bugün

bana ekşisözlükteki author u taklit ediyor hissiyatı veren yazar.allah sonunu hayretsin.
önce (#5316789)
sonra (#5655262)

kadınlara verdiği değer gözlerimi yaşarttı.
namusu bacak arasında arayan erkeklerden hiçbir farkı olmayan erkektir.

o da kadını et parçası olarak görmektedir.

kadını sadece cinsel yönleriyle düşünüyor, tek eşliliğin insan doğasına aykırı olduğunu savunuyor.

entry lerini okuyun, sadece kadın ve cinsellik konulu. kadının adını cinsellik dışında başka hiçbir kavramla kullanmıyor maalesef.

üzgünüm, kendisi de örümcek kafalının teki.

cinsel özgürlük iyidir ama görmemişler gibi davranmasın, kendisine tavsiyem budur.

bir de bana "sevgiline ver başkalarına ver demiyorum zaten" derken bir yandan da sözlüğe "sevgilimden başkasına vermem diyen kız" hakkında girdiği aşağılayıcı entry leri görmedim sanmasın.

işte bu yüzden kendisinden nefret ediyorum.

ölürse cidden çok mutlu olacağım.
entrileriyle bana how ı met your mother daki barney i anımsatan yazardır.**
şahin k ya benzediği diye dedikodular geçen yazardır böyle bir entry yazdı diye bu sonuca varmak saçmalıktan öte birşey değildir. ben de bu türde entryler giriyorum . ben de o zaman şahin k yım oldu mu olmadı .
(bkz: #5688103) benzetmeyi yapan
(bkz: #5687000) bu entrysin den anlayacakmışız şahin k olduğunu
(bkz: boşalmak üzere olan kızın içinden çıkmak) beni de benzet birine
(bkz: penisin istem dışı sertleşmesi) yetmezse al burdan da benzet .
yetmezse daha çok var
hikayede ki maldır.
giriyi okuduktan sonra kimmiş bu densiz dedim ve o takma ad karşımdaydı. kadın düşmanı kompleksli kişilik yine yansıtmış tek görüşünü başlık altına.
hayat beceriksizi.
itüsözlüğün dengesizi burda piyasa yapmaya gelmiş. hoşgelmiş.
kendisini hayalarına tekme atarak ödüllendirmek istediğim yazar kişi. böylece konuşacak konu başlığı kalmaz.
yazıları güney eksenli, çükünün keyfini keşfetmiş ergenlik döneminde sıkışıp kalmış yurdum insanı.
çükü koparılası iktidarsız. serbest çağrışım tabii. kendisiyle cinsel münasebetim olmadı. keşke onunla sevişebilseydim ve yataktaki beceriksizliğini keşfettiğim o anın orgazmdan daha güzel olduğunu tecrübe etseydim. **
üç beş kelamımız olmuştur ve iyi yazardır. adam kafasındaki yazmaktadır. bir eleştiri mekanizmasında eğer yazar, okur ya da yönetici iseniz farklı görüşlere katlanmak zorundasınız.
(bkz: format var format)
kendisinden neden tiksindiğimi merak etmiş kişi. frengi, aids falan geçer diye çekiniyorum sayın hayat beceriksizi. bundandır reddedişim bana yaşatacağınız zevkli(!) sevişme teklifinizi. karşılıklı tiksintiyle olacak iş de değil aslında. sevişmek(seks deyip mekanikleştirmeyelim) hissedilir. senden benden bağımsızdır gerçek ve doyumsuz sevişme. gözlerini kaparsın bazen, içinden geldiği gibi yol almanı sağlar karşındaki bedende. ve bunun için de aşk gerekir. inanmak karşındakine katıksız bir biçimde. sana baktığını hissettiğin an bedenindeki her hücrenin erimesi gerekir . sen sevişmede sadece alaylısın. seks aşamasında kalmışsın. hissederek yaşayan adam böyle zırvalarla uğraşmaz. buralarda da madara olmaz boş kelamlarla. allah bereketini artırsın, zırvalarının gazına gelip sözlükten iki kız indirsen yeter ve frengi olmaya adaysın demektir. ama onu bile becerebilecek çekiciliğe sahip olduğundan şüpheliyim. ve final mesajım sen ve senin gibilerden gerçekten tiksiniyorum. *
nickine her denk geldiğimde 'hadi be daha önce nasıl akıl edemedim' dediğim yazardır...

hayat beceriksizliği konusunda üstüme kimse yoktur herhalde...
bir çeşit disconnectus erectus.
yeni bir bluevelve doğuyor. *
tez zamanda çaylak yapılası yazar.**
her 10 entrysinden 9 u seks ile ilgili olan yazar.
#5862619 no'lu entry'le gönüllere tercüman olmuş kaliteli yazar. enrtyleri ve duruşu daim olsun.
bu yazarın nick altına kimse şu klişeyi yapmamış ama:

(#5741126) no'lu entrysiyle beni derin düşüncelere salmış yazardır. **
ha bir de şu var:

gerçekten seksin özgürce yaşanması gerektiğine inandığına inandığım yazar. *
olağanüstü bir umut sarıkaya yazısıdır.
muhteşem bir adonis kası, yakışıklı bir yüz ve harika kalcalar...
sadece olağan üstü fiziksel özelliklerini betimlemeye çalıştığım bir kaç zavvallı sözcük geliyor aklıma. parlatıcı rujlu dudakların tutkunu, romantik ve kadınını çıldırtmasını bilen , hayatı fazla mikine takmadan gönlünce yaşayan, aslında nasılda ince ince dalga geçen birisi gerçekte. gerçek kişiliğini çözmek niyetinde olduğum çılğın yazar.
kendinden beklenen başlığı açmıştır.
(bkz: #5902174)
(bkz: adamın gol diyor)
authorun taklit ettiği, esinlendiği yazar(!)

(bkz: author elimde büyüdü)
güzin abla dava açsa şaşırmayacağım yazar.