bugün

evet efendim...

cümle alem bilsin biliyorsunuz da zaten benim atatürk ü ne kadar sevgi besleyip onun yolundan yürüyenlere çelme takmaya uğraştığımı ve bugün aklıma bir şey geldi biliyorsunuz yüce gönüllü türk silahlı kuvvetlerinin askeri olduğum için artık bol bol düşünmeye fırsatım oluyor nöbetlerde o yüzden dün gece mesela 3.5 nöbetinde aklıma geldi bizim kuzeni almadılar subaylığa 1.67 ile peki arkadaşlar atatürk nasıl ve ne şekilde subaylığa kabul edildi?

yoksa atatürk masonlara falan torpil mi yaptırdı gerçekten benim aklımı kurcalıyor açıkçası yoksa imkanı yok a.ına basiyim 1.67 ile mülakatlara ben girsem yürü lan gargamel deyip gönderirler demek ki sağlam dümen dönmüş olabilir savı aklıma geliyor. ben bilmiyorum beni askerde ezilmiyim diye ufak yazdırmışlar kimliğe belki atatürk ü de mareşal olsun diye 1.75 yazdırmışlardır. tarihçilerden ve bu konu hakkında bilgisi olanlar mesaj atabilir sayın kardeşlerim.
önemli olan işlevi olduğundan..
(bkz: Bu çocuk okur)
Senin aklın varmı ki bu sorular aklını kurcalıyor.

Benim bildiğim amipler pek düşünemez.
(bkz: bunu anana sorsana delikanlı)

Ayrıca Atatürk'ün boyu 1.74 idi, Genelkurmay'ın beyanlarıyla sabittir. Şimdi sie.
çok düşünen birinin aklına takılan zekice sorulardan sadece biridir.
fakat yüreği altı okkaydı. yeter.
kahkaha attıran bir gerçektir. açık ve net.
Vay AMK bir tek ataturkumuzun boyu dert oldu. Siz kabul edin etmeyin. O başta bütün dünyanın saydığı başkumandan.
(bkz: devede de boy var ama eşeğin arkasından gidiyor)
Yanlış bilgi yüzünden sorulan soru. Atatürkün boyu 1.74 tü.
onu geçte boy problem değil türk ordusu çok büyüktür bir çok istihdam alanı vardır. illa ki komando olacaksın diye bir şey yok, 1.67'nin altında olan nice subaylar vardır.
görsel
diploması olmayan nasıl reisicumhur oluyorsa bu da olmuştur bu şekilde.
devede de boy var ama eşeğin arkasından gidiyor.
Herhalde asker açığı vardı.
Diploması sahte değildi sanırım o yüzden aldılar.. sanırım bir de o dönemde boy a değilde işleve bakıyorlardı o dönemlerde uzun adamlar pek işe yaramazdı.

Açık ve net evet.
diplomasız adam nasıl cumhurbaşkanı olmuşsa, o sebepten.
tassagıyla açığı kapatıyordu.
Subaylık için boy alt sınırı erkek adaylar için 164cm'dir. Şimdi siktirip gidebilirsiniz.
imparatorluk savaş halinde o anda kimsenin boydan asker subay elemeye imkanı yoktu muhtemelen.
başlığı açan yazarın 10'lu yaşların başlarında olduğuna eminim.
ATATÜRK ülkeyi senin saçma sorularını dinlemek için mi kurtardı. yıkıl git şimdi.
görsel

bu mu 1.74 cm? lan yanlış görüp atatürk'e hakaret mi ediyorsun?

atatürk'ün beden boyu topuk hizasından kafasının tepesine kadar boy ölçüsü en az 2.5 metre, 3 bile olabilir. ayakkabı numarası da 93.
Bilmeden sallamak moda oldu ülkede.