bugün

mtv de donen bir reality show.salakca bir program olmasina ragmen cok ragbet gormus bir program.
(bkz: uktedir)
"The Real Orance County" olarak geçmektedir. Ayrıca theme song olarak Hilary Duff ablamızın şarkıları kullanılmaktadır.
(bkz: Come Clean)
ismi Laguna bitch olarak degiştirilmesi muhtemel olan program.
başlarken hilary duff ın let the rain fall down şarkısı çalan dizimsi mtv programı.
(bkz: mtv türkiye)
cok sinir bozucu bir dizidir* gerçekten.

jack:Sarışın 27 yaşında gözüküp 18 yaşında olan erkek
Tesla:sarışın taş hatun.
Jessica(Tesla's friend)*:bu da Tesla kadar yanan bir insan.

tesla:ya jipim bozuldu ben de bu külüstürle* idare etmeliyim.
jessica:off bunla mı gidicez şimdi partiye

partide jack gelir.

Jack:dün akşam jasonla birlikte olduğum için özür dilerim.
tesla:gider misin jack yüzünü görmek istemiyorum.
jack:bir de buna bak.-elinde bir araba anahtarı tutmaktadır.
Tesla:neymiş bakalım.-beyaz bir 4*4-
Tesla:Jack harikasın.

bölüm sonu:

Jack'in havuzunun yanındaki jakuzide sevişirler.

bakkal notu:bana da verse o beyaz jipi ben de sevişirim.

(bkz: bakkalda mtv izlemek)
kim kimin altında belli olmayan laguna beach li gençlerin sözde 8 ayını anlatan absürd dizimsi.
kim kimin arkadaşını ayarttı kim kimle yattı sevişti kim sevgilisinden ayrıldı evet dizinin konusu budur. dizideki bütün kızlar ve oğlanlar taştır. o parti senin bu parti benim gezerler. tek yapabildikleri şey para harcamak birbirlerine hava atmak birilerini ayartmaktır. boş ve salak bir dizidir. dizideki bir hatun sevgilisini aldatırken yakalsın üzülsün filan avril lavıgne nobodys home çalar evet çok dikkat ettim hep böyle oluyor. amaaa itiraf ediyorum neredeyse kaçırmadan çoğu bölümlerini izledim. bu dizi bitti yetmedi benzeri dizilere sardım.
(bkz: the hills)
[görsel ]
http://lshs.leesummit.k12.mo.us/studentprojects/0607/fall/awates/Lagunaaw/laguna%20beach.jpg
Programdan öte Los Angeles'ta bulunan bu beach te meraklısı için bir de türk restaurantı vardır efendim. http://www.ggscafebistro.com/ eğer yolunuz düşerse türk kahvesini de özlediyseniz uğrayın derim. mönüde iskender, adana, kısır gibi cezbedici, baştan çıkarıcı isimler göreceksiniz.