bugün

yandaş demesinler diye yırtınıp, prodüksiyonu övenler tarafından başarılı bulunan reklamdır.

konu, kamera açısı, ışık, renk değil ki güzel kardeşim.
araya atatürk'ü katıp sevimlilik yaptığını zannediyorlar. iki ayyaş dediğini de unutmadık tayyip, şimdi bu ne ikiyüzlülük?
siyasi kimligi çıkarınca anlamlı bir reklam, tarihimiz boyunca hiç bir Cumhurbaşkanı'nın reklamlarla kutlamadığı Çanakkale Zaferi için farklı bir intiba uyandırıyor.
Rte nin o çatallı iğrenç sesinin gelmeye başladığı yerde kusarak kapattığım tarrak gibi reklam. Bu saçmalığı izleyip ooo rte reyiz, milliyetçilik, Allah- kitap vs vermişsin coşkuyu helal olsun diyecek kadar mal insanlar varsa ki vardır canım memleketimde, sizinde feriştahınızı s.....
tayyip'in dini değerlerden sonra şimdi de milli değerleri sömürdüğü reklam filmidir. kendisinin ağzından henüz atatürk kelimesi duyulmamıstır, çünkü ona göre atatürk sadece gazi mustafa kemal'dir. bu ülkenin görüp görebileceği en taraflı cumhurbaşkanı olan bu şahıs bu sömürüsünde de başarılı olacaktır hiç şüphesiz.
Ya arkadaş, bu kadar mal yerine konmaz ki bir millet!

Başganlık hayali gören atanamamış diktatörün reklam şeysi.
Muhteşem tek kelimeyle muhteşem reklam filmidir. Duygulandım lan.
Vay be dedirtmiş ama hiç şaşırtmamıştır,gerçi izlemedim bile. Şehitlerimizin kanını osloda masada pazarlık malzemesi yapanlar Çanakkaleden dem vuruyor. Akıl hocalarının savaşta alamadığı toprakları malum zihniyetler masalarda alıyor. işin veren tarafı da var bilirsiniz. Şu millet bir silkinip kendine gelse herşey değişecek. Şuna da inanıyorum ki son sözü türk milleti söyleyecek.
her memleketten mehmetçiğin olduğu, dualar okunan, cb'nin şiir okuduğu, savaş alanı gösterilen, savaş alanında ezan okunan, türk bayrağının dalgalandığı ve sonunda atatürk portresi ile vurucu hamlenin yapıldığı, siyasi propaganda aracıdır.

din var, şiir var, bayrak var, millet var, milliyetçilik var, atatürk bile var. (bkz: combo)
içinde vatan millet din sevgisi olan insanların gururla izlediği reklam. aynı zamanda içimizdeki hayinlerin her şeyde olduğu gibi çamur attıkları reklam.

bir kere de gurur duyun be.
bir cumhurbaşkanı neden böyle bir reklam çeker? üstelik seçimlerin çok yakın olduğu bir dönemde? bir yazılı açıklamayla pekala çanakkale şehitlerini anabilirdi. hele ki o en sona koydukları atatürk görüntüsü tam bir facia. sanki çok severlermiş gibi bir de atamızın görüntüsünü kendi siyasi çıkarlarının reklamlarına alet ediyorlar. bu reklamdan şunu anlıyoruz ki akp'nin oylarında ciddi bir düşüş var. ahmet hoca bu işi kıvıramayınca rte yine devreye girdi ve halkın manevi duygularını sömürerek akp adına reklam filmi çekti. bu reklam aynı zamanda bizim harbi muz cumhuriyeti olduğumuzun bir başka kanıtı. elleri açık şehitlikte dua eden bir cumhurbaşkanı!! peh!!

o değil de bu şarkı benden tüm sözde dindarlara gelsin;

şov yapma şov yapma
fark etmez anladık seni...
tüm kanallarda oynayan reklamdır.Yalnız helal olsun ne zaman ne yapacağını çok iyi biliyor.Hz.muhammed'in doğum gününü kullanarak resmen dindarların kalbini kazanmıştır.
mükemmel bir reklamdır.
eğer cumhurbaşkanının sesi ve görüntüsü olmasaydı bu filmin samimiyetine inanabilirdim.
bu şekilde açık bir seçim çalışması olmuş.
milletin vergileriyle çekilen bir seçim çalışması. tıpkı teşekkür mitingleri adı altında,seçim öncesi , köşk bütçesiyle türkiye yi gezmesi gibi.
kıyamam, kemalciler rahatsız olmuş.

halbuki reklamda kılıçdaroğlu'nu göreceklerdi veya ak parti'ye giydirilecekti ki memnun olacaklardı.

reklam güzel. kemalcileri bile kucaklamış. elbette milli manevi değerleri kendi tekelinde sanan hanzoların karşı çıkması doğal. çünkü erdoğan ne yaparsa karşı çıkmaya programlanmış tipler bunlar. kendi görüşü dışındakilere "peğağalı bu" diyen tipler. bu tip reklamları kendi partisinin değil de başka kişilerin yaptığını görünce de şaşırıyor tabi yavrucak.

koyun lafını ağızlarına dolamaları da bundandır. bilinçaltı işte.
baktı ki oylar hiç beklenmedik şekilde mhp ye kayıyor hemen kürtleri boşver diyerek bu konuya yöneldi.

gördüğüm en kurnaz adamın reklamı.
rte'nin başrol oyuncusu olup oynadığı ve seslendirdiği bütün sömürülerin kullanıldığı akepe reklamıdır.

iki sarhoş diye konuşup reklamda atatürk'ü kullanmak ne kafasıdır. akepe li bir seçmen olsam bu reklamdan sonra atatürk'e bu kadar bok attılar adam iyi mi kötü mü diye düşünmek olurdu. şimdi atatürk karşıtı akepeliler ne düşünüyor çobanları hakkında merak ettim.
--spoiler--
patates 5 lira oldu allahım!!!
--spoiler--

3 küsür dakikalık bir film dir. çanakkale savaşının ve zaferinin 100. yılına itafen hazırlanmıştır.**
seçim propagandası ise hiç hoş değil. fakat Çanakkale'nin 100. yılı için yapılmışsa yürek dağlamaması mümkün değil.
duygu yüklü, dini, milli değerlerimizi öne çıkara....asdjfhgkkhlhlhlj... şaka lan şaka.

akp'nin seçim propogandasına destek için, senin-benim şehit dedem üzerinden prim yapan, tüm dini, milli ve insani duyguları köküne kadar sömüren reklam filmidir.

18 mart geçeli 1 ay olmuş, adamlar çanakkale anıyor.

benim paramla çektiği reklam filminde, benim dedelerimin şahadetini bana satıyor adamlar. yuhhh.
Sıvamaktır.
zamanlaması manidar olmuştur. gerek var mıydı "tarafsız" bir cumhurbaşkanının genel seçim öncesi böyle bir reklam filmi ile toplumu yönlendirici bir duruş sergilemesinde ? diğer cumhurbaşkanlarının aklına gelmemiş böyle bir reklam filmi de şimdi mi yapılması gerekmiş.
Daha evvel böyle birşey görmemiştim dedirten reklamdır. inanılmaz!
geleneksel takiyyelerinden birisidir. takiyye, muta nikahı gibi bir şey onun gözünde ? günah değil yani, hatta palavra atmak amaca hizmet ediyorsa, helaldir bile. ama, artık çok sıktın be !
rte'nin mezardakilere " beni başkan seçin " dediği reklamdır.