bugün

Ekonomik krizden Amerika'yı sorumlu tutan Tayyip'in Amerikan başkanına hitap şekli.
Çomarlar açıklasın.
siyaset nedir bu sorunun cevabı bu ifade tarzında gizli. yada ittifakların yapılış süreci de bize siyasetin gerçek yüzünü gösterebilir.

beylikdüzü'ne üsküdar'a fatih'e gidersin eyy amerika der gaz alırsın. sonra o aldığın gaz en ufak bir ekonomik kriz anında seni sıkıştırır 'sevgili dostum trump' demeye başlarsın.

işin üzücü yanı eyy amerika nidası çektiğin vakit sana yürü be katil amerika diye destekleyenler cicim aylarında seni büyük devletin müttefiki olma başarın ile gurur duyarlar.

çünkü omurgasız olmak bunu gerektirir.
''dostum esad'' söylemini hatırlatır.
trump ayvayı yedi, artık iki yakası bir araya gelmez.
bir kaç ay önce en baba anti amerikancıydı

amerikaya sallayıp meydanları coşturuyordu

neyse recainin en meşhur oluduğu şey ne ?

çarkları.

ocak ayında gene amerikaya sallamaya başlar

seçim var.
(bkz: değerli dostum donald) ın bir alt türevi. (aynı zamanda akla "kardeşim esad"ı getiriyor.)
rizelinin anti amerikancılığı, 1000 km uzaklığa kadardır sonrasında tısss diye söner.
“Sana bu mektubu çook uzaklardan yazıyorum.” Şeklinde devam etmesi muhtemel cümle.
desene s.ki tutacağız önümüzdeki 4 yılda.
genelde borç isteyecek samimiyetsiz insanların cümlesidir. normalde yolda görseler selam vermemek için kafalarını çevirirler ama işleri düşünce sevgili dostum kankam falan derler.
(bkz: doyumsuz ve bencil para sevicilerin dostluğu)
(bkz: toksik ilişkiler ve özellikleri)