ay sonrasinda; ilk once maclarda totem yaptiginiz, futbol dilenciligi felsefesinden nasiplenmis, kankalik mertebesine yukselmis arkadasiniz sonrasinda, yine cok sevdiginiz diger ev arkadasiniz birer adet sevgili edinmis. hani ulan pete dunhamci gorus, hani delikanlilik, buna da kizmiyorum hadi olur gonlun kaydi; oldu ama sen her gece yan odada cak cak opusur, kiz arkdasinin kasar gulusleri ile evi cinlattirirsan o zaman kizarim yapma kardesim . iste bu ahval ve seraitte size sesleniyorum sevgili sozluk yazarlari sevgilinizi operken, cak cuk ses cikarmayin, ev arkadasiniz psikopat olabilir. sonuc olarak bu opucugun sessizi makbuldur.

edit: buyuk konusmusum.
(bkz: bir şekilde başlamak lazım)
"dudağına reçel bulaşmış
sordu bez nerede?
dedim ki sakladım, bil bakalım niye?"**

türlü türlü bahanelerle* yapılabilecek şeydir.
nefes alırken sanki aldığınız nefeste o varmış gibidir.zira öperken nefes alırmış hissi yaratır.güzeldir nitekim.
an'dır unutulmazdır harikadır uzun sürmesi temenni ediliri ve öyle de olur.harikadır.
içine kötü emeller karışmaz ise gayet romantik,unutulmaz bir andır. her seferinde ilkmiş gibi haz verir. nefeslerinizin birleştiği andır. harikadır işte. ama 'benim de bir ilkim olsun' düşüncesiyle yapmak hoş değildir. gerçekten sevip öyle öpün sevgilinizi arkadaşım!
hayalden gerçeğe, gerçekten de hayale uzanan silsile içinde yer alan özlenesi bir eylem.
icinizin yaglarinin eridiginin resmidir.
beeeahhh kaba tabir oldu be. *
sadece yaşanması gereken anlatılamayacak çok şey var. bu da onlardan birisi...aslında sevgiliyi öpmek için yapılan hazırlıklar daha sempatik geliyor bana. kurumuş dudaklarını diline değdirip sevgilisine bakarken bir anda sevgilisinin de ona baktığını fark edip gözlerini kaçırarak gülümseyen mahcup kızın güzelliği en az 2.5 katına çıkıyor. tamamen çıkarsız, özverili bir öpüşmeyi çekici kılan bu tür detaylar bence.
bulutlarda uçmak demektir o güzel sevgilinin dudaklarını öpmek.
unutmak toprağı,
denizi
işi, evi
yürümeyi
soğuk ve sıcağı

unutmak açlığı
üşümeyi, terlemeyi
kulakların tıkanması
hafif de yüz kızarması
unutmaktır bir nefeste
yaşamayı
(bkz: cilek kokusu da olur) "o an"
sevdiceğin şişik yanaklarını anımsatan başlık..
(bkz: aslında aklımdan çıkmıyor evet)
sözlük yazarlarının bokunu çıkardığı aktivite.
şöyle bir şeydir

görsel
benzersizdir.
sevgi güzel şey lan.
(bkz: sevgilisini öpmeyen erkek)
gökyüzü insanın içine dolar.
için ısınır.
tarif etmesi imkansızdır yaşanması gerekir.