bugün

hoşgelmiş 6. nesil yazar. eğer liseli özenti olmayan gerçek bir gothic ise kendisine helal olsun diyor, saygı ve sevgi ve hoş geldin sunuyorum.

edit: liseli değilmiş efenim, tebrik ediyor. yerine göre medievalde, yerine göre romede, yerine göre de empireda maç tekliflerimi sunuyorum.
yeni bir altıncı nesil gotik yazar. koştursun efenim sözlükte. *
fenerli yazarlardan sağlam ayarlar yiyen yazar.
galatasaray' a canı gönülden bağlı iyi yazar. *
hasedinde , sinirinden kendini zikecek kıvama gelmiş yazar...

acıyorum len..

sadece hakaret etmesini bilen zavallı birde doğru yol falan diyor. demek ki kendini adam sanıyor... hahaha
(#19295078) inci'de olsa ürolojik sikmiş derlerdi.
ev adresi için tıklayınız
(bkz: sülük)
irkci bir yazardir. turk olmayip turkiyede yasayan insanlar tarafindan tecavuze ugramis olmasu muhtemel degil, kesindir.
paul sahilleri'nin fake'i sordum öyle dedi pmde.
6. nesil bir yazar, 8. neslin nasıl fake i olacak çok merak eden ve bu beyanatta bulunan ergenin sivilcelerini patlatmak isteyen yazar.
kendi söylediğini yalanlayan yazar. bi de febeş diyor kimim ergen olduğu belli 1992-1993 sezonu ve zalad diyorum sana liseli.
nick altının şikeciler tarafında kirletildiğini esefle gören yazar. derhal terket yavrucum. buralar sana göre değil.
daha takımının karanlık döenemini bilmeyen şikeci takımın taraftarı ergen ulan ben o maçı canlı seyrettim gözümle gördüğüme mi inanacağım senin gibi gothice mi?
inat olsun tüm kuşlara ant içtik şampiyonluğa dediğim renktaş.
YALAN YANLIŞ BAŞLIKLAR AÇARAK, DAHA NiCKiNE BAKINCA HANGi PiSLiK TAKIMI TUTTUĞU ANLAŞILAN, ŞiKEYi ÜLKEYE SOKAN TAKIM TARAFTARIDIR.
Altıncı nesil erg...pardon çaylak yazar.
(#19636450)

Keşke birazcık da özgün olabilsen dediğim yazar.

(bkz: taklitler aslını yaşatır)
(#19675045) hatay da vefat eden vatandaşlarımıza hepi topu 46 kişi diyen insanımsı. insan hayatı bu kadar değersiz olmamıştı.
suyunu çıkaran yazar. insan demeye dilim varmıyor.
Hicbir zaman kanimin isinmayacak oldugu samimiyetsiz yazan yazar.
ironi yapıyorum siz anlamıyorsunuz diyen yazar.
ironi başlığının altına yazdığım gibi;
Her zaman yapılmaması gereken şeydir ironi. Milletin milli, dini, insani duyguları kabardığı sırada anten anten şeyler söylersen, seninde ırzına geçerler ironininde. Sonra '' abi valla ben ironi yapıyordum'' diyecek mecal bırakmazlar.
insanlıktan nasibini almamış yazar. eğer insan olsaydın hataylıların durumunu az çok hissederdin.. yazık sana..
ironi denilen olguyu kavrayamamış yazar. zira ironi, toplumda algı seviyesi düştüğü zaman hem onu canlandıracak bir olgu hem de bu canlılığı kimsenin söylemeyeceği şekilde tersten söyleyerek sağlayacak. yani o bahsettiği "hepi topu" 46 kişi öldü lafı veya bu insanlar öldü diye akp'ye yüklenmeyin söylemleri zaten yaygın var olan bir şey bunun ironisi olsa ne olur olmasa ne olur. bdp lisinden, şakirtine bağırıyorlar her yerde. e güzel kardeşim sen de onların ağzından konuştuktan sonra trollük yaptım diyemiyorsun da ironiydi ehe ehe mi diyorsun. la bi çektirin gidin hakikaten.
görsel