bugün

üçüncü nesil bir yazar.*
chemsuk ne demek ya? anlamı ve gereği belli olmamış bir nick bence.
(bkz: chemical) (bkz: suave) (bkz: keen)
nickinin anlamını açıklayıp şeklini açıklamayı unutmuş yazar, "chem-su-k".
chemsuk... ilginç ama güzel.. kimyasal-tatlı dilli-keskin
bu 3 kelime onu açıklamaya yeter mi acaba? kendisine sormak lazım.
29 ekim 2006 ata'nın huzurundayız zirvesi için tee bursa'lardan kalkmış gelmiş, tebrik edilesi yazar.
zirvenin en takdir edilesi insanı, türk gençliğine örnek olan insan. *
ankara ya sık sık beklediğimiz uuserdır. gölcük ten gelmiştir yanılmıyorsam, muhabbeti de karakteri gibi sağlam insandır. yol boyunca konuşmuşuzdur ama yetmemiştir. tavlada cehennem tanrısını az daha yenecek olan kişidir, yarım bıraktığı işi ben bitireceğimdir, merak etmesindir. ha bir de inşallah kaybolmamış uuserdır.*
rozet alması için kendimi feda ettiğim yazar.
29 ekim 2006 ata' nın huzurundayız zirvesinde tanıştığımız, iyiki de tanıştık dediğimiz yazardır kendileri. yüzünde kocaman bir gülümsemeyle dolaşması ayrı bir hayranlığımı kazanmasına sebep olmuştur. bunu saymayız gene bekliyoruz kişisidir.
kendisini 3 kelimeyle ifade edersek;

(bkz: bal)
(bkz: kaymak)
(bkz: şeker)
eşsiz + mükemmel + paylaşılmaz
(bkz: büyük hazine)
imam hatip ve 10 kasım 2006 yazılarıyla beni büyüleyen, düşünceleriyle insanı etkisi altına alabilen mükemmel insan.
ihtilaf ve inancın Kesişme noktası.Bana çok şey hatırlatıyor.Ne bir sevr paranoyası nede bir yer altıcılık.
bir geldi ankaralara bir daha gelmedi yazarı, özledik, haberin olsun.
artık kendisine yeni bir hayat kurmaya başlamış yazar...*
kardeşlerin kardeşi,değerli dostum,güzel insan...
mıknatıs etkili, bir yazardır. bir durusun adamıdır. temsil ettigi topragın elestirel, isyankar tadıdır. essizce kurdugu gizli dengelerin; dile gelmis kısımlarının tumunu ve bunların antisini bilirim. nası olmustur bilmem ama dostumdur, kardesimdir. *

(bkz: lan mı)
(bkz: canın saolsun) *
yaptığım mini minnacık bir düzeltme karşısında beni mahcup eden son derece kaliteli yazar.
sevimli, şirin, tatlı yazar.
okuduğum bir kaç entryisi neticesinde düzgün biri olduğunu anladığım yazardır.
kangren hayata ''can'' veren bitanecik kardeşimdir kendisi.
makinacı ve anti-tayyipist kardeşim. *
müzik zevkine güvendiğim yazardır.(#771841) aynı zamanda doğru ve yerinde tespitleri ile dikkati çeken yazar,(#1612720)* (#1413228) no'lu entry'sine de can-ı gönülden destek olacağım kişidir. bilgi içerikli entry'lerini takipte olduğumdur.(#1722146)**
şahsen tanımam lakin akparti hakkındaki tutarlı tespitleri dikkat çekicidir.
hakkında yazılanlardan birçok yönüyle sevilen bir sima olduğunu çıkardığım, takdirine bundan sonra da mazhar olmayı cenab-ı hak'tan niyaz ettiğim uuser.