bugün

Ben şundan dolayı nefret ediyorum.

1. Aşırı yuzsuzler: ne olursa olsun aptal yerine koyuyorlar karisindakini

2. Kibirliler: kendileri kazansin yesin istiyorlar.

3. Vatan unsurlarında değil: GSMH nin büyük kismi bunlarda. Ama ona rağmen ülkede geçici yaşıyorlarmis gibi davranıyorlar.

4. Nezaket yok: tartisirken insan gibi konuşmuyorlar. Refah partili ler mesela nazikler. insan gibi anlatıp dinliyorlar. ama akepeliler ezberlenmis cümlelerle geliyorlar. CHP ye bagliyorlar sonra konuşmayı.

5. insaflari yok: her konuda haklılar. Parti yüzde yuz doğru çalışmış mesela. Biz anlayamamisiz bunlara göre gerçeği.
2025 asgari ücret zammı sonrası doğru yolu bulup akepeli olmuş biri olarak söylüyorum bu üsttekine bakmayın boş yapmış.
--spoiler--
2025 asgari ücret zammı sonrası doğru yolu bulup akepeli olmuş biri olarak söylüyorum bu üsttekine bakmayın boş yapmış.
--spoiler--

Oğlum zam mı oldu doğru dürüst. neden bahsediyorsun.
Oldu ya knk herşeye %50 zam geldi asgari ücrete %30 işte yeter.
ÇÜNKÜ ATATÜRKÇÜ (KEMALiST) OLMADIKLARI iÇiN,ATATÜRK DÜŞMANI OLDUKLARI iÇiN YETMEZ Mi?
Ekseriyeti liyakat kavramına önem vermediği gibi yalancı, üçkağıtçı, toplumun değil kendi çıkarlarını düşünen, güce tapan, insani özellik olan ve vatandaşlık hakkı olan eleştirel düşünmden korkan, büyük kısmının entelektüel birikimi olmayan bir kitle insanlık için de felakettir.Tarihsel olarak faydaları ise eleştirel ve rasyonel düşüncenin sosyolojik olarak güçlenmesi olmasıdır. Zira toplum, ağırlıklı olarak genç nüfus Siyasal islamcıların ve muhafazakâr kesimin ne kadar riyakar olduğunu çok iyi çözmüştür
çok zorladım kendimi böyle hissetmemek için ama artık yapacak bir şey yok, gerçekten nefret ediyorum...
estağfurullah kardeşim ben herkesten nefret ediyorum.
nefretim yok. çok yanlış bakıyorlar dünyaya.

anıtkabire yunan tapınağı diyor angut.

ülen öküz. ayasofya ne ? yunan yaptı. yunan mimarisi ve yunan tapınağı değil mi ?

onu yıkalım yakalım diyen var mı ? fsm ye kızan var mı ?

adamlar bildiğin sanatta faşizmi ve mimaride ırkçılığı keşfettiler.

ha birde kılık kıyafet faşizmi var ki akıllara ziyan.

birde kendileri gibi düşünmeyen herkesi cehennemde yanacak diye çok mutlular.
Cahil köylü oldukları için sevmem.
güncel Önemli Başlıklar