bugün
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- kanka olmak istediğiniz yazarlar24
- anın görüntüsü12
- yazarların kendilerini tanımlama şekli11
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı14
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar12
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar23
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır20
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
(bkz: vatanın bölünmez bütünlüğü)
hezeyan ifadesi. sehit albay fethi bey 'in olmaması için kahramanca şehit olduğu rezil teşebbüs.
haklı bi önerme. arap topraklarına katalım. size lazım olur ilerde.
izmir'in türkiye'den ayrılmasına imkan yok. izmirliler bu ve buna benzer teoriler ortaya atan kansızların üzerinde tur atarlar. ama diyelim ki olmaz oldu, izmir aramızdan ayrıldı.
işte o zaman bazı orospu çocukları buna çok sevinirlerdi.
işte o zaman bazı orospu çocukları buna çok sevinirlerdi.
bir izmirli olarak olayın abartıldığını düşünüyorum.bana göre çivinin çıktığı yerler istanbul antalya.bu başlığı açanın bu yerlerde neler döndüğünün bilmemesinden kaynaklanıyor. (bkz: at çamuru sokayım inananı)
hadi diyelim ahlaksız(!) diye izmiri çıkarmayı düşünebiliyorsunuz; doğudakine bu tepki niye. belli ki sizin derdiniz vatan sevgisi değil, ibneliğine böyle takılıyorsunuz kuzum. belli ki kansızsınız kuzum.
arapçılık veya kürtçülük yapıp kendini türk'ten sanan bazı kişilerin izmir'e karşı türettikleri nefret söylemidir. daha doğrusu kendine siyasetçi diyen birkaç kişinin peşinden koşarak, kendi topraklarında ki bir şehre kustuğu öfke selidir.
sözümüz meclisten dışarı olmakla beraber pkk'dan ve kürtçülerden nefret etmedi bazıları izmir'den nefret ettikleri kadar. neden diye soruyor insan bazen. nedendir acep?
sözümüz meclisten dışarı olmakla beraber pkk'dan ve kürtçülerden nefret etmedi bazıları izmir'den nefret ettikleri kadar. neden diye soruyor insan bazen. nedendir acep?
yapılması planlanan eyaletlendirme sistemi ile olabilitesi bulunan, olursa tadından yenmeyecek olay. zira izmir günümüzde türkiye'nin aydınlık batıya bakan tek yüzüdür.
desteklememek elde değil..
desteklememek elde değil..
bok kafalıları bu ülkeden atmak daha hayırlı olacaktır. o bok kafalılar ki ülkeyi yabancıya sata sata övünürler, bir izmir gözlerine batar.
egeli bir arkadaşımla yaptığımız en sonki konuşmadan sonra hiç şaşırmadığım bir durumdur. bölücülere karşı bölücülük yaparım biz de saf türküz o zaman diyen bir bakış açısına sahip bir insandan beklenilebilir . bu ülkede kimin kime ırkçılık yaptığını gösteren bir durumdur. giderek acınası bir hal alacaktır.
uygar mı?
ben izmirde yaşadım belli bir süre, lise okudum orda.
uygarlık, kızların ve erkeklerin lise 1'de onla bunla çakışıyor, sigara-içki vesaire kullanıyor olmaları mı?
uygarlık, tek bir düşünceye sabitlenip onun gibi düşünmeyeni insandan saymamak mı?
uygarlık, türbanlıya "örümcek kafalı orospu" demek mi?
bırakın allahaşkına.
izmir yobazlar memleketidir.
medeniyiz, uygarız der, kökleriyle alakası olmayan hal ve tavırlar içine girerler.
yobazlık dekolte giymemek, türban takmak veya sakal uzatmakla olmaz arkadaşım.
yobazlık düşüncededir.
edit: boyoz hariç, boyoz harbiden dünyanın en güzel şeyi.
ben izmirde yaşadım belli bir süre, lise okudum orda.
uygarlık, kızların ve erkeklerin lise 1'de onla bunla çakışıyor, sigara-içki vesaire kullanıyor olmaları mı?
uygarlık, tek bir düşünceye sabitlenip onun gibi düşünmeyeni insandan saymamak mı?
uygarlık, türbanlıya "örümcek kafalı orospu" demek mi?
bırakın allahaşkına.
izmir yobazlar memleketidir.
medeniyiz, uygarız der, kökleriyle alakası olmayan hal ve tavırlar içine girerler.
yobazlık dekolte giymemek, türban takmak veya sakal uzatmakla olmaz arkadaşım.
yobazlık düşüncededir.
edit: boyoz hariç, boyoz harbiden dünyanın en güzel şeyi.
vatanın her karışının ne emeklerle alındığının farkında olmayan insanın, üstün fikridir.
(bkz: sözlükte pkkcı provokasyonu)
mod nabıyorsun hacı bi bak şuralara başlığıdır. biz ne ara size kaydık hatırlamıyorum ama iyi kaymışız galiba sizin gibi yobazlara, bu ne lan neymiş sizin izmir ile derdiniz böyle.
izmir topraklarını sen mi aldın da ayırıyorsun dedirten önerme. Ona buna sinir oldun diye vatan bütünlüğünü bozmayı düşünmek bile saçma . O zaman bir sürü ayırcak toprak çıkar , Türkiye diye bişey kalmaz, senide burdan sürerler . isteğiniz buysa sen git izmir değil. Emin ol ki izmir senden değerlidir.
güzel kent, şöyle kent böyle kent.
bazı güzellikleri yok değil. gel gör ki türk topraklarından ayrılacak kadar fazla bir sik değildir. en azından bir istanbul' değil.
nedir bu izmirli' nin farklılaşma çabası arkadaş. ayrıca bu başlığa yazdığım için kafama sıkmaya gidiyorum ben, çigdeminiz, kumrunuz sizin olsun. kızlarınız da o kadar güzel değil zaten.
bazı güzellikleri yok değil. gel gör ki türk topraklarından ayrılacak kadar fazla bir sik değildir. en azından bir istanbul' değil.
nedir bu izmirli' nin farklılaşma çabası arkadaş. ayrıca bu başlığa yazdığım için kafama sıkmaya gidiyorum ben, çigdeminiz, kumrunuz sizin olsun. kızlarınız da o kadar güzel değil zaten.
millet ve devlet kürdistan kurulmasın kürtler kardeşimizdir diye yırtınırken bazı soros destekli adamların sözlükte cirit attığını görme sebebimiz. ben sakinim. bugün cuma.
bir izmirli olarak (bkz: arkadas dogru söylüyor beyler) (bkz: dogru söyleni 9 köyden kovalarmis)
güncel Önemli Başlıklar