bugün

beşiktaş'lı yazar.
şovu sadece çıplakken yapıyor. ayrıca çıplakken son derece agresif olduğu da söyleniyor. bu açıdan tehlikeli buluyorum bu yazarı. ben yorulanların yalancısıyım. çünkü ben de çıplak ve agresifken çevremdekilere acıyorum.
eleştiri de kaldırabiliyor görüldüğü üzere. aslında kaldırabildiği şeyleri görmek istemezsiniz. çıplakken o da evet.

ha bi de karmayı falan takmıyomuş öyle duydum. seri eksi oy vermeye çalışan ibneler boşuna parmaklarını yormasınlarmış. kıyamazmış.
üstüne rahat bir şeyler giyip kasım kasım entry girmemesi gereken yazar.

(bkz: binlerce dansöz var)
#6656547 ile güldüren nesildaş yazar .
sözlükteki yetenek avcılarından.

(bkz: disko kralı ndaki evanescence benzeri grup)
enteresan insan, kendisiyle barışık olmadığını düşündüğüm yazar.
doğduğu andan beri kendisine küs. neden kafanı uzatırsın ki? merak iyi bir şey değilmiş öğrendim. neyse ya ben senle konuşmuyodum.
beni vakit gazetesini karalamakla suçlayan sonrada o gazeteleri takip ettiğini hiç sanmıorrrmmm diyerek ayar vermeye çalışan bir garip yazar.
an itibariyle başlık altına yazdıklarımı editle yumşat yada sil diye yalvaran, ha bide ben demedim öle bişey ya fln die iddialarda bulunan hala garipliğini koruyan yazardır.
allahım nerede o güzel sabrın diye yalvaran evet gariban yazar. allah kimseyi şu anki haline düşürmesin. ne zor uğraşmak lann? ayrıca hiçbir zaman sanmıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrm diye bir cümle? kurmadım. sanmıyorum dedim. kimseye de yalvarmadım, siler misin demek literatürde ne zamandan beri yalvarmak demek bilmiyorum ama demek ki sil ulan şunu çabuk demek gerekmiş.
mübalağ yapmaktan bi haber yazardır.
serdar ortaç bile utanmış yaptıklarından, linç etmemeliydik demiş ahmet kaya'yı, açılım rüzgarına ayak uydurarak. güvendiği dağlara karlar mı yağdı?

(bkz: ben adam olmam)
(#6718735) doğru demişsin dediğim yazar.
serdar ortaç- ahmey kaya hakkında saçmasapan düşünceleri olan, ayarı yediğinde ise sana ne benim düşüncelerimden diye özelden yazan.
allah beni sınıyor.

vallahi de billahi de sınıyor. sabır testine giriyorum kaç zamandır hepsinden iyi çıkmama rağmen hala sınanıyorum. kimseden ayar yemedim son zamanlarda. daha önceden yemişsem yemişimdir doğru ama kimisinin iddia ettiği gibi yemedim, üstüne yedirdim. ayrıca sırf cümle kurabildi diye ayar verdiğini sanan insanlara cevap yazdığım için kendimi rezil hissediyorum. benim cümlelerim bana onlarınki onlara.
neden yazıp duruyorlar anlamıyorum. geçen de kızın teki geldi. kendi kendine bir şeyler yarattı poposundan şaşırmaktan güldüm o derece, noluyoruz lan dedim. yine öyle. napıyım özelden halletmeye çalışıyorum moderasyondan mimliyim milletin başlığına yazıp sorun çıkarmayayım iyiyi oynayayım diyorum ama illaha tahrik edecekler. diyorum ki bebeğim, tatmin edemeyeceksen -ki öyle duruyor- tahrik etme. düşüncelerim saçma sapan da olsa benim düşüncelerim. ben senin beyninin kustuklarını saçma ehehh meheheh diye senin başlığına yazıyor muyum? hayır. bu entryi de cevap hakkına sahip olduğum için yazıyorum. yoksa çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok.
aysun'un eski sevgilisi. olabilir. olmayabilir de. bilemedim şimdi.
Nickinin anlamını merak ettiğim , nesildaşım yazar

Edit : Öğrendim *
troll'dür. ya da en büyük sermayesi olmayan bir insandır.

edit: silindiği için düzeltme.*
artık klavyedaşım olmayan insandır. ama kullanılan klavye asla unutulmayacaktır.

(bkz: microsoft comfort curve keyboard 2000)

unutmayacağız.
komik lan bu. bu işte. bilemedim nedir bu.

(bkz: #6804166)
''her entry'sinden sonra hakkında yazılacaksa vay sözlük database'inin haline, kikekeikeiki.''

hıncal uluç, zabah gaztesi
serdar ortaç hayranı olabilir. kulağı gelişmemiştir, çevresi dinliyordur falan anlaşılabilir yani. çok üstüne gidildi bu konuda ben dahil hak veriyorum kendisine.

ama bugün gördüğüm kadarıyla melih gökçek ve ekibinin de hastasıymış ya. anladım ki gelişmeyen sadece kulağı değil.
kendisini hakaret manyağı yapanlara bi planı varmış.

(bkz: i always have a plan)
kendini bilen bir tip.

önce (bkz: #6857430)
sonra (bkz: #6122184)
unbakire sözcüğünü türkçemize geçirmeye çalışan şahıs.

türkçemize sahip çıkalım!