bugün

muse'un nina simone'a adeta o "şarkı öyle değil böyle söylenir" dediği şarkı.
hayatı boyunca renkler ve zevkler tartışılmaz geyiğini reddetmiş biri olarak söyleyebileceğim tek şey var: bu şarkıyı sadece nina simone dan dinleyin. gerisi sadece entel veya farklı görünme çabası içinde olan ergen gerilerinin safsatası olur. özellikle michael bublé yorumu şaane, aşmış gibi entryler gördüm ki evlerden uzak olsun.

(bkz: şarkının anasını sikmek)*
(bkz: orijinalinden daha iyi olan coverlar) (bkz: muse)
anthony newley ve leslie bricusse tarafından 1965'te bir müzikal için yazılmış muhteşem parça. ilk olarak nina simone'un "i put a spell on you" albümünde piyasaya çıkan şarkı gelin görün ki günümüzde "muse'un şarkısı", "bir muse efsanesi", "muse klasiği", "michael buble şarkısı" gibi ilginç şekillerde tanımlanabiliyor. tövbe tövbeee.
şöyle bir hali de vardır ki tadından yenmez;
http://www.youtube.com/watch?v=h8tuTSi6Sck
sözleri çok güzel olan bir muse şarkısı.
muse'dan live & drunk performansının dinlenmesi gereken şarkı.
hayatın özeti olan bir nina simone klasiği, ölümsüz bir şarkı.
hareketli bir cumartesi gecesinde muse'dan, huzurlu bir pazar sabahındaysa nina simone'dan dinlenmesi makbul şahane şarkıdır.
muse coverı orjinalinden bile güzeldir.
harika bir muse şarkısı. dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.
muse ve michael buble versiyonları efsane mefsane olmayan şarkıdır. efsane nina simone'dur. tamam, buble ve muse da mükemmel işler çıkardılar, kabul ediyorum. her üç yorumu da severim. ama birine efsane diyecekseniz, o nina simone'dur gençler.

not: michael buble'ın yorumunu güzel yapan sesi değil, o arkadaki saksafonlu müziktir.
nina simone 'a ait odanın içersinde hafif hafif dönmenizi sağlayan şarkıdır .

(#14410883) ayrıca güzel demiştir.
anlattığı ibretlik hikayeyle beni benden almış yazar. ahahaha.
(bkz: feel better)
nina simone'nin mükemmel parçası.muse da fevkaladedir. dinlerken resmen şarkıyla seviştiğinizi hissediyorsunuz, o derece.
beğenilmiş olduğu görülen 9. nesil yazar. hoşgelmiş efendim.
(bkz: yazar)
(bkz: muse)
pek şahane seslendirir nina simone:

http://www.youtube.com/wa...i6Sck&feature=related
mina agossi'nin sesinden de dinlemek gerekir bu parçayı. insanı rahatlatır bir nevi.
nina simone'ın önüne gelen coverlasın diye yaptığı şarkı.
(bkz: #14764488)küfür edip ardından buraya yazamayacağım nahoş kelimeler diyebilen yazar.yolu açık olsun.bu arada harika muse şarkısıdır.wembley konserinde dinlenirse ruhu orgazma ulaştırabilir.

edit: (bkz: #14764777)* *
muse'un en iyi coverıdır, gerçekten mutlu hissettirir.
diş hekimliği okuduğunu daha kaç girdisinde gözümüze gözümüze sokacağını merak ettiğim yazardır. bunlar şu zamana kadar benim rastladıklarım;

(#14665509)
(#14975447)
(#14843091)
(#14825396)
(#14765276)
(#14674364)
(#14583168)
(#14513799)
(#14411537)
nickine bakarsak en az bi 5 kilo fazlası olan yazardır. evet.